QUOTE(mylimuke! @ 2024 02 19, 14:26)
Vargšiukė..tai vis skaitai mus. Kaip ten jums nuobodu savo uzdaroje temoje
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2024 02 19, 14:31)
Ką tu jai kalbi
Ji pagimdė vienintelį savo vaiką ir jį augindama taip sutraumavo, kad pavertė visišku infantilu, kuris 20+ paso be mamytės išsiimt negali. Įsivaizduok tokį, kuris ves, turės vaikų - gi traumuos naują šeimą: moterį, vaikus. O mamytė sakys, kad jos sūnelis teisus. Šlykšti klasika.
Taip kad nekreipk dėmesio, ką ji rašo. Čia iš tos serijos:
https://www.instagra.../p/CtChnZ9tuEl/
Vat as pasigimdziau, o tu - bergzdžia karvė ir gali kalbeti tik qpie svetimu moterų vaikus
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 19, 14:38)
Aš tai nesuprantu kur ji išskaitė, kad aš nekenčiu heteroseksualių šeimų
. Tai kad man nepatinka šeimamaršiai, kurie parktiškai visi kažkokie nenormalųs ir nesuprasi už kokias šeimos "vertybes" jie kovoja, gi žmoną, vaikus dubasinti pas juos norma, tokios tatai jų vertybės, o pasiklausius orlausko anekdotų, jos dar labiau išryškėja.
Taigi sakė, bile kokia moteris, kurią jos sūnus pasirinks, jai netiks, turės jos atranką praeit. Ji pati išsirinks sau marčią
. Bagotą, kad ant jos sukrautų turtų nachaliavai neateitų
. Va čia šeimos vertybė
O man nepatinka stori seni diedai piderastai, apsitempę savo centimetro ilgio birkas bobiškais stringais, kuriu nesimato per užkritusius pilbus, marsiruojantys savo paraduose.
O kam man ubage,tokia, kaip tu? Kad paskui gvieštūsi ne savo turto, jei skirsis?
Kad pisama, tai dar nereiskia, kad uz tai turi gauti puse ne savo turto
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2024 02 19, 16:08)
Kas čia per bajeris su pasu?
Jis neves, jis nebent ištekės. Bet tik už kruopščiai parinktos martelės
O kodel taves niekas neima I marčias daugiau?
Per stora ar per gluša?