Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 02 26, 14:46)
Putinas irgi skiepijo, tai toks pat banditas.

kaip teletabes pasakytu, ar su sautuvu iremes i galva skiepyjo lotuliukas.gif kas norejo tas ir skiepyjosi gi smile.gif beja Navalno grizimas i Rusija tai man visiskainesuvokiamas. ar kas nors suprantat? Norejo kankinio mirtim mirti ir patekti i roju?

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2024 02 26, 15:13)
Daug kas mus kopijuoja, ne tik pastininke. Manau ne vienas psichologijos diplominis darbas yra parasytas remiantis musu desimtmeciu diskusiju pagrindu.

O  apie copyright restrictions  as nejuokavau. Kadangi paštininkę raštiškai perspeju, kad jai neleidziu naudoti savo  visu buvusiu ir esamų  personažų raštų, kuriuos ji galvoja vienaip ar kitaip perfrazavus ar ne panaudoti ne supermamos lt platformoje, tai mieloji pastininke gali tureti daug problemu, jei nepaklausys manes  biggrin.gif

matai jei kalbeti rimtai visos musu blevyzgos priklauso siam forumui ir jo savininkam, tai nelabai mes ka cia galim leisti ar neleisti, mes nedalyvaujam cia kaip asmenys su savo autorinem teisem, esam tik anonimiai vartotojai, ir turinys priklauso forumui. todel juokinga kai kokia pastininke grasina teismais ar policijom, nagrisinti ji glai nebent savininkam forumo, kad nepriziuri savo vieso turinio smile.gif tik ziurint kur dar tas forumas registruotas ir kokiais istatymais vadovaujasi.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2024 02 26, 18:32)
<p>O aš pradėjau po truputį sėti daržoves 🥰</p><p>Kokią fainą lentyną daigams nusipirkau 😃</p>

jo fainai, darzu sezonas prasidejes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 vasario 2024 - 19:01
QUOTE(Monteverte @ 2024 02 26, 20:35)
dar vienas konservatnykas prisidirbo su pinigais ir dar neįgalus, kokia gėda!

O ko puidoko ar gedvilo nemini?
Tai gerą darbą daro Tapinas ar ne? Jei ne jis, nebutų išaiškinti prisidirbėjai.
Nesuprantu kaip jis viską spėja. Tas Žmogus iš didžiosios raidės.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2024 02 26, 18:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73136877" data-time="1708965343"><div><p>dar vienas konservatnykas prisidirbo su pinigais ir dar neįgalus, kokia gėda!</p></div></blockquote><p>Nu tai su juo jau kažkelintas skandalas 😃😃😃</p>

neveltui džiugelis, blyn biggrin.gif kad jį kur
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2024 02 26, 19:00)
kaip teletabes pasakytu, ar su sautuvu iremes i galva skiepyjo lotuliukas.gif kas norejo tas ir skiepyjosi gi smile.gif beja Navalno grizimas i Rusija tai man visiskainesuvokiamas. ar kas nors suprantat? Norejo kankinio mirtim mirti ir patekti i roju?

o žmona? dar viena fanatė? ir sueik tu man tokie du
nepasimokė iš tichanovskos kap tykiai sau sėdi biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 26, 19:04)
O ko puidoko ar gedvilo nemini?
Tai gerą darbą daro Tapinas ar ne? Jei ne jis, nebutų išaiškinti prisidirbėjai.
Nesuprantu kaip jis viską spėja. Tas Žmogus iš didžiosios raidės.

negirdėjau nieko
nei vienas žmogus nėra vien tik geras ar vien tik blogas. Aš tiesiog ir blogas jo puses matau, ne taip kaip jūs fanatės biggrin.gif
Atsakyti

Rūpesčoai...bet tokie mieli 😍

Atsakyti
Bet kaip gėda už mūsų išrinktą prezidentą, nors ir nebalsavau už jį, bet kaip už mano šalies prezidentą gėda. Negi mes verti tik tokio narcizo......
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 26, 19:14)
Bet kaip gėda už mūsų išrinktą prezidentą, nors ir nebalsavau už jį, bet kaip už mano šalies prezidentą gėda. Negi mes verti tik tokio narcizo......

