QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 02 19, 14:50)
Esi teletabe.
Pagal tave visi tie kurie neshlovina sisteminiu shiukshliu - tai Rusijos agentai, nusikalteliai, degradai ir t.t
Esi lengvai nuspejama, nes mes SSSR iki vemimo prisiklausem totalitarines propogandos :"Kas ne su mumis - tas priesh mus"
Pasakysiu tamstelei, kad visokie marsistai jau neblogai kontroliuojami, jiems paruosti vadai, kurie pashukauja kazhka jiems patinkancio, o jei papuola i valdzia tai vykdys neomarksistu politika, lygiai taip pat uoliai kaip sisteminiai.
Lieka keli procentai mastanciu, bet pati supranti, jie jau nebus svarbus. Niekada. Nes mes atejome i nauja era, totalaus aviu valdymo...
Sovietai kovojo priesh laisva zhodi. Ir ne tik sovietai. Bet juk geriau pasiekti, kad zhmones butu TOKIE BUKI, kad jiems tas laisvas zhodis NIEKO NEREIKSHTU.
Shaliai yra Rusija ir ten net nereikia klausytis radio stociu. Yra internetas bet... niekam informacija jau nereikalinga
tai jei žmonės valdomi per paprastas reklamas ir nuo jų priklausomi, tai ko norėti, už šunis tokie negudresni
ir tai, mano šuo, kai jau žino iš kažkur tai kad ateina jo 15 val. maitinimo valanda, prieina ir paskambina man akmenėliais, kurie guli pastalėje ir nors žino, kad į tai atreaguoju ir vedu maitinti, bet kitą kartą sugalvoja kažką naujo, pvz. pradeda sukinėtis po užuolaidomis, kad atkreiptų dėmesį. Tai va, net šuo sugalvoja ką nors naujo ir išradingo, o ne bukai kartoja, o žmonės?
aš jei žiūriu per teliką kokį projektą, išmokstu mintinai visas reklamas, galiu net sudainuoti kokią dainelę ir atvaidinti, bet niekada niekada nepirksiu tos prekės, jei reklamuojamas šūdas. O kiti gi perka
Nu tai ką galima pasakyti?