Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 02 08, 17:01)
As cia piluosi

https://www.saurida....nos-degalinese/

Juozitoj dar pigiau buna, bet degaliniu aplink nera
Papildyta:
Rasyk kiek i rankas, kitaip tai neturi prasmes

708 EUR i rankas

Zemelapis cia

https://en.wikipedia...by_minimum_wage

Vidutine alga zemelapis cia

i rankas ir ant popieriaus

https://en.wikipedia...by_average_wage

ir ten yra idomus zemelapis algos i rankas pagal pragyvenimo lygi...

Net average monthly salary (adjusted for living costs in PPP)

Bet kodėl lyginamės su tomis šalimis, kurios nebuvo okupuotos? Gal lyginkimės su Kirgizija, Tadžikija, Baltarusija. Ir taip mes jau vejamės ar net aplenkėm kai kurias šalis, kurios nebuvo okupuotos.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 08, 14:21)
Lietuvoje minimali alga nuo šių metų sausio 1 dienos siekia 924 (visur pateikiami duomenys neatskaičius mokesčių). Pagal šį rodiklį mūsų šalis lenkia Kroatiją, kurioje ji siekia 840 eurų, Estiją –820 eurų. Lietuviška minimali alga taip pat didesnė nei čekiška (760 eurų, 18,9 tūkst. kronų), slovakiška (750 eurų) ar latviška (700 eurų).

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...-tempu-95762705
Bet realiai nepažįstu nei vieno, gyvenančio iš minimalios algos. Jas už minimumą dirba, tai papildomai juodais gauna arba  dar kažką tuo pačiu metu gali dirbti.
Kasmet kokius 3 kartus išvažiuoju į kitas ES šalis, nepastebėjau, kad kažkas kitur būtų pigiau. Latvijon vasarą prie jūros kokius 5 kartus nuvažiuoju, tikrai brangiau nei pas mus pajūry pavalgyt. Taip kad, burbanti, jei dešimtmetį iš savo UK kaimo nebuvai išvažiavus, tai nereiškia, kad kitur gyvenimas sustojo.

i rankas : Vidutine alga Lt 1251 EUR ir Airijoje €3,115, minimumas Lt 633, IE €2,146

tai, kad ir vidutine jusu mazesne, nei pas mus minimumas unsure.gif jauciu irgi tokiu zmoniu nepazysti visi gauna tik daug daugiau ir yra is 10 porc Lt gyventoju, Kokia mums garbe bendrauti su Lt grietinele , elitu cia forume, gyvenime jauciu nei nesusitiktum tokiu eiliniu zmoniu kaip mes cia lotuliukas.gif

Latvijos uzsienyje tikriausiai kainos panasios lotuliukas.gif

ka mums tuose vakaruose gyvannt zinot, kaip ten yra, zinoma musu elitas maja keliaudama po Latvija zino geriau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 08, 15:59)
Bet kodėl lyginamės su tomis šalimis, kurios nebuvo okupuotos? Gal lyginkimės su Kirgizija, Tadžikija, Baltarusija. Ir taip mes jau vejamės ar net aplenkėm kai kurias šalis, kurios nebuvo okupuotos.

tai gal su bangladesu kokiu lyginkites is vis pasirodys, kad ne taip ir blogai gyvenat unsure.gif
kainas lyginam su atlyginimais - santyki, paaiskink kodel kainos kaip visur, o algos, kaip siknoj? kodel leidziamas toks zmoniu isnaudojimas?

siaip Airija tai 500+ m buvo okupuota. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 vasario 2024 - 16:04

kodėl turėtų patapti neskanu? bobutėms 80+ viskas vis dar skanu biggrin.gif

Kai pabadauja ,pasidro -viskas skanu

Atsakyti

kaip tai ne?? i prekes verte yra iskaiciuojama ir darbo jega ir pelnas ir t.t. tai pardavesjos Lt gauna maziau, ukinikai gauna maziau, perdirbejai fabriko darbuotojai gauna maziau, tai kaip ta prekes kaina isauga dvigubai didesne? juk kaina ne is dangaus nukrenta. Kiek idedi investuoji, kiek nori uzdribti plius mokesciai, stai ir kaina. Klausimas, ka masto lt valdzia uzdedama 21 proc antkaini ant maisto prekiu????

