Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2024 02 09, 11:49)
<p>Ukrainoje reikėjo pinigų kad išvažiuoti iš šalies ir daug, o kas pasiliko , ar važiavo į kitus miestus, taigi irgi reikia pinigų. Nelabai suprantu kaip jum tų pinigų nereiktų. Čia jei kokie atominiai po visą pasauly nusiaubtų viską, visą civilizaciją, na tai reiktų tiem kas išgyveno maisto, šilumos, gal vaistų, ir žinių kaip išgyventi. Bet čia jau fantastinis scenarijus. </p>

Oficialiai Ukrainoje nepaskelbtas karas. Tik kariniai veiksmai.
Jei ukrainieciai elgsis, kaip prancuzai per kara, tada ir pinigas taip nenuvertes, ir bankai veiks. Pasimosavimais kardais ir trypciojimas vietoje nera karas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 09 vasario 2024 - 10:54

Siaubas ant kiek tu nebaraskini apie kara. Jusu santykiai su seneliais nebuvo tokie silti, kad su jais butu kqlbama apie viska, tuo paciu ir qpie karo laikotarpi?
Papildyta:
Su savo popierinisis pinigais gqlesit subines valytis karo metu. Popieriniai pinigai tampa beverciai.
As jau geriau depute aukso turesiu, nei čemodaną pinigu.

Nu kad nesivalo ukrainiečiai, naudoja pagal paskirtį. 

Tu gal nelygink su pirmu, antru pasauliniu karu, taip jau nebebus,  kaip matai karai kitokie dabar. Toje pačioje šalyje kažkas kariauja, o kažkas normalų gyvenimą gyvena. 

Auksas kaip tik gali būti mažiau vertingas, nes nu ką tu įrodysi, kad čia auksas?  ir ką su juo daryt žmogui? Žinoma geriau nei nieko. Bet ką dabar ukrainiečiai su auksu darytų? Vis tiek jį į pinigus turėtų keisti. Koks jiem buvo iššūkiai pirma išvykti iš miesto, jei jį puolė, tam reikėjo pinigų, paskui iš šalies, vėl pinigai ir atvykus į užsienį irgi pinigai net labai padeda jiem.

Atsakyti

Oficialiai Ukrainoje nepaskelbtas karas. Tik kariniai veiksmai.
Jei ukrainieciai elgsis, kaip prancuzai per kara, tada ir pinigas taip nenuvertes, ir bankai veiks. Pasimosavimais kardais ir trypciojimas vietoje nera karas.

Tai tokie karai ir yra šiais laikais. Niekur karas nepaskelbtas, kur jis vyksta dabar. O ar tai, ką keičia? Šiais laikais kitos technologijos, požiūris ir galimybės.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2024 02 09, 11:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73133226" data-time="1707468703"><div><p>Oficialiai Ukrainoje nepaskelbtas karas. Tik kariniai veiksmai.
Jei ukrainieciai elgsis, kaip prancuzai per kara, tada ir pinigas taip nenuvertes, ir bankai veiks. Pasimosavimais kardais ir trypciojimas vietoje nera karas.</p></div></blockquote><p>Tai tokie karai ir yra šiais laikais. Niekur karas nepaskelbtas, kur jis vyksta dabar. O ar tai, ką keičia? Šiais laikais kitos technologijos, požiūris ir galimybės.</p>

Ir aukso verte didesne, nei popieriniu pinigu, kaip buvo, taip ir liko.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2024 02 09, 10:56)
Auksas kaip tik gali būti mažiau vertingas, nes nu ką tu įrodysi, kad čia auksas?  ir ką su juo daryt žmogui? Žinoma geriau nei nieko. Bet ką dabar ukrainiečiai su auksu darytų? Vis tiek jį į pinigus turėtų keisti. Koks jiem buvo iššūkiai pirma išvykti iš miesto, jei jį puolė, tam reikėjo pinigų, paskui iš šalies, vėl pinigai ir atvykus į užsienį irgi pinigai net labai padeda jiem.</p>

Aš aukso vertės neneigiu, bet tai kokia forma jį turėti ir būtent tada, kai jau pinigai neteks prasmės kaip sako Burbanti. Aukso laužo maišą nešiotis su savimi, nes jei tai aukso luitas, kaip tu jį atskelsi už elementarų vienos dienos maistą ar pastogę. Va kame esmė.
Nu gal čia aš tikrai kare nieko nesigaudau. Bet juk jei masiniai karai, tai gali tekti daug judėti, neužsibūti vienoje vietoje, tai ką tas vienas ar du luitai duos?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 02 09, 13:00)
Aš aukso vertės neneigiu, bet tai kokia forma jį turėti ir būtent tada, kai jau pinigai neteks prasmės kaip sako Burbanti. Aukso laužo maišą nešiotis su savimi, nes jei tai aukso luitas, kaip tu jį atskelsi už elementarų vienos dienos maistą ar pastogę. Va kame esmė.
Nu gal čia aš tikrai kare nieko nesigaudau. Bet juk jei masiniai karai, tai gali tekti daug judėti, neužsibūti vienoje vietoje, tai ką tas vienas ar du luitai duos?

