Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2024 02 23, 11:51)

jei trumpiau fanatikas zmogus, kuris tiki kitu zmogum besalygiskai, be mastymo ir savo analizes. Jam pasakys, kad saule zalia, jis ir tikes, nes gi "tapinas pasake nu, jis gi nemeluos" doh.gif
ziurejau pvz interviu su tuo Silvestru Belte, per LRT, sone puikavosi radarom ar kaip ten ta reklama del ukrianos, visi zurnalistai isisege ta zenkla, nu gryna propoganda. "Nu jei per lrt net rodo vadinasi gi gerai", kai kurie gi taip masto zmones. Nezinau kas cia gal naivumas, nelabai dideli intelekto pajegumai ar kas dar.

Beja patiko man tas vaikinukas, toks paprastas ir balsas jo labai grazus, toks minkstas, svelnus, jei kas sukurtu jam geresniu dainu taptu garsus.

rimtai? bisexas jis, bože bože
dingsta vyrai
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 02 23, 12:14)
rimtai? bisexas jis, bože bože
dingsta vyrai

ai nu man nesvarbu kokios jo ten orientacijos, kai daina klausaisi asmeninis gyvenimas nerupi. Man nei gejai nei bix, nei visi kiti netrukdo, kol jie nekisa savo propogandu vaikams.
o balsas jo geras.
siaip daug tu geju ar bix tarp artistu ir menininku. jie matyt sumaiso tas pas save moteriskas, kurybines energijas su seksualiniu potraukiu, arba toje srityje gal daugiau pagundu. Mano viena pazystama studijavo Londone garsioje grimeriu mokykloje, tai tuo metu apisgyveno su moterim. Dabar vel sugrizus pire vyru biggrin.gif

tai jo dainavimas nepatiko?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2024 02 23, 12:33)
ai nu man nesvarbu kokios jo ten orientacijos, kai daina klausaisi asmeninis gyvenimas nerupi. Man nei gejai nei bix, nei visi kiti netrukdo, kol jie nekisa savo propogandu vaikams.
o balsas jo geras.
siaip daug tu geju ar bix tarp artistu ir menininku. jie matyt sumaiso tas pas save moteriskas, kurybines energijas su seksualiniu potraukiu, arba toje srityje gal daugiau pagundu. Mano viena pazystama studijavo Londone garsioje grimeriu mokykloje, tai tuo metu apisgyveno su moterim. Dabar vel sugrizus pire vyru  biggrin.gif

tai jo dainavimas nepatiko?

man netrukdo, kai gražiai dainuoja, o kai leliakina kaip mergiotė, tai man fui fui biggrin.gif

Papildyta:
tas Vilnius viską kas šlykščiausia susirenka biggrin.gif
Vilniečių maisto atliekas valgys vabzdžių lervos: iš jų bus gaminami baltymai
Atsakyti

man netrukdo, kai gražiai dainuoja, o kai leliakina kaip mergiotė, tai man fui fui biggrin.gif

Papildyta:

portugalija kai kur vadina ja😁

Atsakyti

Papildyta:

Atsakyti

Papildyta:

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 02 23, 13:30)

Papildyta:

matai visu skoniai skiriasi, man kazkiap patiko, dabar pagal teletabiu paprocius tureciau kokia baisia istorija paie tave sukurpti, kad su manim nesutikai lotuliukas.gif

bijau klausti, o kam bus naudojami tie baltymai? blink.gif siaip kad atliekas valgys vabzdziai tai gal ir gerai, bet kas toliau?
Atsakyti
už ką mes mokame blink.gif rolleyes.gif
Buvęs Jungtinių Valstijų (JAV) sausumos pajėgų vadas Europoje Benas Hodgesas sako, kad Rusijos puolimo atveju Lietuva turi būti pasirengusi bent dvi savaites gintis savo jėgomis. Pasak atsargos generolo, NATO 5-ojo straipsnio garantijos nėra automatinės – straipsnis aktyvuojamas politine valia. Todėl, pažymėjo jis, Lietuva turi būti pasirengusi atsilaikyti tol, kol atvyks sąjungininkų pastiprinimas.