žinok geriau baisūnė, pastoviai pamokančiu tonu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 02 26, 19:08)
o žmona? dar viena fanatė? ir sueik tu man tokie du
nepasimokė iš tichanovskos kap tykiai sau sėdi biggrin.gif

nu nesuprantu gal jiem vaikais grasina jei tai nesielgs, nes jei ne tai jie nepilno proto.

a ta jau nebe prezidente Baltarusijos? biggrin.gif kazko seniai apie ja nieko nemaciau. klaunes blyn, sakau suprantu jei kazka pires jas turi ar sako vaikus nuzudysim, jei tokiu nesamoniu nesnkesi, kitaip reikt is ju vaikus atimti nes jos psichiskai nesveikos.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 26, 19:14)

o uz koki svarbesniam poste esanti politika negeda? klaunada kazkokia, Gabrieliukas ten vaidenasi vis su savo nesamonem, simonyte vel kaip is fermos ka tik karves pamelzus islenda, kitos ten moterys valdzioje irgi vaiksciojantys anekdotai, prezidentas kazkoks kaip seselis, meduza be savo nuomones ir valios, ir nieko geriau kandidatu sarasuose nenusimato artimiausiu laiku unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2024 02 26, 19:10)
Rūpesčoai...bet tokie mieli 😍</p>

tai tokie ir rupesciai biggrin.gif silnamyje jau susitvarkiau, pasejau, dygsta, lauke biski vesoka dar dirbti, bet jau greit greit smile.gif noriu dabar antro silnamio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif visai kitas auginimas, cia su musu orais.
noreciau ir oranzerijos pire namo ir didelio dideio pramoninio silnamio, kokiem egzotiniams vaisiams ir t.t. nu vienu zodziu norai grazus iki pensijos gal igyvendsim biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 vasario 2024 - 20:00

Nespesi rasyt i mamkas😁   siltnamio matai uzsimane 😂 i Ispanija reikejo emigruot😁

Atsakyti

kaip teletabes pasakytu, ar su sautuvu iremes i galva skiepyjo lotuliukas.gifkas norejo tas ir skiepyjosi gi smile.gifbeja Navalno grizimas i Rusija tai man visiskainesuvokiamas. ar kas nors suprantat? Norejo kankinio mirtim mirti ir patekti i roju?

Papildyta:

Papildyta:

Ji reme ,,vakaru koalicija,,   buvo ,gal yra fondai per kuriuos gaudavo finansavima .Gryzes tikejosi ,kad liaudis sukils ir palaikys ji netolygioje kovoje su putkinu .Bet FSB-KGB  nuspejo ta chodke.Uzdare fondus ir opozijos lyderi .pasaka baigta. 

Razbainikas wagner gal ir butu sustates kazka ant ausu,bet nutilo .o galejo pasidziaugt tarpusavyje bent 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 26 vasario 2024 - 20:28
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 02 26, 20:25)
<p>Ji reme ,<strong>,vakaru koalicija,,</strong>   buvo ,gal yra fondai per kuriuos gaudavo finansavima .Gryzes tikejosi ,kad liaudis sukils ir palaikys ji netolygioje kovoje su putkinu .Bet FSB-KGB  nuspejo ta chodke.Uzdare fondus ir opozijos lyderi .pasaka baigta. </p>
<p>Razbainikas wagner gal ir butu sustates kazka ant ausu,bet nutilo .o galejo pasidziaugt tarpusavyje bent </p>

tikrai nesitikejo, jis gal ir aferistas, bet ne kvailas ant tiek, zinojo, kad jo palaikytoju kazin ar koks 1 proc zmoniu yra. cia nezinau ant kiek turi buti dauztas, kad patiketi tokiais dalykais?
jis buvo teisiams del finansiniu ir kitokiu machinaciju, prie ko cia visi sukilimai, zinojo kad jam kaltininmu niekas nepanaikins, zinojo, kad ses i kalejima, tai ko vaziavo?
Atsakyti

Kaip LRT RADIJUI sako blokadą pasienyje su Lietuva organizuojantis Karolis Pieczyńskis, nuo kovo 1 d. ūkininkai stabdys ir fiziškai patys tikrins visas transporto priemones, kuriomis, tikėtina, būtų vežami ukrainietiški grūdai ar kita žemės ūkio produkcija

Atsakyti

tikrai nesitikejo, jis gal ir aferistas, bet ne kvailas ant tiek, zinojo, kad jo palaikytoju kazin ar koks 1 proc zmoniu yra. cia nezinau ant kiek turi buti dauztas, kad patiketi tokiais dalykais?
jis buvo teisiams del finansiniu ir kitokiu machinaciju, prie ko cia visi sukilimai, zinojo kad jam kaltininmu niekas nepanaikins, zinojo, kad ses i kalejima, tai ko vaziavo?

Sita kanala skaityk 😁

https://www.dw.com/r...nogo/t-18899405

Atsakyti