Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Maja Di @ 2024 02 05, 19:06)
Tai jei tu investuosi  į kažką arba iš kažkokio aferisto kažką išsinuomosi, tai tu irgi kalta būsi?
Tu pristatyk įrodymus, kad tu švari biggrin.gif

naivuole tu, tokie nedaro biznio reikalų su visais nepažįstamais, iš lempos biggrin.gif tokie gerokai anksčiau būna vieni su kitais susipažinę, susiję ir pan.
jėzu jėzu, kada tu užaugsi? nežiniuke tu biggrin.gif
Atsakyti

VTEK mano kitaip. Gal ten truputi daugiau kompetencijos turintys personažai, negu SM egzzzzzpertės, sėdi biggrin.gif Papildyta: Ar tau liepia kas į tuos pensijų fondus eiti? Moki geriau investuoti pats, tai ir investuok. Ir nereiks gabriuko dėl visko kaltinti. Aš tai savo sryties žinovais pasitikiu.
Aš suprantu, kad procedūras pažeidė, kažkas apsilochino, nes turėjo tokį dalyką žinot, bet...kaip paaiškint 😃 tiesiog nematau tame jokios tragedijos.

O fondai pastaruoju metu sėkmingai čiuožia žemyn...investuojant savarankiškai bent laiką rinktis gali.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 05 vasario 2024 - 19:44
QUOTE(Monteverte @ 2024 02 05, 21:17)
naivuole tu, tokie nedaro biznio reikalų su visais nepažįstamais, iš lempos biggrin.gif tokie gerokai anksčiau būna vieni su kitais susipažinę, susiję ir pan.
jėzu jėzu, kada tu užaugsi? nežiniuke tu biggrin.gif

Kaip tau gerai, kad tu visų galų žinovė. Tik nesuprantu kaip tu tų lemonų nevaldai biggrin.gif .
Atsakyti

Tai jei tu investuosi į kažką arba iš kažkokio aferisto kažką išsinuomosi, tai tu irgi kalta būsi?
Tu pristatyk įrodymus, kad tu švari biggrin.gif

Ateis laikas,kai ir tu turesi investuot .  O tu penciju fondai ,,kiek ju ten buvo,,   vadovu buvo pastatytas kazkoks pacukas 25metu.😁  

Dabar nezinau kas ten vadovauja ,bet tai nekelia pasitikejimo. Pas mus kazkaip gaji procedura ,,apgaut,, 

Ir cia bus kazkas auksciau , o jis bus tik pesechodas .

Pabandyk ,,be stogo,, surinkt is kaimieciu pinigu kruva ir neatiduot - jie tave nulinciuos ateja .

Pvz  buvo toks ,,gipsines galvos,, afiora 😁  ,tai ten ji ,,gaude ,, visi

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2024 02 05, 21:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="73132294" data-time="1707149693"><div><p>VTEK mano kitaip. Gal ten truputi daugiau kompetencijos turintys personažai, negu SM egzzzzzpertės, sėdi vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
Ar tau liepia kas į tuos pen<span>s</span>ijų fondus eiti? Moki geriau investuoti pats, tai ir investuok. Ir nereiks gabriuko dėl visko kaltinti. Aš tai savo sryties žinovais pasitikiu.</p></div></blockquote><p>Aš suprantu, kad procedūras pažeidė, kažkas apsilochino, nes turėjo tokį dalyką žinot, bet...kaip paaiškint 😃 tiesiog nematau tame jokios tragedijos.</p><p></p><p></p><p>O fondai pastaruoju metu sėkmingai čiuožia žemyn...investuojant savarankiškai bent lauliką rinktis gali.</p>

Tu nematai, VTEK mato. Ir ką dabar? Pasakytų mol nežinojau, kad čia ne ambasada organizavo ir viskas būtų ok, o dabar visaip vartosi. Kitiems kelia aukštus skaidrumo standartus, o sau nelabai. Tikrai antram ture už jį nebalsuosiu, fe, jau geriau vėgėlė biggrin.gif
Atsakyti

nu padlos
Vengrijos valdančioji partija užkirto kelią balsavimui dėl Švedijos stojimo į NATO

aišku, yra ir už gerus dalykus kovoję, bet dabar...

Tikrai padlos jie. 

Įdomu man tik ar žmonės išrinki tokią valdžią skaidriai, ar ten padirbti rezultatai...

Atsakyti

Tu nematai, VTEK mato. Ir ką dabar? Pasakytų mol nežinojau, kad čia ne ambasada organizavo ir viskas būtų ok, o dabar visaip vartosi. Kitiems kelia aukštus skaidrumo standartus, o sau nelabai. Tikrai antram ture už jį nebalsuosiu, fe, jau geriau vėgėlė biggrin.gif

Nu ar pablūdai visai? 😃😃😃

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 02 05, 19:21)
nu padlos
Vengrijos valdančioji partija užkirto kelią balsavimui dėl Švedijos stojimo į NATO

aišku, yra ir už gerus dalykus kovoję, bet dabar...

Kazkas su NATO yra blogai. Ne i Vengrija ziurekit,, kas ta Vengrija... Ziurekit kad kazkas su NATO yra labai netvarkoje jei tokie dalykai vyksta.
Pav. Prancuzija 1966 isstojo is NATO (del nesutarimu) o 2009 vel istojo, bet tokiu nesamoniu niekada nebuvo.

Jei NATO butu rimta organizacija tai nepakestu tokiu nesamoniu
Atsakyti

Kazkas su NATO yra blogai. Ne i Vengrija ziurekit,, kas ta Vengrija... Ziurekit kad kazkas su NATO yra labai netvarkoje jei tokie dalykai vyksta.
Pav. Prancuzija 1966 isstojo is NATO (del nesutarimu) o 2009 vel istojo, bet tokiu nesamoniu niekada nebuvo.

Jei NATO butu rimta organizacija tai nepakestu tokiu nesamoniu

Šiaip gali būti, kad su visu pasauliu "kažkas netvarkoje" ir matyt niekuomet "tvarkoje"ir nebuvo 🙃

Atsakyti

idomu ,tas 5 straipsnis suveiktu 😁  

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 05, 19:25)
Kaip tau gerai, kad tu visų galų žinovė. Tik nesuprantu kaip tu tų lemonų nevaldai biggrin.gif .

ateis dar mano laikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 02 05, 21:57)
<p>idomu ,tas 5 straipsnis suveiktu 😁  </p>

Dar ziurek kaip USA remia Ukraina, jei dar yra abejoniu kas cia vyksta.
Trumpas idomiu dalyku atskleidzia. Nenoredamas, o gal jam px.
Atsakyti