„Nežinau, ar visi supranta 5-ąjį straipsnį. Tai nėra automatinis dalykas. Tai politinis sprendimas. Gali būti, kad bus laiko tarpas – galbūt net dvi savaitės – po to, kai Rusija užpuola NATO narę. Gali užtrukti net dvi savaites, kol pastiprinimas atvyks į Lietuvą“, – penktadienį Seime vykstant Vilniaus saugumo forumui spaudos konferencijos metu sakė B. Hodgesas.
https://www.lrt.lt/n...sa-savo-jegomis
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2024 02 23, 14:31)
matai visu skoniai skiriasi, man kazkiap patiko, dabar pagal teletabiu paprocius tureciau kokia baisia istorija paie tave sukurpti, kad su manim nesutikai lotuliukas.gif

bijau klausti, o kam bus naudojami tie baltymai?  blink.gif siaip kad atliekas valgys vabzdziai tai gal ir gerai, bet kas toliau?

o toliau vilniečiai ir ne tik valgys vabzdžių baltymus rolleyes.gif ir šunys, katės, aš rimtai
va kas būna, kai geruoju vegetarais netapo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 02 23, 14:36)
už ką mes mokame blink.gif  rolleyes.gif
Buvęs Jungtinių Valstijų (JAV) sausumos pajėgų vadas Europoje Benas Hodgesas sako, kad Rusijos puolimo atveju Lietuva turi būti pasirengusi bent dvi savaites gintis savo jėgomis. Pasak atsargos generolo, NATO 5-ojo straipsnio garantijos nėra automatinės – straipsnis aktyvuojamas politine valia. Todėl, pažymėjo jis, Lietuva turi būti pasirengusi atsilaikyti tol, kol atvyks sąjungininkų pastiprinimas.

„Nežinau, ar visi supranta 5-ąjį straipsnį. Tai nėra automatinis dalykas. Tai politinis sprendimas. Gali būti, kad bus laiko tarpas – galbūt net dvi savaitės – po to, kai Rusija užpuola NATO narę. Gali užtrukti net dvi savaites, kol pastiprinimas atvyks į Lietuvą“, – penktadienį Seime vykstant Vilniaus saugumo forumui spaudos konferencijos metu sakė B. Hodgesas.
https://www.lrt.lt/n...sa-savo-jegomis
Papildyta:

o toliau vilniečiai ir ne tik valgys vabzdžių baltymus rolleyes.gif ir šunys, katės, aš rimtai
va kas būna, kai geruoju vegetarais netapo biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 2 savaites, Lietuva diena neatsilaikytu su savo vienu tanku.
tas nato man panaseja i reketinku grupuotes, kokios buvo tipo mokekit duokles, visi, kas nemokat tam visia ne kas budavo, jie gi tipo saugodavo, tik neaisku nuo ko biggrin.gif biggrin.gif

va va kas darzu neturi tiem gal ir liudna bus ateityje, bet kaip zmones bukeja. ant lietuviu tai gerai matosi, kas atvaziavom seniau kazkaip isvengem gal to isvirimo leto, pamenu kai juokdavomes kai cia airiai ligas su spritu gydo, dabar ziuriu lietuves, jaunesnes kartos, ta pati aiskina, tipo jo labai gerai sprite pvz kai vemi ar viduriuoji doh.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 02 23, 13:54)
portugalija kai kur vadina ja😁</p>

apie ka tu cia?
Atsakyti
Kaip jums Gitano istorija su kavyte biggrin.gif ? Apgailėėtina.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 23, 21:33)
Kaip jums Gitano istorija su kavyte biggrin.gif ? Apgailėėtina.

tokia pati kaip per anuos rinkimus Šimonytė buvo prieinama visiems žmonėms, žmonių prezidentė biggrin.gif kada ji kaip ministrė išėjo pas žmones per protestus, primink? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 02 23, 23:41)
tokia pati kaip per anuos rinkimus Šimonytė buvo prieinama visiems žmonėms, žmonių prezidentė biggrin.gif kada ji kaip ministrė išėjo pas žmones per protestus, primink? biggrin.gif

Nesupratau tavo atsakymo. Bet tiek to. Ne paskutinis kartas. biggrin.gif
Atsakyti