Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 02 20, 12:48)
1.22 tai vaziuotum jei pavyktu be kamsciu, tai yra tuo laiku kai eismas Londono centre slenka. O jei ryte vaziuosi tai 2-3 valandos. Vakare - beveik tas pats.

O burbanti, jei ten tik retkarciais buna, tai visai problema. Nebet tik jei kazka sau nori irodyti.
Suneliui reikia paso, tai ka jaunuoliui problema pasokti buvo su priemiestiniu. Jei ne  paciam ryte vaziuoja tai offpeak dar nuolaida butu

nu google maps rodo kamscius realiu laiku, kiek trunka kelione, tai butent siuo metu rodo dabar toki laika, piko metu aisku butu ilgiau, bet tai nevazioji i ambasada piko metu, Mes pvz i Dublina zinom laikus kada vaziuoti ir kada isvaziuoti, kad nepakliuti i tuos kamscius, tikrai netikiu kad ten Londone kamsciai istisai nuo ryto iki vakaro. biggrin.gif
Jei tau patinka metro vazineti ir autobusais nu ir vazinek, as irgi buna kartais traukiniu i Dublina vaziuoju jei viena, nes man biski tolokai tiek vairuoti, bet jei su vyru vaizuojam tai tik su masina, nu zymiai patogiau. ir tas laikas panasiai iseina, kazkada esam vaziave i ambasada kai tik atvyke buvom, dar masinos neturejom, tai eina namas, kol davaziuoji iki Dublino paskui ten arba su taxi arba su 2 autobusais iki ambasados, nes nu LT ambasada gi veinamis prabangiausiu rajonu, neaiksu kieno name issikurusi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
tai as uz patoguma su masina, o tu gal uz piguma, kiekvienam gi savo biggrin.gif
Atsakyti

https://www.facebook...g4D1ks4HhxU4Wk/

Nu ar Putinas neteisus šiuo atveju? 

Iš tikrųjų labai keistai elgėsi Navalnas prisidirbęs kriminalinių nusikaltimų, dengėsi kažkokia politika. Man jis kažko į Celofaną panašus.  

Atsakyti
https://www.youtube....h?v=wO_sKNQFYp0
Atsakyti
susidūrė du fanatai: vienas sako aš sėdėsiu iki grabo soste, kitas sako, ne, tai aš noriu į jį įsėsti. laimėjo stipresnis. Nes nu protingas žmogusl, tikrai norintis nuveikti kažką tėvynės labui, tai iš užsienio veiktų kaip tai darė Smetona, Adamkus.
kaip žmogaus tai aišku labai gaila, apyjaunis dar buvo, bet dėl kvailumo visi žūva
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2024 02 20, 12:58)
Jei tau patinka metro vazineti ir autobusais nu ir vazinek, as irgi buna kartais traukiniu i Dublina vaziuoju jei viena, nes man biski tolokai tiek vairuoti, bet jei su vyru vaizuojam tai tik su masina, nu zymiai patogiau. ir tas laikas panasiai iseina, kazkada esam vaziave i ambasada kai tik atvyke buvom, dar masinos neturejom, tai eina namas, kol davaziuoji iki Dublino paskui ten arba su taxi arba su 2 autobusais iki ambasados,

Dublinas tai matyt koks kaimas, nes ka pasakoji apie autobusus ir susisiekima tai baisiai atrodo.
As siaip nevazineju su visuomeniniu transportu. bet nezinai, kas tai Londonas, ten centre diena eismas slenka, kancia vaziuot, tai cia kai nera kamsciu. Ten vidurnakti eismas toks kaip Vilniuje vidurdieni.
Kur burba gyvena tai nueini stoti( ar autobusu) o po to jau tai traukinyje prasedi pusvalandi po to is traukinio i metro ir islipi kur reikia. Centre jokiu autobusu nereikia. Nebent tas vaikis sunkiai vaikstantis koks
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 02 20, 14:29)
Dublinas tai matyt koks kaimas, nes ka pasakoji apie autobusus ir susisiekima tai baisiai atrodo.
As siaip nevazineju su visuomeniniu transportu.  bet nezinai, kas tai Londonas, ten centre diena eismas slenka, kancia vaziuot, tai cia kai nera kamsciu. Ten vidurnakti eismas toks kaip Vilniuje vidurdieni.
Kur burba gyvena tai nueini stoti( ar autobusu) o po to jau tai traukinyje prasedi pusvalandi po to is traukinio i metro ir islipi kur reikia. Centre jokiu autobusu nereikia. Nebent tas vaikis sunkiai vaikstantis koks

gal ir kaimas bet kamsciai ziaurus buna ryte ir vakare tam tikrom valandom. O del ambasadaos, ir autobusu, tai ji paprasciausiai tokiam rajone, kuriame zmones su autobusais nevazineja, taimatomai del to ir sunku ten patekti biggrin.gif biggrin.gif
vis tiek tau nedaeina, kad yra zmoniu, kurie niekad nevazineja su viesu trasportu? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

