Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Num ,b.rka svarbiausia dalis bobos gyvenime 😁   

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 19, 23:01)
Apie ką tu čia? Pas mane draugai tikrovėj, o ne virtuaiam pasauly. O ko tu savo draugyčių nedrausmini? Kiekvienas atsakom už savo žodžius.

Apie tave. Tai jei nedrausmini kitų savo draugučių ta pačia tema, nesikiši, ko dabar ėmei baksnoti dėl tų drabužių? Nu ir prietranka tu, pasimetus realybėje ir savyje biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 02 20, 08:31)
<p>Num ,b.rka svarbiausia dalis bobos gyvenime 😁   </p><p></p>

norėtum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2024 02 19, 18:08)
nu ne visi taip masti, kad kelis pinigelius susitaupyti, kiti renkasi komforta paprasciausiai, Abejoju ar burbanti su autobusais ar traukiniais vazinejasi biggrin.gif

Ar esi Londone buvus su automobiliu? As ten daznokai dirbau. Tai vaziuoji arba ant 6 arba ant 10 o jei kas nori i tarpa tai moka kaip nuo 6,nesvarbu, kad atvyksi 9, nes ten kamsciuose prasitrinsi. 16.00 jau meti darba ir vaziuoji namo. Cia ne paciame centre o salia. O ambasada tai centre.
Ir siaip ten sugaishti laiko net kai nera ypatingu kamsciu. geriausi atai nakti vazinet, tada Londone eismas kai Vilniuje kokia 12 val dienos. smile.gif
Plius zonos dabar ten, reikia susimoke. O jau rasti kur sustot centre tai misija neimanoma. Tik BEPROTIS gali ten vaziuot diena(arba kaimietis), zmones turintys verslus rimtus ir brangius namus vazineja traukiniu. Yra ten pirma klase tiems geresniems.
Aisku didelius bosus tai malunsparniai nuskraidina
Jokio komforto nera ten su automobiliu, reikia buti bishki pavazhiavusius stogu, kad su auto ten vazhiuot.
Juk Burbanti netoli Londono gyvena, kaip ash gyvenau Crawley ar Woking, mazdaug tas pats atstumas. ten priemiestiniai traukiniai kas pusvalandi ar pan. Ir gali Londone vazinet metro nemokamai (tube kaip jie vadina) ar autobusais
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 02 20, 10:26)
Ar esi Londone buvus su automobiliu? As ten daznokai dirbau. Tai vaziuoji arba ant 6 arba ant 10 o jei kas nori i tarpa tai moka kaip nuo 6,nesvarbu, kad atvyksi 9, nes ten kamsciuose prasitrinsi. 16.00 jau meti darba ir vaziuoji namo. Cia ne paciame centre o salia. O ambasada tai centre.
Ir siaip ten sugaishti laiko net kai nera ypatingu kamsciu. geriausi atai nakti vazinet, tada Londone eismas kai Vilniuje kokia 12 val dienos. smile.gif
Plius zonos dabar ten, reikia susimoke. O jau rasti kur sustot centre tai misija neimanoma. Tik BEPROTIS gali ten vaziuot diena(arba kaimietis), zmones turintys verslus rimtus ir brangius namus vazineja traukiniu. Yra ten pirma klase tiems geresniems.
Jokio komforto nera ten su automobiliu, reikia buti bishki pavazhiavusius stogu, kad su auto ten vazhiuot.
Juk Burbanti netoli Londono gyvena, kaip ash gyvenau Crawley ar Woking, mazdaug tas pats atstumas. ten priemiestiniai traukiniai kas pusvalandi ar pan. Ir gali Londone vazinet metro nemokamai (tube kaip jie vadina) ar autobusais

biggrin.gif tu sumaišei kažką. As tau ne tavo bestuburė boba, man tu nepaa8skintum,kaip su kuo ir kada kur vazineti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 02 20, 11:07)
Apie tave. Tai jei nedrausmini kitų savo draugučių ta pačia tema, nesikiši, ko dabar ėmei baksnoti dėl tų drabužių? Nu ir prietranka tu, pasimetus realybėje ir savyje biggrin.gif
Papildyta:

norėtum biggrin.gif

Čia tavo hobis drausminti biggrin.gif
Burbos apie birkas šnekėt, praėjo jaunystė kai šimtus turėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 20, 11:28)
Čia tavo hobis  drausminti biggrin.gif
Burbos apie  birkas šnekėt, praėjo jaunystė kai šimtus turėjo biggrin.gif

