Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2024 02 21, 22:53)
o kada buvo svarbiausia?
nei Putino, nei Bideno, jie tik vykdo isakymus. Bidenas nelabai ir pakaltinamas jau.

Bet idomiu faktu suzinojau pasirodo, daugiausiai karu sukele ir bombu numete Obama, jis taip pat istreme virs 5 miljonu nelegaliu emigrantu is Jav, daugiau, nei Trumpas (apie 2 mlj), nors visos medijos klijevo Trampui kazkokio rasisto etikete, kuris varo lauk emigrantus. Jau ir Bidenas isvare daug daugiau virs 4 mlj.

ka reiskia medijos ir ju piesiamas ivaizdis, o teletabiai nuolat ant jo pasimauna. biggrin.gif

Papildyta:

„Tai yra psichologinė prievarta, jis (O. Šurajevas – ELTA) skleidė informaciją, kuri neatitinka tikrovės, skelbė, kad nukentėjusysis yra nusikaltėlis, šmeižė jį, vadino „vata“, silpno proto žmogumi, vadino ir kitaip, bet nevardinsiu, nes tai buvo necenzūriniai žodžiai“, – dėstė V. Butrimo advokatė.

Nezinau, kas tas Butrimas, bet jis saunuolis. Jei teismas patenkins jo ieskini galesim tokias kaip pastininkes,  majas paduoti i teisma uz toki pat smeizta.  bigsmile.gif gal biski mastys pries snekedamos tada. jau uztenka tu etikeciu klijevimo, zmoniu priesinimo, niekinimo ir smeizimo vien uz kitokia nuomone, uz tai, kad nelaizo siknos simonytem ir tapinam.

Bet kaip taip žmonėse nesigaudyti tu man pasakyk? Jos visiškai neturi jutiminių pojūčių, kaip sakoma kvailesnės už šuniuką unsure.gif Kad Obama tipo ašaras braukia, o Trumpas ne, daugiau pakeltu tonu kalba, tai dar nereiškia, kad Obama aukselis, o Trumpas baisūnas. Apie galvojimą, kad Šura fainas, sąžiningas, tai iš viso tyliu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2024 02 21, 23:23)
Apie teismą prakalbo SM personažės (anoniminės niekšės), kurios dvejus metus šaiposi iš savo vardą ir pavardę nepabūgusio pasakyti žmogaus ir jo šeimos.

Na na, jau įdomu biggrin.gif

tarė besišaipanti iš Burbančios
Atsakyti
Ilgai dar ištempė su tuo vaikeliu https://madeinvilniu...p;utm_source=GM
Papildyta:
šaunuoliai žmonės biggrin.gif va kas būna, kai nori apriboti, išsodinti ir persosinti ant kitko, drausti, apmokestinti ir pan. biggrin.gif https://madeinvilniu...p;utm_source=GM
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2024 02 21, 22:53)
galesim tokias kaip pastininkes,  majas paduoti i teisma uz toki pat smeizta. 

Negalesi, nes jos rezhimo fanatikes ir joms negalioja istatymai.
Pas mus, kaip ir SSSR laikais galioja SELEKTYVINE TEISE.
Tuo metu buvo Amerikos balsas, Laisves radijas ir tokie dalykai buvo ishaiskinti visiems kurie norejo kazhka suzhinot.

Tai yra teises normos taikomos pagal valdzios instrukcijas SELEKTYVIAI. Todel viena ishteisins o kita nuteis lagerio ilgiems metams.

Dabar mes izhengiame i visishko totalitarizmo laikotarpi. Toki, koki mateme Brezhnevo laikais.

Gal ateis ir Stalino laikai su laiku
Atsakyti
A kur Taivanis? biggrin.gif
G. Landsbergis: Indijos augimas suteikia galimybių diversifikuoti ekonominius ryšius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 02 22, 08:45)
Bet kaip taip žmonėse nesigaudyti tu man pasakyk? Jos visiškai neturi jutiminių pojūčių, kaip sakoma kvailesnės už šuniuką unsure.gif Kad Obama tipo ašaras braukia, o Trumpas ne, daugiau pakeltu tonu kalba, tai dar nereiškia, kad Obama aukselis, o Trumpas baisūnas. Apie galvojimą, kad Šura fainas, sąžiningas, tai iš viso tyliu biggrin.gif
Papildyta:

tarė besišaipanti iš Burbančios

nu matomai, jos tiki zmonem, bet ne iesko famktu neanalizuoja, pvz tapinu, ka pasako vadinasi teisybe, netikrina nieko, nejaucia nieko. unsure.gif

ir is jo vaiko kas baisiausia, tik padugnes gali is vaiku saipytis.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 02 22, 09:26)
Ilgai dar ištempė su tuo vaikeliu https://madeinvilniu...p;utm_source=GM

mane kaip juokina tos izymybes su tuo savo, oi mes geri draugai, mes seima, bla bla bla tai ko skiriasi tada? gal rimtai gejus, nors labai jau neigia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2024 02 22, 14:31)
mane kaip juokina tos izymybes su tuo savo, oi mes geri draugai, mes seima, bla bla bla tai ko skiriasi tada? gal rimtai gejus, nors labai jau neigia  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

mane labiausiai prajuokino, kai jis parašė, kad nieko nevaidina, yra savimi, kai kelis metus prieš pats pasipasakojo, kad laužia iš savęs žvaizgždę biggrin.gif todėl man ir nepatinka tokie nenatūralūs
Atsakyti

Bet bent Eurovizijos daina ne tokia bloga Lietuvos, kaip airiu. Beryšio daina, bet šiaip bent lietuviška ir balsas vaikinukas švarus išdainuoja bent natas.  :D 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 02 22, 11:48)
Negalesi, nes jos rezhimo fanatikes ir joms negalioja istatymai.
Pas mus, kaip ir SSSR laikais galioja SELEKTYVINE TEISE.
Tuo metu buvo Amerikos balsas, Laisves radijas ir tokie dalykai buvo ishaiskinti visiems kurie norejo kazhka suzhinot.

Tai yra teises normos taikomos pagal valdzios instrukcijas SELEKTYVIAI. Todel viena ishteisins o kita nuteis lagerio ilgiems metams.

Dabar mes izhengiame i visishko totalitarizmo laikotarpi. Toki, koki mateme Brezhnevo laikais.

Gal ateis ir Stalino laikai su laiku

Čia kokie man įstaymai negalioja? Visų įstatymų laikausi, kas ne taip? Apie kokį tu čia režimą dabar? Ateis nuo rudens kita valdžia, galėsit džiaugtis, kad jums įstatymai negalios biggrin.gif Gal jau tikrai pas daktarus laikas. Visai jau paranoja. Pagal tavo prognozes, jau šiemet turėjo būt atėjus ta pasaulio pabaiga, bet apart karo Ukrainoj, kuo toliau tuo geriau gyvenam.
QUOTE(Monteverte @ 2024 02 22, 16:33)
mane labiausiai prajuokino, kai jis parašė, kad nieko nevaidina, yra savimi, kai kelis metus prieš pats pasipasakojo, kad laužia iš savęs žvaizgždę biggrin.gif todėl man ir nepatinka tokie nenatūralūs

Bet tuos komentatorius, apvariusius, kad jis gėjus ir kaip su išdraskyta žikna į Santaras atvažiavo, tai tikrai galėtų paduot į teismą. Vis vien kokie pas mus žmonės baisūs. Tiksliau dalis žmonių- tie plokščiažemiai. Dabar iš to EV Silvesterio visaip tyčiojasi. Arba iš Zasimauskaitės krūtinės išsityčiot... Kas tiem komentatoriam- trūkumas to ano galo pramogųų, kad jie tokie žiaurūs?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 22 vasario 2024 - 15:08
Niekad niekada nesišaipiau iš vaikų, net jiems 20+, tik iš jų motinų, kurios juos traumuoja.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2024 02 22, 17:03)
Niekad niekada nesišaipiau iš vaikų, net jiems 20+, tik iš jų motinų, kurios juos traumuoja.

O aš šaipiausi? Kame čia reikalas, kažkas į teismą mus susiruošė paduot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 22, 15:07)
O aš šaipiausi? Kame čia reikalas, kažkas į teismą mus susiruošė paduot biggrin.gif

O žinai, būtų net įdomu: labai norėčiau pamatyti lutukės, uardos, montevertės, burbančios akis. Na, kaip atrodo tokios moterys, kurios gali taip rašyti...
Atsakyti