Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2024 02 19, 18:39)
Taigi ir važiavo, ir nesėkmingai ten kažkaip parkavosi (vietų nebuvo), bet sūnelis rado, pati rašė.

Ne čia esmė. Esmė, kad jos užaugintas 20+ sūnus to negali padaryti pats, savarankiškai, be mamos. Beje, kaip ir sau nusipirkti naujo garderobo - mamytė perka vis dar. Ir skalbia tą garderobą mamytė. Baisu. O kažkas jos tą sūnų 20+ nuoširdžiai įsimylės - ir mamytei ji bus tik ta, kurią jos sūnelis "pisa". Ir va čia tragedija, nes ji jokiai jaunai moteriai jo neatiduos.

Juk aš rašau apie esmę, apie tai, kaip ji augindama ir jau užauginus traumuoja savo vaiką, nes ji jį paSIgimdė. Tai baisu.

aha, 'atiduokite vaikus valstyyybei, jie jums nepriklaaaauso'
kokių dar šūkių žinai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 02 19, 17:21)
kaimas yra kaimas, jis gerai, bet žmonės ten dažniausiai nesusitvarkę, nu vat tokie kaip tu
nesutvarkyta veido oda, lievi, nesutvarkyti bjaurios spalvos plaukai ir pan. mirksiukas.gif
man visada mieli buvo nedideli miestai, aš neturiu ko slėpti, nevilioju svetimų vyrų mirksiukas.gif
norėtum tu pas mane į kiemą, prie ežeriuko savo ryžai baltą odą padeginti mirksiukas.gif

vat kas tikrai kaimas, tai nebent tavo požiūris į kaimą biggrin.gif
ir dar nesvietiškas pyktis, kad pas pačią trys plaukai, ir iš tų vienas ant kušio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2024 02 19, 19:27)
vat kas tikrai kaimas, tai nebent tavo požiūris į kaimą  biggrin.gif
ir dar nesvietiškas pyktis, kad pas pačią trys plaukai, ir iš tų vienas ant kušio  biggrin.gif

tai kaip tik tada nieko nesakyčiau apie tavo plaukus, jei pas mane prasti būtų, džiaugčiausi, kad ne pas mane vieną blogi tada biggrin.gif
o tu visiškai aiški, ko pati neturi ar kas pas tave blogai, tai ant kitų varai biggrin.gif
aš tai atkreipiu dėmesį, kad žmogus apsitvarkytų, juk galima nesunkiai ir nebrangiai tuos plaukus pasitvarkyti, ne karas gi dar, tai ko lauki?
todėl ir berną prastą jonuką gavai, nes pati tokia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2024 02 19, 18:39)
Taigi ir važiavo, ir nesėkmingai ten kažkaip parkavosi (vietų nebuvo), bet sūnelis rado, pati rašė.

Ne čia esmė. Esmė, kad jos užaugintas 20+ sūnus to negali padaryti pats, savarankiškai, be mamos. Beje, kaip ir sau nusipirkti naujo garderobo - mamytė perka vis dar. Ir skalbia tą garderobą mamytė. Baisu. O kažkas jos tą sūnų 20+ nuoširdžiai įsimylės - ir mamytei ji bus tik ta, kurią jos sūnelis "pisa". Ir va čia tragedija, nes ji jokiai jaunai moteriai jo neatiduos.

Juk aš rašau apie esmę, apie tai, kaip ji augindama ir jau užauginus traumuoja savo vaiką, nes ji jį paSIgimdė. Tai baisu.

Tai dar ir triūsikus ji jam iki šiol perka??? 🤪
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2024 02 19, 19:45)
tai kaip tik tada nieko nesakyčiau apie tavo plaukus, jei pas mane prasti būtų, džiaugčiausi, kad ne pas mane vieną blogi tada biggrin.gif
o tu visiškai aiški, ko pati neturi ar kas pas tave blogai, tai ant kitų varai biggrin.gif
aš tai atkreipiu dėmesį, kad žmogus apsitvarkytų, juk galima nesunkiai ir nebrangiai tuos plaukus pasitvarkyti, ne karas gi dar, tai ko lauki?
todėl ir berną prastą jonuką gavai, nes pati tokia mirksiukas.gif

