Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 02 12, 18:05)
Su manim ji 18 metu pragyveno. nes gaudavo i kaulus, kaip ir priklauso bobai nuo diedo.
O va dukte su savo vyru pragyveno tik 9 metus. Nes vyras toks svelnus geras, neidomus i liuli neduodavo. Tokio net gerbti nera uzh ka.
Bishki ta tema zhinau.

Dukte prisiziurejo mamos gyvenimo iki soties, todel padare protingiau uz mama.- suprato, kad su netinkamu vyru nera ko kankintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 vasario 2024 - 19:32

O taves nemuse vyras ?  pvz kad valgyt nepadarei arba profilaktiskai?

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 02 13, 09:32)
<p>O taves nemuse vyras ?  pvz kad valgyt nepadarei arba profilaktiskai?</p>

Tai buna del kitu priezhasciu.
Jei gyvenai sovietu sajungoje, tai prisimeni gazirovkes automatus, telefonus budelese, bilietu pardavimo automatus, ovietinius televizorius. Kartais budavo tiems aparatams uzheina tai kali i shona kita ir ziurk sujungia telefonas, pradeda rodyti televozorius ar ipila gazirovkes.
Taip ir su bobomis, joms uzheina ir pabaladomas dazhnai padeda.

Aishku reikia tureti proto, ash karta taip dauzhiau telefona automata, kad luzho ragelis, dabar skaitau spaudoje sumusha bobas iki komos... Tada jau blogai.

Taip yra nuo hormonu kurie pas moteris, galiu patvirtinti ish savo patirties. Mastymas pasikeicia nuo ju, atsiranda toks nenuspejamumas. emocijos pradeda labai itakoti sprendimus, na kaip suvartojus psichika veikianciu medzhiagu. Kadangi prisimenu kitoki pasauli, tai jauciau, kad kazhkas netvarkoje.
O kaip sako MB, moterys juk kitokio pasaulio net neisivaizduoja, joms visokie uzhejimai, tai norma, kitokiu savijautu jos ir nelabai zhino
Atsakyti
Kaip gerai, kad dabar moterų pasirinkimas- gyventi ar negyventi su ją daužančiu vyru. Anksčiau tokio pasirinkimo jos neturėjo, buvo baldas ar robotas tiksliau pasakius, atliekantis buities ir kitus darbus.
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 02 13, 10:32)
<p>O taves nemuse vyras ?  pvz kad valgyt nepadarei arba profilaktiskai?</p>

Jis ką - ,fiziškai lygus man, kad bandytu mustis su manimi? Silpnesnius muša tik nevykėliai.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 13, 11:47)
Kaip gerai, kad dabar moterų pasirinkimas- gyventi ar negyventi su ją daužančiu vyru. Anksčiau tokio pasirinkimo jos neturėjo, buvo baldas ar robotas tiksliau pasakius, atliekantis buities ir kitus darbus.

Man mama yra pasqkius pries vedtuves ' jei tik bandys nuskriausti, skirkis,kad ir dieną po vestuvių'
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 02 13, 11:12)
Jei gyvenai sovietu sajungoje, tai prisimeni gazirovkes automatus, telefonus budelese, bilietu pardavimo automatus, ovietinius televizorius. Kartais budavo tiems aparatams uzheina tai kali i shona kita ir ziurk sujungia telefonas, pradeda rodyti televozorius ar ipila gazirovkes.

Aishku reikia tureti proto, ash karta taip dauzhiau telefona automata, kad luzho ragelis, dabar skaitau spaudoje sumusha bobas iki komos... Tada jau blogai.

