Jums delfis turbut nepranese apie tai, kad Putinui nereikia nei Lenkijos, nei musu? Kazkaip keista, nes anglu radijas tai pranese vakar, klausiau vairuodama.
Jus cia uzsipolitikavot biškį Eikit gėles sodinti geriau.
Jums delfis turbut nepranese apie tai, kad Putinui nereikia nei Lenkijos, nei musu? Kazkaip keista, nes anglu radijas tai pranese vakar, klausiau vairuodama.
Gėles žiemą?
Ankstyvųjų pomidorų kelias sėklas pasėjau.
Papildyta:
Nuo kada putinu tikėt galima?
bl net mums viską brangina, tipo karui reikia ruoštis, pinigų rekia, tai ten išverslų turėtų pusę paimti! jei ne dar daugiau
prašiko savo laiką kai visos šlay jungėsi į ES, tai tegu moka dabar už tai
Jus vis dar apie Ukrainą?
Tai ka radijas sako ,dar ne viskas . mus paimt ,jiem dvi dienos nu savaite 😁 javainiai parasa padeda ant sutarties, usa kareiviai meskeres susivinioja ir viskas 😁 ->dvi dienos
Gvazdikus, kad butu ka iteikti rusu kareiviams?
Ar ta turejai galvoje?
bl net mums viską brangina, tipo karui reikia ruoštis, pinigų rekia, tai ten išverslų turėtų pusę paimti! jei ne dar daugiau
prašiko savo laiką kai visos šlay jungėsi į ES, tai tegu moka dabar už tai
Kad butu toj ES ,jiem reikia daug dirbti. nezzinau ,man ta iskreipia ta vaizda ,,, suselpkit,, pvz dauguma net nesvajoja apie toki modeli https://www.topgear.com/car-reviews/porsche/cayenne-coupe... o jie puse tralo uzsideja veza . aisku ->nenauju .
Tai ir gimsta toks klaustukas, kaip cia taip . Nu galima daryti prielaida , kad jie ne sau veza😁
😁 radijas-> net nespetu pranest 😁😁
T7rejau omenyje, kad tu - absoliutus balvonas, isterikas ir neramumų sukėlėjas
Papildyta:
Jus cia uzsipolitikavot biškį Eikit gėles sodinti geriau.</p></div></blockquote><p>Tai ka radijas sako ,dar ne viskas . mus paimt ,jiem dvi dienos nu savaite 😁 javainiai parasa padeda ant sutarties, usa kareiviai meskeres susivinioja ir viskas 😁 ->dvi dienos</p>
Jau metai laiko tu cia myzćioji. Atsibodai.
Pas mane orgazmas tik toks 😁 paliko
Būna taip atsisėdi ir imi galvoti:
-Dieve, už ką man tai?!
Po to imi prisiminti, kad tikrai yra už ką...
- Tai visgi man čia dar visai pasisekė.
Tai gi jums nato pasake, kad ateis gelbeti po triju dienu Ar ne tam lietuva stood i nato, kad ja apgintu? ...po triju dienu... kai per lietuva galima pravazi7oti per dvi valandas
Zapad nam pamožet!!!!!
Oi, jus juokdariai
Va butent ,viskas ok.
pvz ziurint i tas moteris frontovikes .... jauna stroina , sveika ir be kojos - nes uzlipo ant minos. Pagalvojus ,jai pasiseke ,liko gyva . O mes dar su visom keturiom