Idomucios bobai nusibodo lupimai ir gavimas I duda, todel ir paliko. Jei tau vyriskumas susijes su prievarta, tai viskas aisku koks 'vyriskas' tu esi.
Papildyta:
<div>Jis jau pasiruošęs jus iš3.14sti.</div>
<div>O jūs sakote- mažai degtinės,mažai degtinės...</div>
<div>Svarbiausia - kad per pasimatymą <strong>pas vyrą nebūtų slogos</strong>.</div>
<div>😁</div>
Tu tai tik dabar suzinaijai, jau beveik pries snerti, kad svarbiausia yra kvapas? Neandertalietis,jeibogu
Idomucios bobai nusibodo lupimai ir gavimas I duda, todel ir paliko. Jei tau vyriskumas susijes su prievarta, tai viskas aisku koks 'vyriskas' tu esi.
Arba tu vyru nemacius arba uzsiciklinus ant idomucia.
Sportininkui pabandyk astriai papriestarauti, kaip mat gali gauti i duda .Jie is jegos sprendzia problemas . Aisku buna ,,issiauklejusiu,, bet ten hormonai ima virsu ir nieko nepadarysi
Ka tu cia nusisneki? Nu ar is piršto išlaužta ta tqvo vienatvė? Gi viskas atsimuša I tavo požiūrį I moteris. Del tavo ir tik del tavo elgesio su jomis, moterys su tavimi ir negyvena. Ne jos cia kaltos, o tu.
Ka tu cia nusisneki? Nu ar is piršto išlaužta ta tqvo vienatvė? Gi viskas atsimuša I tavo požiūrį I moteris. Del tavo ir tik del tavo elgesio su jomis, moterys su tavimi ir negyvena. Ne jos cia kaltos,
Kam tu man cia taikai,tu juk nezinai su kuo as gyvenu.Ar su zmona ar mama . 😁
O kam man zinoti tavo realu gyvenima, kaip zmogaus? As rasau aoie tave, koks tu esi cia - mamku personazas.
Kazkoks marazmas man neidomus,ciau
Su manim ji 18 metu pragyveno. nes gaudavo i kaulus, kaip ir priklauso bobai nuo diedo.
O va dukte su savo vyru pragyveno tik 9 metus. Nes vyras toks svelnus geras, neidomus i liuli neduodavo. Tokio net gerbti nera uzh ka.
Bishki ta tema zhinau.
Kas jį sodoros, ar ne mistinis Landsbergių klanas? Pakišo azartas ar liga jau čia vadinasi? Bet iš kitos pusės, tai kaip jis tiurmoj sėdėdamas atiduos praloštus pinigus . Galėtų leisti dirbti po priežiūra ir kad atidirbtų. Juk sakė, kad labai gabus. Kokių 10 metų ir grąžintų.
Papildyta:
Man tai jis toks neįdomus, kažin ar yra natūroj moterų, kurias galėtų sudominti. Nebent gražuolis koks, yra gi moterų, kurios vien dėl gražaus kūno lydosi....