Oi tu Marceliuke, tu net elementarios psichologijos nesuvoki, o dar aiškiaregę vaidini. Kitą bando menkinti tas, pas ką dar prasčiau biggrin.gif o kad pas tave su plaukais labai prastai, jau seniai išsiaiškinom. Tik va stebiuosi, kaip po šitiekos metų sugebėjai tik mano vienintelę nuotrauką pamatyt, kurią aš lygtai ir pwti buvau čia idėjus. labai jau prasti tavo aiškiaregystės įgūdžiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2024 02 19, 19:53)
Tai dar ir triūsikus ji jam iki šiol perka??? 🤪
Papildyta:

Oi tu Marceliuke, tu net elementarios psichologijos nesuvoki, o dar aiškiaregę vaidini. Kitą bando menkinti tas, pas ką dar prasčiau  biggrin.gif  o kad pas tave su plaukais labai prastai, jau seniai išsiaiškinom. Tik va stebiuosi, kaip po šitiekos metų sugebėjai tik mano vienintelę nuotrauką pamatyt, kurią aš lygtai ir pwti buvau čia idėjus. labai jau prasti tavo aiškiaregystės įgūdžiai  4u.gif

įdėjus tu buvai labai geroje išlaužtoje pozoje, pasukus šiek tiek galvą, pasitvarkiusi, tai ir atrodei visai nieko
bet jei tiesiog natūraliai į tave žiūrėti, tai vaizdelis toks koks rašiau
nu va, kadangi pas tave daug prasčiau, tai bandai atgal kažką apie mano plaukus rašyti biggrin.gif
o man žinok nesunku būtų pasakyti, kad tu labai graži, bet labai bjauri (jei taip būtų). Žinok aš nuo vaikystės moku atskirti charakterį nuo grožio. Kai eidavo visos tos muilo operos ir visiems žmonėms būdavo tik geri veikėjai gražūs, visos tos verkiančios marijos ir marisabelės, tai man ne, man būdavo labai gražios ir tos piktuolės ar piktuoliai. Taip kad prašovei smile.gif
Susitvarkyk ir gyvenimas pagražės mirksiukas.gif

Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif oi negaliu, burtyyyynikė biggrin.gif
Man žmogus gražus tas, kuris vidum gražus, o ar ten 5 ar 10 plaukų turi, jokio skirtumo biggrin.gif . Nosis trumpa ar ilga, pats storas ar plonas, firminiais rūbais ar maximos suknele, jokio skirtumo. Teisingai liaudies išmintis sako- pasitinka palei rūbą, išlydi palei protą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 02 19, 18:39)
Tu gal koki filma paziurek per TV, o ne i diedu birkas nudistu pliazuose ar paraduose.
Parasai kazka, nezinau ar cia kas gales disutuot, nes nelabai ziurejo i tokius dalykus.

Tai tegul bite ziuri I piderastus, ne šeimos maršus, biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 02 19, 18:46)
Kur burbanti gyvena tai normalus zmones nevazineja automobiliu i Londono centra. Tai uztruks labai daug ir parkavimas kainuos kosmosa.
Passima traukinio bilieta atgalini su nemokamu transportu Londone ir tik taip apsimoka vaziuot i centra.

Toliau. Burbanti patriote, ji issius sunu kariauti uz Lanzbergi. Pareiga ir garbe.
O gal Lt pasa laiko, nes mato, kad UK piz* konkreti, o LT pasas tai EU priklauso, dar zmogus ish salos gales ishvazhiuot kur NORMALIAU. Jei aplamai yra kazhkur dar normalu

Kadangi tu nagas, tai tu nevaziuotum I Londono centra su masina, tu numirtum nuo kainu. O as vaziuoju. Visada parkuojames viesbucio twrirorijoje prie ambasados. Tau, kaimieciui, pasakysiu paslqpti - Londone nereikia apsigyventi viesbutyje,norint issipirkti vieta masinai biggrin.gif

Ne, as nemelavau, kad mes issiuntem formas gauti angliskai pilietybei. Labai lengvai atsikratysi7 lietuvisku pasu. Tevyne myliu, bet slyksciuosi vqldzia.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2024 02 19, 19:08)
nu ne visi taip masti, kad kelis pinigelius susitaupyti, kiti renkasi komforta paprasciausiai, Abejoju ar burbanti su autobusais ar traukiniais vazinejasi biggrin.gif

Cia jau visai nusisnekejai i pievas. biggrin.gif

Senatvinis marazmas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2024 02 19, 19:39)