kiek ziuriu foro su ambasada tai tuscia ten ta gatve.
cia live kamera is Londono nu irgi nematau jokiu kamsciu https://www.earthcam...am=abbeyroad_uk
cia kitos daug irgi visai normalus tafikasir cia beveik 13:00 val, pas mus mniets ejauciu blogiau buna smile.gif
https://www.camscape...-cams-from-tfl/
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2024 02 20, 09:42)
biggrin.gif tu sumaišei kažką. As tau ne tavo bestuburė boba, man tu nepaa8skintum,kaip su kuo ir kada kur vazineti.  biggrin.gif

kiek tu trunki nuo namu iki ambasados su masina nuvaziuoti?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 20, 11:55)
Tai ko apie tas birkas ištisai rašai. Trūkumas ar per daug. Man visai neįdomu kiek kas tų birkų matė. Tavo putė tuo labiau neįdomi. Mylėjo ją. Ir gerbė. Nebejuokink biggrin.gif

Tau nenormalu yranormalios šeimos su normalios pakraipos mastysena, man nenormalu - diedai apsirengę, kaip prostitutės. mirksiukas.gif

Oooooooo....tu buvai pilkoji pelė studentavimo metu. Viskas aisku biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2024 02 20, 12:15)
Papildyta:

O tai nemylėjo ir negerbė tos Rumšiškių k -  net girtos, važiuojančios į darbą, policininkai nestabdė. Čia tau nepagarba?
Papildyta:
Oi, kad tu žinotum, kiek aš turiu kam pirkt biggrin.gif  Bet tai ne esmė.

Va, pažiūrėk, tavo lygiui pakaks. Gal ką suprasi.
https://www.youtube....SQBXGA0&t=6046s

O aš einu su savo autobiografine knyga dirbt. Iki.

O kaip mane gerbe - net policininkai nestabdydavo mirksiukas.gif

Tu esi tuscia bevaisė gimda, kuri niekadq neturejo apvaisinto kiausinelio...nes niekam niekada nereikejo vaiku nuo taves.... biggrin.gif

Ka rasysi? Kad sedi archyvuose desimtmeciais ir desimtmeciqis konspektuoji mamku personazu mintis? biggrin.gif
O gal tu musu rastus perrasysi, kaip savo? Atspėjau? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2024 02 20, 12:58)
kazkodel pasirode kad perdedi, pasitikrinau ir tikrai su masina is tavo vadinamo crawley 1.22 min, su viesuuoju transportu 50 min, bet tik nustatytais laikais, tu matyt nelabai supranti, ka resikia patogumas kai keliauji. kur ten su traukiniais duoti, ziureti ju tvarkarscius ziureti kur jie sustoja, paskui vel persesti kazkur ir vel su svao masina vaziuoti.
Nebuvus Londono centra tik pro sali pravaizvaus.
Bet Dubline irgi tam tikru metu buna kamsciai, be tne istisai visa diena ir i ambasada mes visada su masina vaizuojam

A jis geriau pašals kiaušus skersvėjyje traukiniu stotyje ant lauko, bet sutaupys 20 svaru biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 02 20, 13:48)
1.22 tai vaziuotum jei pavyktu be kamsciu, tai yra tuo laiku kai eismas Londono centre slenka. O jei ryte vaziuosi tai 2-3 valandos. Vakare - beveik tas pats.

O burbanti, jei ten tik retkarciais buna, tai visai problema. Nebet tik jei kazka sau nori irodyti.
Suneliui reikia paso, tai ka jaunuoliui problema pasokti buvo su priemiestiniu. Jei ne  paciam ryte vaziuoja tai offpeak dar nuolaida butu

Ne zinok, gi kol tu nepaaiskinai, o viziri , as net nezinojau, kad anbasadoje gqaiu uzsisakyti appointmento laika ne piko metu
notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 vasario 2024 - 15:18
QUOTE(-burbanti- @ 2024 02 20, 15:15)

A jis geriau pašals kiaušus skersvėjyje traukiniu stotyje ant lauko, bet sutaupys 20 svaru  biggrin.gif

Tu gal neturi pinigu shiltiems apatiniams ir sunui nenuperki?
Atsakyti

Gerbe gerbe ,net mikelandzalio nuoga skulptura pastate , be birkos😁 kad ja suerzint...

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 02 20, 17:45)
Tu gal neturi pinigu shiltiems apatiniams ir sunui nenuperki?

Trusikams su radijatoriumi? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2024 02 20, 17:44)
Trusikams su radijatoriumi?  biggrin.gif  biggrin.gif

Gal tu Jakutijoje gyveni, kad taip shala?
Atsakyti
Na va, truputi atskleide, kas cia vyksta

https://www.parl.ca/...2/first-reading

Nuomones reiskimo kriminalizacija. Galesit tik reklamuoti, kad leis partija
Atsakyti