Taip yra nuo hormonu kurie pas moteris, galiu patvirtinti ish savo patirties. Mastymas pasikeicia nuo ju, atsiranda toks nenuspejamumas. emocijos pradeda labai itakoti sprendimus, na kaip suvartojus psichika veikianciu medzhiagu. Kadangi prisimenu kitoki pasauli, tai jauciau, kad kazhkas netvarkoje.
O kaip sako MB, moterys juk kitokio pasaulio net neisivaizduoja, joms visokie uzhejimai, tai norma, kitokiu savijautu jos ir nelabai zhino

As gi jau rasiau - esi isterikas, ne vyras. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2024 02 13, 13:05)
Jis ką - ,fiziškai lygus man,  kad bandytu mustis su manimi?  Silpnesnius muša tik nevykėliai.
Papildyta:

Man mama yra pasqkius pries vedtuves ' jei tik bandys nuskriausti, skirkis,kad ir dieną po vestuvių'
Papildyta:

As gi jau rasiau - esi isterikas, ne vyras. biggrin.gif

Ne tik fizinis smurtas žiauru, bet ir psichologinis, gali tavęs nedaužyt, bet šiukšlės vietoj laikyt, žeminti, psichologinis smurtas net baisiau kartais. O šitą dažnai ir moterys "įjungia".
Atsakyti

A

Aparatai aparatura buvo sovietine.Nezinau,man tie laikai primena toki pilkmeti.Dabar kazkaip zmones graziau gyvena .

O bobos daznai provokuoja pacios,net birbianti issidave -> kad silpnesni musti zema .😁 gavus i kupra matyt 😁 

,,Esli bjot-to liubi,,   -> jei butu bez raznicy -manau eitu ir praeitu 😁 

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 13, 11:50)
Ne tik fizinis smurtas žiauru, bet ir psichologinis, gali tavęs nedaužyt, bet šiukšlės vietoj laikyt, žeminti, psichologinis smurtas net baisiau kartais. O šitą dažnai ir moterys "įjungia".

Moterys tiesiog nesugeba be psichologinio teroro. Jos net nepastebi, kad ji pastoviai naudoja.
Bet man tokie sugebejimai irgi ne svetimi, tai mano atveju - "tokia tokia sutiko".

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 02 13, 12:24)
A</p></div></blockquote><p>Aparatai aparatura buvo sovietine.Nezinau,man tie laikai primena toki pilkmeti.Dabar kazkaip zmones graziau gyvena .</p><p>O bobos daznai provokuoja pacios,net birbianti issidave -> kad silpnesni musti zema .😁 gavus i kupra matyt 😁 </p><p>,,Esli bjot-to liubi,,   -> jei butu bez raznicy -manau eitu ir praeitu 😁 </p>

dar palygink su gyvenimu olose miškuose biggrin.gif
tai žinoma, kad visada eina progresas, bet jis iki tam tikros ribos eina, kai prasideda regresas, ką jau imame mes vėlgi matyti savo akimis
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 02 13, 12:30)
Moterys tiesiog nesugeba be psichologinio teroro. Jos net nepastebi, kad ji pastoviai naudoja.
Bet man tokie sugebejimai irgi ne svetimi, tai mano atveju - "tokia tokia sutiko".

tu neteisus
tu apie vyrus tiek kažkokių nebūtų dalykų prisiklausęs ar kažkokių stereotipinių knygų prisiskaitęs, kad kartais atrodo, kad nesi su vyrais realiai bendravęs
yra tokių isterikų, tokių manipuliatorių, kad baisu. Jie gali taip suvystyti moterį savo terore kad ji net nebepastebės kaip, kada ji prarado kažkokią žodžio, savų minčių teisę ir pan. Ir tai matosi labai greitai susipažinus, jie net nemoka to slėpti, nes tokie yra. Pvz. vieną pažinojau, kuris jau 24 metų buvo išsiskyręs! Nebendravo su broliu, nes atseit jo žmona ragana. Bet taip išiena, kad ir jo žmona ragana, jei išsiskyrė. O gal visgi bėda jo šeimoje, jo motinoje, kuri kaip suprantu viską ten valdė. Jis norėjo naujos panos, norėjo vėl vesti, bet net nsugebėjo neišsiduoti, kad bandys dominuoti visame kame, net pildamas vyną pabrėždavo, kad moteris tie pat turi išgerti, juk nori lygių teisių ir pan. Ir šiaip daug labai kalbėjo, nors nesakytum, kad bobiškas. Figūra visa, stotas vyriškas, raumeningas pagal amžių ir tt. Net moterys būna mažiau plepa.
Ir tai tik vienas pavyzdys iš milijonų. Žodžiu, pabaik tu su tais stereotipais, visi mes tik žmonės ir būnam visokie.
Papildyta:
O čia į temą apie int. pinigus, int. med. korteles ir visą kitą int. 'gėrį". Enjoy biggrin.gif
Programišiai nutekino apie 20-ties tūkstančių „Ignitis ON“ klientų duomenis. Įskaitant - sąskaitų duomenis
Atsakyti