O vat as galiu pirkti vaikui ka noriu, o tu neturi kam pirkti. Tu esi sena, vieniša merga mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2024 02 19, 20:27)
vat kas tikrai kaimas, tai nebent tavo požiūris į kaimą  biggrin.gif
ir dar nesvietiškas pyktis, kad pas pačią trys plaukai, ir iš tų vienas ant kušio  biggrin.gif

Nesivartyk. Tikrai esi eilinė pilka pelė gyvenime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 19 vasario 2024 - 21:37
QUOTE(-burbanti- @ 2024 02 19, 23:42)
Tai tegul bite ziuri I piderastus, ne šeimos maršus, biggrin.gif

Nei man į tuos, nei į anuos žiūrėt reikia. Bet lai jie neina į valstybines šventes ir nebaubia. Gali demonstruotis savo nukrypimus kiek tik nori, gali savo tiesas skleisti, demonstracijas organizuoti, niekam jie neįdomųs. Bet šventė yra ne tam, kad nevisapročiai baubtų. Kažin už kokias šeimas jie per vasario 16 baubia? Landsbergis jiems irgi "******"?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 19, 23:28)
Nei man į tuos, nei į anuos žiūrėt reikia. Bet lai jie neina į valstybines šventes ir nebaubia. Gali demonstruotis savo nukrypimus kiek tik nori, gali savo tiesas skleisti, demonstracijas organizuoti, niekam jie neįdomųs. Bet šventė yra ne tam, kad nevisapročiai baubtų. Kažin už kokias šeimas jie per vasario 16 baubia? Landsbergis jiems irgi "******"?

O piderastai savo birkas krato pries vaiku akis per savo eisenas.
Tau patinka piderastu susitraukusios birkos?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 19, 20:14)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif oi negaliu, burtyyyynikė biggrin.gif
Man žmogus gražus tas, kuris vidum gražus, o ar ten 5 ar 10 plaukų turi, jokio skirtumo biggrin.gif . Nosis trumpa ar ilga, pats storas ar plonas, firminiais rūbais ar maximos suknele, jokio skirtumo. Teisingai liaudies išmintis sako- pasitinka palei rūbą, išlydi palei protą 4u.gif

nebuvai kartais prie tų, kurie iš timpų ir tunikos tyčiojosi? biggrin.gif jei ne, tai kodėl draugučių taip darančių nesudraudei, ką teisuole? biggrin.gif
Papildyta:
bet kaip lengva prigauti žmones, kurie neturi savo tvirtų pažiūrų, o lenkiasi ten, kur tuo metu vėjas pučia biggrin.gif jau geriau kažkoks fanatas alachu akbar unsure.gif nei tokie šlykštūs prisitaikėliai tfu
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2024 02 20, 00:37)
O piderastai savo birkas krato pries vaiku akis per savo eisenas.
Tau patinka piderastu susitraukusios birkos?

Man nepatinka nei homo nei hetero jei jie savo birkas rodo prieš vaikus. Tai nusikaltimas. Nesvarbu homo ar hetero. Kažkodėl tik homofobai visur tas birkas mato. Man juokingiausia kai homofobai klykia- kaip šlykštu ten po rudąją makaluot, o kad bobom makaluoja, tai jau norma biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2024 02 20, 00:47)
nebuvai kartais prie tų, kurie iš timpų ir tunikos tyčiojosi? biggrin.gif jei ne, tai kodėl draugučių taip darančių nesudraudei, ką teisuole? biggrin.gif
Papildyta:
bet kaip lengva prigauti žmones, kurie neturi savo tvirtų pažiūrų, o lenkiasi ten, kur tuo metu vėjas pučia biggrin.gif jau geriau kažkoks fanatas alachu akbar unsure.gif  nei tokie šlykštūs prisitaikėliai tfu

Apie ką tu čia? Pas mane draugai tikrovėj, o ne virtuaiam pasauly. O ko tu savo draugyčių nedrausmini? Kiekvienas atsakom už savo žodžius.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 20, 00:01)
Man nepatinka nei homo nei hetero jei jie savo birkas rodo prieš vaikus. Tai nusikaltimas. Nesvarbu homo ar hetero. Kažkodėl tik homofobai visur tas birkas mato. Man juokingiausia kai homofobai klykia- kaip šlykštu ten po rudąją makaluot, o kad bobom makaluoja, tai jau norma biggrin.gif

Idijote tu, tu net pasicepsedama diedu birkas lapnojai per gyvenima, gi diedas, tai ne vienas pas tave buvo. Ka tu cia vaikus lygini su bobomis,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 vasario 2024 - 01:16