O kur tu ruošiesi lakstyti, jei "masiniai karai" bus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2024 02 09, 12:30)
O kur tu ruošiesi lakstyti, jei "masiniai karai" bus?  biggrin.gif

o kur tu ruošiesi su aukso luitu sėdėti? biggrin.gif
Atsakyti
Dabar ukrainiečių paklauskit, koks skirtumas buvo atsivežt gryniosius ar kortelėj pinigus. Grynuosius dar konvertuoti reikia, o iš kortelės perkant konvertavimo nėra. Kaip montevertė sako, sukčiai gali išvylioti, man atrodo grynuosius lengviau jiems išvylioti. Jau nekalbu apie vagystes, pametimą ar kt nelaimingus atsitikimus. Aš tai jokio malonumo nejaučiu grynuosius čiupinėdama, nežinai, gal koks pedofilas ar sifilitikas juos prieš tai laikė. Blogai, kad pas mus dar daug patentininkų, kur tik grynaisiais galima atsiskaityti, pas mane jų net nebūtų, su kortele daug patogiau visur atsiskaityti.
Atsakyti

įsiskaityk dar kartą dėl kortelių ką turiu omeny
nu jo, geriau nieko neturėt, net grynųjų, kad ir kokia vertė jų būtų biggrin.gifnatūra mokėsi? biggrin.gif

Jei viskas gerai ,moterys turi privaluma pries vyrus . isgyvens visur .Aisku,turi buti patraukli 😁 

pinigai -geriausi pinigai yra -auksas .pvz rusai tipo sumokejo auksu uz tas raketas -iranui.

Banko korteles tai isvis,debesai .Elektra uzluzo,virusa serveris pagavo ir stoping process.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 09 vasario 2024 - 13:00

Dabar ukrainiečių paklauskit, koks skirtumas buvo atsivežt gryniosius ar kortelėj pinigus. Grynuosius dar konvertuoti reikia, o iš kortelės perkant konvertavimo nėra. Kaip montevertė sako, sukčiai gali išvylioti, man atrodo grynuosius lengviau jiems išvylioti. Jau nekalbu apie vagystes, pametimą ar kt nelaimingus atsitikimus. Aš tai jokio malonumo nejaučiu grynuosius čiupinėdama, nežinai, gal koks pedofilas ar sifilitikas juos prieš tai laikė. Blogai, kad pas mus dar daug patentininkų, kur tik grynaisiais galima atsiskaityti, pas mane jų net nebūtų, su kortele daug patogiau visur atsiskaityti.

Mmm matyt daug ir lengvu turi.Man jokio skirtumo,gavai >isleidai ir viskas.Va jei uz prostitucija kokia gauciau,atlygi ->tai gal svajociau ,kad bjauru ar panasiai.

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 09, 12:45)

nu jei kokie durniai bele ką į namus įsileidinėja, tai gal ir lengva pavogti grynuosius
o tu pažiūrėk kas darosi internetu kaip vilioja, jau beveik neina atskirti kur tikrabanko ar pašto žinutė, o kur sukčių. Dabar dar teismus įtraukė. Tuoj gal gydyklas įtrauks. Ir tikrai pataikys ant tokių, kurie turi bylas ar gydytojo konsultacijos laukia. Labai daug žmonių pasimauna, ne pencininkų tikrai, o ir dirbančių, net buhalteriai būna pasimauna.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 02 09, 12:55)
<p>Jei viskas gerai ,moterys turi privaluma pries vyrus . isgyvens visur .Aisku,turi buti patraukli 😁 </p>
<p><strong>pinigai</strong> -geriausi pinigai yra -auksas .pvz rusai tipo sumokejo auksu uz tas raketas -iranui.</p>
<p>Banko korteles tai isvis,debesai .Elektra uzluzo,virusa serveris pagavo ir stoping process.</p>

tai ar mes apie šalį, perkančią raketas ar apie pavienį asmenį ir kuo jis atsiskaitys
skirti riektų biškiuką smile.gif
Atsakyti

Nesigaudai . 😐pvz butum kokiam pilnam koncerte ir staiga gaisras ,evukuacija.Visi bega ,stumdosi o durys siauros.Dingsta pagarba ,kultiura ,griuna silpnesni,stipresni lipa per juos ...  

Panasiai ir per kara butu ,  chaosas ,panika ,kamsciai keliuose,mustynes del pirmumo ,saudymas ...dauguma begs ,kas tures su kuo 

Atsakyti