Nu elementaru ,jei pareina ir musa 😁 tai nach..  buti kartu . jei buna matyt abiem tinka .viskas ta tema zakryto,closed

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 02 13, 10:12)

seniau maniau, kad juokauji, kai taip rasai, bet juokam irgi ribos yra, zinok, kai pradeti tokius vejus rasyti, tikrai pagalvoju gal tau psichiatrineje vieta. Geria kazkokius sintetinius hormonu ir issivaizduoja, kad kazka nusimano apie tai, kaip moyterys jauciasi doh.gif apie smurta is vis patyliu kokias nesamones rasai, gal nepakaltinamas esi? neisivaizudoju normalaus vyro, kuris kazka panasais mastytu.

Net sovietmeciu mano tetis niekad nekeldavo rankos pries mama, ir abu tevai nekele rankos pries mane ir bent mano aplinkoje smurtas ir zmogaus buduliskumas niekaip nebudavo teisinamas.

tikiuosi bent kad dabartines zmonos nemusi... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 13, 10:47)

kada tas anksciua? visada Lietuvoje turejo, pas mus nebuvo vergoves, gal buvo seimu kokiu buduliu, gal buvo trumpu periodu, bet kad masiskai, kazkas moteris skriaustu to niekad Lietuvos istorijoje nebuvo, atvirksciai labai gerbiama moteris buvo.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 13, 11:50)

tau gi neegzistuoja psichologinis smurtas, kaip ten sakei, nejau su sautuvais verte skiepytis unsure.gif

fizinio smurto nebuna be psichologinio, nuo tik psichologinio moteris gali apsiginti, nuo fizinio sunkiau.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 02 13, 12:24)
Aparatai aparatura buvo sovietine.Nezinau,man tie laikai primena toki pilkmeti.Dabar kazkaip zmones graziau gyvena .

nezinau kas konkreciai graziau? trinkeliu, plastiko, euroremontu rojus ? Pasiuziuriu senas nuotraukas tevu, savo vaikystes, visi kazkaip normaliai apsirenge, be tu treningu, nutysusiu rubu, pasitempe, aplinka grazi naturali, gamta ..... Namai irgi jaukus, dabar man pvz tos modernios virtuves, kaip saltos laboratorijos, isirengia uz tukstancius, paskui max ka nors i mikrobange ikisa pasisildyt unsure.gif
zinoma yra graziu dalyku ir daba rbet ir seniau buvo, ziurint gal kas kaip gyveno. Bet man truksta jaukumo tuose dabartiniuose dizainuose, rubai irgi kai kurie elegantiski, bet kai kurie kaip bomzu. Seniau moterys daug daugiau kurybos idedavo i savo stiliu ir pasipuosima, dabar visos vienodos mados made in China.
ir ta sintetika pripustos lupos, nutaturuoti antakiai , pridetiniai plaukai, nagai, ragai ....nuo baisokai atrodo.

miestai daug medziu turedavo, paziurek i Gedimino kalna pries 30m ir dabar unsure.gif

arba masinu modelius kad ir 90-2000, dar masinos skyresi, dabar vaziuoja ir nebezinai kas cia per masina is toliau, visos vienodos pustos biggrin.gif
taigi gal kazka ir pagerino, bet kazka ir smarkiai pablogino...Manau 90 buvo daug kur pikas iki tol daug kas gerejo, dabar liko biznis ir zlugusios zmonijos viltys biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 vasario 2024 - 16:54
jo, man tos baltos "gliancevyje" virtuvės žiauru, gerai pavadinai - laboratorijos biggrin.gif
Atsakyti