QUOTE(Monteverte @ 2024 02 26, 12:52)
ką ir sakiau, kad užpuolimo nebuvo tą dieną. Tokius dalykus man labai aiškiai parodo. Vienas jis buvo. Jei jį ten taip pultų ir terorizuotų, tai nesišypsotų jis per kameras. Daug ten tas Prokopovičius ar kaip ten jį pas Lukašenkos smogikus šypsojosi? Drebėjo visas išpurtęs, mėlynas ir daužytas, kol nepradėjo jo šlovinti. Na bet suprantama, kad Navalnas vis vien nužudytas skaitosi, nes apnuodijimas įvyko anksčiau ir po to prastas kalėjimas su blogom sąlygom, jokių vitaminų, gero maisto. Na kaip žmogus sulauks senatvės? Henytė mūsų jau seniai koks baisus nuo kalėjimo sąlygų, o niekas jo nenuodijo.
Papildyta:
aš jau ne kartą pastebėjau ,kad čia mes išsakome mintis ir po to arba Delfi rašo arba net per teliką ištransliuoja per parą laiko.
Kada ims mokėti už mūsų paslaugas?
Papildyta:
aš jau ne kartą pastebėjau ,kad čia mes išsakome mintis ir po to arba Delfi rašo arba net per teliką ištransliuoja per parą laiko.
Kada ims mokėti už mūsų paslaugas?
galima sakyti pats save nusizude, kad jau pradejo eiti tuo keliu turejo suprasti, kas laukia ar is priesu ar is tarimau draugu, tokie dazniausiai anksciau ar veliau atsikratoma, kaip kokiai pusei patogiau.
nu gal del to visokios pastininkes ir pergyvena, ka mes ca rasom