Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(arbuzas77 @ 2024 02 15, 16:43)
vaziuok ,pas Juozuka😁</p>

priminei vieną siuvėją, jai tada buvo apie 70 metų, kai prašiau pasiūti rūbelį anai šunytei, tai žegnotis pradėjo ir pasakė niekada biggrin.gif
o dabar va prašau, tuoj atsidarys naujas restoranas Vilniuj, kiur išsamus meniu šunims bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 02 15, 18:28)
priminei vieną siuvėją, jai tada buvo apie 70 metų, kai prašiau pasiūti rūbelį anai šunytei, tai žegnotis pradėjo ir pasakė niekada biggrin.gif
o dabar va prašau, tuoj atsidarys naujas restoranas Vilniuj, kiur išsamus meniu šunims bus smile.gif

Jau man bloga nuo tu ishsigimusiu shuninku. ZHiurek, gal po metu ar 2 pati svajosi apie pavalgyma, o ne shunpalaikiais rupinsies ir restoranais. O gal busi kokiam lageryje ir i pasauli zhiuresi per tinlo ir spygliuotos vielos siena. O tarp 2 tvoru begios tavo dievinami shunes?

Maja teletabe, tiki kad viskas bus gerai. Negi ir pati galvoji, kad tas sh kuris jau apie mus GALI BAIGTIS GERAI?

Jau vokieciai sako, kad Europa beviltishkai atsilikus ir pralaimi konkurencijoje. Tai rimtas ispejimas, o daugelis mano kad cia baikes, gyvensim labai gerai ir turtingai
Atsakyti

😁 

Atsakyti

Blt kai tu viska zinai 😲   

Nuo kada klausimai yra žinojimas? Ar tu jau elementaraus teksto su dviem klausimais nebesupranti?

Aš nežinau kaip yra dabar, bet seniau studentams nereikėdavo tarnauti ir IQ testo tikrai nedarydavo per sveikatos patikrinimus, tai or įdomu ar pasikeitė kas, ar čia Maja grybauja eilinį kartą.

Atsakyti

Nuo kada klausimai yra žinojimas? Ar tu jau elementaraus teksto su dviem klausimais nebesupranti?

Aš nežinau kaip yra dabar, bet seniau studentams nereikėdavo tarnauti ir IQ testo tikrai nedarydavo per sveikatos patikrinimus, tai or įdomu ar pasikeitė kas, ar čia Maja grybauja eilinį kartą.

Jei nezinai ,tai ir nerasinek nesamoniu. Visi Q testa laiko,tikrina teistumus . o vat su kokia riba ,,ima,, nepasakysiu .

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 02 15, 19:41)
Jau man bloga nuo tu ishsigimusiu shuninku. ZHiurek, gal po metu ar 2 pati svajosi apie pavalgyma, o ne shunpalaikiais rupinsies ir restoranais. O gal busi kokiam lageryje ir i pasauli zhiuresi per tinlo ir spygliuotos vielos siena. O tarp 2 tvoru begios tavo dievinami shunes?

Maja teletabe, tiki kad viskas bus gerai. Negi ir pati galvoji, kad tas sh kuris jau apie mus GALI BAIGTIS GERAI?

Jau vokieciai sako, kad Europa beviltishkai atsilikus ir pralaimi konkurencijoje. Tai rimtas ispejimas, o daugelis mano kad cia baikes, gyvensim labai gerai ir turtingai

šio šunelio gimimas buvo iš anksto apspręstas, aš apie jį žinojau daug metų atgal, kaip ir apie vyrą kokį sutiksiu, kokia situacija bus su juo. Žmonės tai vadina karmiškais dalykais ar pan. Vadinasi ne veltui, dar pagyvensim ir mes, ir šunelis. Visų vietų karas taip staiga neapims, svarbu laiku sureaguoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 02 15, 21:11)
Visų vietų karas taip staiga neapims, svarbu laiku sureaguoti

Jau dabar kazhkiek apeme, bet tai juk toli.
O kai prades spirgint uzpakali tai jau bus per velu.

Ziurek Bidenas jau visai neadekvatus, tas nieko gero nereiskia, panasu, kad mes turime reikala su leliu valdovu kazkur. Kur leles tai spektaklis vyksta. Daugelis sako, kad atomazga bus iki metu galo.
Atsakyti
https://www.youtube....mdqGn0qLY&t=61s
wub.gif wub.gif
Su mūsų ŠVENTE lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Atsakyti

Su švente!!!  :clap:​ 

Gaila neisim į miestą, nes aš dar nelabai ok ir mažas susirgo...

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 16, 09:14)

Su mūsų ŠVENTE

Su JUSU svente!
Cia tu kur turejo gyvuliu pasus.
Kurie prie LOVIO prieina.

MUSU sventes baigesi po 2020 metu, tiesiog jau nera ko svesti. Gaila.

Man siandien normali darbo diena jei ka, UK tik banku sventes skaitosi...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 02 15, 23:08)
Jau dabar kazhkiek apeme, bet tai juk toli.
O kai prades spirgint uzpakali tai jau bus per velu.

Ziurek Bidenas jau visai neadekvatus, tas nieko gero nereiskia, panasu, kad mes turime reikala su leliu valdovu kazkur. Kur leles tai spektaklis vyksta. Daugelis sako, kad atomazga bus iki metu galo.

žiūrėjau Putiną. Aišku, sunku jį pražiūrėti, nes jis magiškai apsisaugojęs, apsivyniojęs visas ir ar tiksliai parodo jį į priekį, lieka geras klausimas, bet 2026 metais jis bus ryškiai nepatenkintas, nusivylęs. O šiuos bei kitus metus dar žydės, viskuo patenkintas bus.
Na matysim
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 02 16, 09:44)
Su JUSU svente!
Cia tu kur turejo gyvuliu pasus.
Kurie prie LOVIO prieina.

MUSU sventes baigesi po 2020 metu, tiesiog jau nera ko svesti. Gaila.

Man siandien normali darbo diena jei ka, UK tik banku sventes skaitosi...

nu baik. Laisvas kaip ne kaip esi, kad ir sąlyginai, bet va nori, imi ir važiuoji kur nors, persikraustai, jokių leidimų iš šalies išvažiuoti juk tau nereikia. O kad šalis maža, prastoka, neišgyvena pvz. iš turizmo ir negali viena praegzistuoti bei turi jungtis į vienokią ar kitokią sąjungą, na tai ką padarysi. Tau juk turėtų patikti vakarų vertybės, juk jos tas jūsų trans, gėjų laisves propaguoja, nelaiko durnais, nenaikina smile.gif
Atsakyti
Nesupratau, už ką Erlicką apdovanojo blink.gif . Kas čia AIG kandidatūras teikia?
Atsakyti