Maja, pameni dar per kurią platformą pr Euroviziją statei?
https://eurovisionwo...odds/eurovision
iš čia kažkuri ar ne?
QUOTE(Monteverte @ 2024 02 21, 23:08)
Maja, pameni dar per kurią platformą pr Euroviziją statei?
iš čia kažkuri ar ne?
iš čia kažkuri ar ne?
Aš ne Stepukonis Nestatau. Nebent vyrui
Tai cia Ukraina jau ne svarbiausia. Visa pasaulio tvarka sugriauta ir ji neatsistatys. AR ka uzhemus ar pasitraukus.
Kol kas, matau, Putino tikslas yra nesibaigiantis karas.
O Bideno ar kitoks tikslas? Jei butu kitoks, tai ir realus veiksmai butu kitokie.
Keista ar ne?
Toks realistiskesnis vaizdas is anapus ,apie norus ju...
https://news.zerkalo...orld/61116.html
Nezinau kaip jie nustate ju norus,bet ten matyt uzkulisiniai dalykai vyksta .Realiai mastant ,ukr dabar yra tie darbininkai kurie ir silpnina ru. Bet jiem truksta irankiu.
Ir jiem reika cia ir dabar o ne po metu. O ru. vistiek baigsis resursai
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 21, 21:09)
Aš ne Stepukonis Nestatau. Nebent vyrui
visai atminties nebeturi? prieš kažkur 5-6 metus statei ir 20 eurų laimėjai
Papildyta:
tai gal apsimelavai tada? nu šakės
QUOTE(-burbanti- @ 2024 02 21, 20:25)
Ja tai yra kas pi.sa, o tu su pirštu turi save krapštyti
Informuoju, kad tai nuo žodžio "писать" - rašyti; ir nuo žodžio "писательница" - rašytoja.
O kadangi ji nei rašytoja, nei suvokia, ką reiškia iš tiesų rašyti (na, kas yra tekstas ir pan.) , BET 11 metų SM savo "pisulkom" už Kremlių rėkaujanti, man yra Kermliaus nuopisa: angliškai - Kremliaus poste/copy.
P.S. Bet man net patinka tas vulgarumas minėtuose rusų kalbos žodžiuose, kaip ir šlykščiuose Kremliaus nuopisos posye/copy tekstuose - toks tikslus...
Jūų didvyris Šurajevas teisme, chacha
QUOTE(Monteverte @ 2024 02 21, 23:15)
visai atminties nebeturi? prieš kažkur 5-6 metus statei ir 20 eurų laimėjai
Papildyta:
Papildyta:
Tiksliai, jau ir pamiršus buvau, stačiau Akropoly pro kažkokią firmelę praeidama užsukau, ne internetu. Nefiksuoju tokių dalykų, gerai kad priminei . Kaip ir nefiksuoju kada kokią suknelę nusipirkau, man tai visai nereikšmingas dalykas. Tai vienintelis kartas buvo kai kažkokioj lažybų berdrovėjj buvau , man rodos už Montvydą statymą dariau, net nepamenu. Ir atrodo daugiau laimėjau, gal 50 eur Galvojau apie šiuos metus klausi.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2024 02 21, 23:35)
Nu ir? Tave apskųs kas, irgi atsidursi.
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 21, 22:12)
Tiksliai, jau ir pamiršus buvau, stačiau Akropoly pro kažkokią firmelę praeidama užsukau, ne internetu. Nefiksuoju tokių dalykų, gerai kad priminei . Kaip ir nefiksuoju kada kokią suknelę nusipirkau, man tai visai nereikšmingas dalykas. Tai vienintelis kartas buvo kai kažkokioj lažybų berdrovėjj buvau , man rodos už Montvydą statymą dariau, net nepamenu. Ir atrodo daugiau laimėjau, gal 50 eur Galvojau apie šiuos metus klausi.
Papildyta:
Papildyta:
ne, tu lyg už tą gėjų prie fortepiono statei, kad laimės
nu ne už nieką jį apskundė ir neblogos žalos atlyginimo prašo
QUOTE(Monteverte @ 2024 02 22, 00:27)
ne, tu lyg už tą gėjų prie fortepiono statei, kad laimės
Na ir kas, kad prašo? Daug kas prašo. Ir?
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 02 21, 20:14)
Tai cia Ukraina jau ne svarbiausia. Visa pasaulio tvarka sugriauta ir ji neatsistatys. AR ka uzhemus ar pasitraukus.
O Bideno ar kitoks tikslas? Jei butu kitoks, tai ir realus veiksmai butu kitokie.
Keista ar ne?
Keista ar ne?
o kada buvo svarbiausia?
nei Putino, nei Bideno, jie tik vykdo isakymus. Bidenas nelabai ir pakaltinamas jau.
Bet idomiu faktu suzinojau pasirodo, daugiausiai karu sukele ir bombu numete Obama, jis taip pat istreme virs 5 miljonu nelegaliu emigrantu is Jav, daugiau, nei Trumpas (apie 2 mlj), nors visos medijos klijevo Trampui kazkokio rasisto etikete, kuris varo lauk emigrantus. Jau ir Bidenas isvare daug daugiau virs 4 mlj.
ka reiskia medijos ir ju piesiamas ivaizdis, o teletabiai nuolat ant jo pasimauna.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2024 02 21, 21:35)
Tai yra psichologinė prievarta, jis (O. Šurajevas ELTA) skleidė informaciją, kuri neatitinka tikrovės, skelbė, kad nukentėjusysis yra nusikaltėlis, šmeižė jį, vadino vata, silpno proto žmogumi, vadino ir kitaip, bet nevardinsiu, nes tai buvo necenzūriniai žodžiai, dėstė V. Butrimo advokatė.
Nezinau, kas tas Butrimas, bet jis saunuolis. Jei teismas patenkins jo ieskini galesim tokias kaip pastininkes, majas paduoti i teisma uz toki pat smeizta. gal biski mastys pries snekedamos tada. jau uztenka tu etikeciu klijevimo, zmoniu priesinimo, niekinimo ir smeizimo vien uz kitokia nuomone, uz tai, kad nelaizo siknos simonytem ir tapinam.
Apie teismą prakalbo SM personažės (anoniminės niekšės), kurios dvejus metus šaiposi iš savo vardą ir pavardę nepabūgusio pasakyti žmogaus ir jo šeimos.
Na na, jau įdomu
Na na, jau įdomu
QUOTE(paštininkė @ 2024 02 22, 01:23)
Apie teismą prakalbo SM personažės (anoniminės niekšės), kurios dvejus metus šaiposi iš savo vardą ir pavardę nepabūgusio pasakyti žmogaus ir jo šeimos.
Na na, jau įdomu
Na na, jau įdomu
Apie ką čia, apie tą vatniką, kuris Olegą į teismą padavė?