Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2024 02 26, 12:52)
ką ir sakiau, kad užpuolimo nebuvo tą dieną. Tokius dalykus man labai aiškiai parodo. Vienas jis buvo. Jei jį ten taip pultų ir terorizuotų, tai nesišypsotų jis per kameras. Daug ten tas Prokopovičius ar kaip ten jį pas Lukašenkos smogikus šypsojosi? Drebėjo visas išpurtęs, mėlynas ir daužytas, kol nepradėjo jo šlovinti. Na bet suprantama, kad Navalnas vis vien nužudytas skaitosi, nes apnuodijimas įvyko anksčiau ir po to prastas kalėjimas su blogom sąlygom, jokių vitaminų, gero maisto. Na kaip žmogus sulauks senatvės? Henytė mūsų jau seniai koks baisus nuo kalėjimo sąlygų, o niekas jo nenuodijo.
Papildyta:

aš jau ne kartą pastebėjau ,kad čia mes išsakome mintis ir po to arba Delfi rašo arba net per teliką ištransliuoja per parą laiko.
Kada ims mokėti už mūsų paslaugas?

galima sakyti pats save nusizude, kad jau pradejo eiti tuo keliu turejo suprasti, kas laukia ar is priesu ar is tarimau draugu, tokie dazniausiai anksciau ar veliau atsikratoma, kaip kokiai pusei patogiau.

nu biggrin.gif gal del to visokios pastininkes ir pergyvena, ka mes ca rasom biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2024 02 26, 12:27)
nu tai kaip cia dabar taip Navalnas sava mirtim mire nuo kresulio, kazin nebus skiepu pasekme netycia?

Putinas irgi skiepijo, tai toks pat banditas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2024 02 26, 13:41)
juokas juokais, bet esu radus netycia mokslini darba apie ivairius terminus, zodzius, kuris remesi supermamu forumu, gaila neuzsisaugojau, gal kokia pastininke ir rase ji lotuliukas.gif

Daug kas mus kopijuoja, ne tik pastininke. Manau ne vienas psichologijos diplominis darbas yra parasytas remiantis musu desimtmeciu diskusiju pagrindu.

O apie copyright restrictions as nejuokavau. Kadangi paštininkę raštiškai perspeju, kad jai neleidziu naudoti savo visu buvusiu ir esamų personažų raštų, kuriuos ji galvoja vienaip ar kitaip perfrazavus ar ne panaudoti ne supermamos lt platformoje, tai mieloji pastininke gali tureti daug problemu, jei nepaklausys manes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2024 02 26, 15:13)
Daug kas mus kopijuoja, ne tik pastininke. Manau ne vienas psichologijos diplominis darbas yra parasytas remiantis musu desimtmeciu diskusiju pagrindu.

O  apie copyright restrictions  as nejuokavau. Kadangi paštininkę raštiškai perspeju, kad jai neleidziu naudoti savo  visu buvusiu ir esamų  personažų raštų, kuriuos ji galvoja vienaip ar kitaip perfrazavus ar ne panaudoti ne supermamos lt platformoje, tai mieloji pastininke gali tureti daug problemu, jei nepaklausys manes  biggrin.gif

prisidedu, viešai ir raštiškai įspėjame paštininkę nedrįsti naudoti mūsų minčių, citatų, posakių ir t.t. hammer_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 02 26, 16:23)
prisidedu, viešai ir raštiškai įspėjame paštininkę nedrįsti naudoti mūsų minčių, citatų, posakių ir t.t. hammer_1.gif

Nesistenk pripulti prie mano lovio. As kalbu tik uz save.
Atsakyti
Na, kokia isterija čia kai kurias ištiko - smagu skaityt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ir dėl ko? biggrin.gif Dėl to kad kažkada parašiau, jog einu dirbt prie savo autobiografijos - taip, vienos iš man įdomių rašytojų, kurią tyrinėju jau pusmetis, tai ji kaip ir "mano".

O jei kada savo autobiografiją rašyčiau, tai tikrai SM ten nebūtų, nes visko į knygą gi nesudėsi - gyvenimas per platus ir įvairus. Bet čia ateičiai.

Tačiau ši jūsų isterija parodė, kad jūs nieko nesuprantat apie autorines teises.

Skaitykit, ką rašo: "Draudžiama be raštiško supermama.lt leidimo naudoti ir platinti interneto svetainėje www.supermama.lt esančią grafinę bei tekstinę informaciją žiniasklaidos priemonėse bei kitose interneto svetainėse".

Taigi, ne mano, ar kito čia kokio personažo, o būtent supermamos.lt, kaip forumo administratoriaus, kuris norėdamas galėtų tą sutikimą ir parašyt, nes visos autorinės teisės priklauso supermama.lt. Ir su juo bendrautų leidykla, kita žiniasklaidos priemonė, ir tai būtų jų teisiniai susitarimai. Atskiro niko apie jo autorines teises niekas net klaustų, nes tai supermamos.lt produktas, prie kurio kūrybos atskiri nikai (aš, jūs) savanoriškai prisidedam. Viskas.

Kai kurių būtent šios temos nikų pasisakymus čia tik policijai cituot galima (ir, įtariu, už tai taip pat atsakytų ir supermama.lt), o knygoj - jetau, kam gi ją teršt tokiom šiukšlėm...

Tai tiek. Einu toliau dirbt prie "savo" autobiografijos. Labai įdomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 26 vasario 2024 - 16:50
savo, o išėjo "savo" biggrin.gif , tik kabučių panelė mokytoja neužsidėjo rolleyes.gif
kuo gilyn į mišką, tuo daugiau medžių pas paštininkę biggrin.gif
ar dar prisimeni kaip kitiems net dėl vienos raidelės kabinėjaisi, kaip nesuprasdavai humoro ir pan.? kaip širsdavai savaitę ir ilgiau? tai gal dabar ant tavęs savaitę širsti ir reikalauti aiškintis apie savo autobiografiją?
Atsakyti

Jo jo ten kalejimuose rusyne ,,skiepija,,  😂😂😂  

Pas mus pravenu...se  irgi skiepija,vienas kita 😁

Jeigu kas numirs --> bus nuo skiepu 😁

yra toks gulagu.net ,ten labai daug medziagos ta tema

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 26 vasario 2024 - 18:01

O aš pradėjau po truputį sėti daržoves 🥰

Kokią fainą lentyną daigams nusipirkau 😃

Atsakyti
dar vienas konservatnykas prisidirbo su pinigais ir dar neįgalus, kokia gėda!
Atsakyti

😁  21000 daug pinigu ,gaila palikt  

Atsakyti

Nu tai su juo jau kažkelintas skandalas 😃😃😃

Atsakyti