Tu pristatyk įrodymus, kad tu švari
naivuole tu, tokie nedaro biznio reikalų su visais nepažįstamais, iš lempos tokie gerokai anksčiau būna vieni su kitais susipažinę, susiję ir pan.
jėzu jėzu, kada tu užaugsi? nežiniuke tu
VTEK mano kitaip. Gal ten truputi daugiau kompetencijos turintys personažai, negu SM egzzzzzpertės, sėdi Papildyta: Ar tau liepia kas į tuos pensijų fondus eiti? Moki geriau investuoti pats, tai ir investuok. Ir nereiks gabriuko dėl visko kaltinti. Aš tai savo sryties žinovais pasitikiu.Aš suprantu, kad procedūras pažeidė, kažkas apsilochino, nes turėjo tokį dalyką žinot, bet...kaip paaiškint 😃 tiesiog nematau tame jokios tragedijos.
O fondai pastaruoju metu sėkmingai čiuožia žemyn...investuojant savarankiškai bent laiką rinktis gali.
Tai jei tu investuosi į kažką arba iš kažkokio aferisto kažką išsinuomosi, tai tu irgi kalta būsi?
Tu pristatyk įrodymus, kad tu švari
Ateis laikas,kai ir tu turesi investuot . O tu penciju fondai ,,kiek ju ten buvo,, vadovu buvo pastatytas kazkoks pacukas 25metu.😁
Dabar nezinau kas ten vadovauja ,bet tai nekelia pasitikejimo. Pas mus kazkaip gaji procedura ,,apgaut,,
Ir cia bus kazkas auksciau , o jis bus tik pesechodas .
Pabandyk ,,be stogo,, surinkt is kaimieciu pinigu kruva ir neatiduot - jie tave nulinciuos ateja .
Pvz buvo toks ,,gipsines galvos,, afiora 😁 ,tai ten ji ,,gaude ,, visi
Tu nematai, VTEK mato. Ir ką dabar? Pasakytų mol nežinojau, kad čia ne ambasada organizavo ir viskas būtų ok, o dabar visaip vartosi. Kitiems kelia aukštus skaidrumo standartus, o sau nelabai. Tikrai antram ture už jį nebalsuosiu, fe, jau geriau vėgėlė
Nu ar pablūdai visai? 😃😃😃
Kazkas su NATO yra blogai. Ne i Vengrija ziurekit,, kas ta Vengrija... Ziurekit kad kazkas su NATO yra labai netvarkoje jei tokie dalykai vyksta.
Pav. Prancuzija 1966 isstojo is NATO (del nesutarimu) o 2009 vel istojo, bet tokiu nesamoniu niekada nebuvo.
Jei NATO butu rimta organizacija tai nepakestu tokiu nesamoniu
Šiaip gali būti, kad su visu pasauliu "kažkas netvarkoje" ir matyt niekuomet "tvarkoje"ir nebuvo 🙃