Papasakociau, bet dar ,,pasleps,, mane kur nors😂

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 02 08, 16:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73132910" data-time="1707388644"><div><p>kodėl turėtų patapti neskanu? <strong>bobutėms 80</strong>+ viskas vis dar skanu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kai pabadauja ,pasidro -viskas skanu</p>

šneki kaip dedukas
atjaunėk smile.gif
Atsakyti

Papasakociau, bet dar ,,pasleps,, mane kur nors😂

Man ir taip aišku, ten buvo retorinis klausimas. 

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 08, 15:21)
Lietuvoje minimali alga nuo šių metų sausio 1 dienos siekia 924 (visur pateikiami duomenys neatskaičius mokesčių). Pagal šį rodiklį mūsų šalis lenkia Kroatiją, kurioje ji siekia 840 eurų, Estiją –820 eurų. Lietuviška minimali alga taip pat didesnė nei čekiška (760 eurų, 18,9 tūkst. kronų), slovakiška (750 eurų) ar latviška (700 eurų).

biggrin.gif biggrin.gif tau rimtai šitos šalys yra Vakarų Europa?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 08, 16:59)

Tai Lietuva europos centras ar ne? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

biggrin.gifbiggrin.giftau rimtai šitos šalys yra Vakarų Europa?

Tu (ir aš) iš vis po Latvijas nukeliauti, ka tau žinot kaip pasaulis keičiasi . :D  :D  :D 

Aš realiai gyvenime tik kartą pro Latviją pravažiavus esu.  :D​ 

O Lt tai pasirenka iš visu viską blogiausio, didžiausias kainas, mažiausias algas, didžiausia prasigėrimą, mažiausią empatiją kažin kodėl taip  :unsure: 

Atsakyti

Man ir taip aišku, ten buvo retorinis klausimas. 

Kas tau aisku ? palikus retorikas pakrastyje.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2024 02 08, 18:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73133045" data-time="1707404600"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukatau rimtai šitos šalys yra Vakarų Europa?</p></div></blockquote><p>Tu (ir aš) iš vis po Latvijas nukeliauti, ka tau žinot kaip pasaulis keičiasi . biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif </p><p>Aš realiai gyvenime tik kartą pro Latviją pravažiavus esu.  biggrin.gif​ </p><p></p><p>O Lt tai pasirenka iš visu viską blogiausio, didžiausias kainas, mažiausias algas, didžiausia prasigėrimą, mažiausią empatiją kažin kodėl taip  unsure.gif </p>

Zmones Lietuvoje ibauginti. Valdzia, slepdama savo darbelius, rado zmonėms baubą - Rusiją. Kreivu veidrodziu karalystė.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2024 02 08, 19:26)
Zmones Lietuvoje ibauginti. Valdzia, slepdama savo darbelius, rado zmonėms baubą - Rusiją. Kreivu veidrodziu karalystė.

Bet kaip jūs, gyvendamos svetur ir dešimtmečius negrįžtančios, viską geriau žinot. Mes čia gyvenam ir mums gerai, kodėl toks noras įrodyt, kad mums blogai. Būtų blogai, žiūrėtumėm kur geriau biggrin.gif .. O kam blogai- staltiese kelelis.
Va kokie gelbėtojai, išgelbėjo vaiką, kad tas vos nenumirė
https://www.tv3.lt/n...susalo-n1288256
Bet tai marsiečiai visad viską geriau žino nei tarnybos.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 08, 20:28)
Bet kaip jūs, gyvendamos svetur ir dešimtmečius negrįžtančios, viską geriau žinot. Mes čia gyvenam ir mums gerai, kodėl toks noras įrodyt, kad mums blogai. Būtų blogai, žiūrėtumėm kur geriau biggrin.gif .. O kam blogai- staltiese kelelis.
Va kokie gelbėtojai, išgelbėjo vaiką, kad tas vos nenumirė
https://www.tv3.lt/n...susalo-n1288256
Bet tai marsiečiai visad viską geriau žino nei tarnybos.

Todel, kad mes galime palyginti kapitalistine vakqru europa su prosoviet8ne Lietuva. Jus gi Lietuvoje po siaj dienai v9kelius gaunat su lievais atlygimimais.
Atsakyti