Gluše, aš ne tu. Man niekada nereikejo niekuo atsiskaitineti putės pagalba uz pasimatymus. biggrin.gif
Suprantu, kad tau keista, bet gi visada grupese studentavimo metu buvo ir pas tave viena ar dvi tokios, kaip as biggrin.gif - kurias visi ne tik mylejo, bet ir gerbė. Jums netikėlėms visada pavydu del to ir kuriat oasakas apie musu putes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2024 02 20, 12:40)
Gluše, aš ne tu. Man niekada nereikejo niekuo atsiskaitineti putės pagalba uz pasimatymus.  biggrin.gif
Suprantu, kad tau keista, bet gi visada grupese studentavimo metu buvo ir pas tave viena ar dvi tokios, kaip as  biggrin.gif  - kurias visi ne tik mylejo, bet ir gerbė. Jums netikėlėms visada pavydu  del to ir kuriat oasakas apie musu putes  biggrin.gif

Tai ko apie tas birkas ištisai rašai. Trūkumas ar per daug. Man visai neįdomu kiek kas tų birkų matė. Tavo putė tuo labiau neįdomi. Mylėjo ją. Ir gerbė. Nebejuokink biggrin.gif
Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 20, 10:55)
Tai ko apie tas birkas ištisai rašai. Trūkumas ar per daug. Man visai neįdomu kiek kas tų birkų matė. Tavo putė tuo labiau neįdomi. Mylėjo ją. Ir gerbė. Nebejuokink biggrin.gif

O tai nemylėjo ir negerbė tos Rumšiškių k - net girtos, važiuojančios į darbą, policininkai nestabdė. Čia tau nepagarba?
Papildyta:

QUOTE(-burbanti- @ 2024 02 19, 21:42)
O vat as galiu pirkti vaikui ka noriu, o tu neturi kam pirkti. Tu esi sena, vieniša merga  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Oi, kad tu žinotum, kiek aš turiu kam pirkt biggrin.gif Bet tai ne esmė.

Va, pažiūrėk, tavo lygiui pakaks. Gal ką suprasi.
https://www.youtube....SQBXGA0&t=6046s

O aš einu su savo autobiografine knyga dirbt. Iki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 20 vasario 2024 - 11:17
QUOTE(paštininkė @ 2024 02 20, 11:15)
O aš einu su savo autobiografine knyga dirbt. Iki.

biggrin.gif būtinai įrašyk kaip tave forume skriaudžia ir po to atsiųsk mums pasirašyti
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 02 20, 09:26)

kazkodel pasirode kad perdedi, pasitikrinau ir tikrai su masina is tavo vadinamo crawley 1.22 min, su viesuuoju transportu 50 min, bet tik nustatytais laikais, tu matyt nelabai supranti, ka resikia patogumas kai keliauji. kur ten su traukiniais duoti, ziureti ju tvarkarscius ziureti kur jie sustoja, paskui vel persesti kazkur ir vel su svao masina vaziuoti.
Nebuvus Londono centra tik pro sali pravaizvaus.
Bet Dubline irgi tam tikru metu buna kamsciai, be tne istisai visa diena ir i ambasada mes visada su masina vaizuojam
Atsakyti

Ar esi Londone buvus su automobiliu? . Ir gali Londone vazinet metro nemokamai (tube kaip jie vadina) ar autobusais

Musu bobos kietos ,jos su traktorium nuvaziuot gali 😁

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2024 02 20, 11:58)
kazkodel pasirode kad perdedi, pasitikrinau ir tikrai su masina is tavo vadinamo crawley 1.22 min, su viesuuoju transportu 50 min, bet tik nustatytais laikais, tu matyt nelabai supranti, ka resikia patogumas kai keliauji. kur ten su traukiniais duoti, ziureti ju tvarkarscius ziureti kur jie sustoja, paskui vel persesti kazkur ir vel su svao masina vaziuoti.
Nebuvus Londono centra tik pro sali pravaizvaus.
Bet Dubline irgi tam tikru metu buna kamsciai, be tne istisai visa diena ir i ambasada mes visada su masina vaizuojam

1.22 tai vaziuotum jei pavyktu be kamsciu, tai yra tuo laiku kai eismas Londono centre slenka. O jei ryte vaziuosi tai 2-3 valandos. Vakare - beveik tas pats.

O burbanti, jei ten tik retkarciais buna, tai visai problema. Nebet tik jei kazka sau nori irodyti.
Suneliui reikia paso, tai ka jaunuoliui problema pasokti buvo su priemiestiniu. Jei ne paciam ryte vaziuoja tai offpeak dar nuolaida butu
Atsakyti