ne dar
Papildyta:
jūs tai taip
bus teletabėms tave įžeidinėti, nepriimsi jų, kai bėgs
Cia tik visiski dvasios ubagai gali manyti, kad bilietai į teatrą gali būti kyšis, ar kad tam reiktu kažkokiu dar kitų motyvų, nei nueiti pažiūrėti pasirodymo.
Ant kiek jūs tada biedni, ant kiek alkani, ant kiek prezidentas jūsų pigus, jei jį su tuo gali papirkti. Apie kokias gynybas ir užsienio politikas jūs iš vis šnekat , jei tikit, kad prezidentas galina papirkti nuvedant į teatrą ir restoraną???? Čia iš vis iš kur toks ubagų mentalitetas???? Tai čia bet kurios šalies tarnybos davę jam 2000e nusipirksiu jį? Nu ir pasitikėjimas savo valdžia ir savo valstybės valstybingumui, suverunymu.
Aš gal išstojau iš teletabių 😃
Nes įžvelgiu tik pliką biurilokratiją.
Tikrai gal nepagalvojo, neteisingai sutraktavo 😃
Nuoširdžiai nesuprantu žmonių reakcijos šįkart 😃
Aš gal išstojau iš teletabių 😃
Nes įžvelgiu tik pliką biurilokratiją.
Tikrai gal nepagalvojo, neteisingai sutraktavo 😃
Nuoširdžiai nesuprantu žmonių reakcijos šįkart 😃
Nu gal prašviesiejo galvoje po ligų? Būna taip gyvenime, nelaimės kartais verčia susimastyti.
Aš tai iš vis nesuprantu, kodėl ambasada negali skirti šiek tiek pinigų prezidento vizitui. Taigi, ne asmenines lėšas leido. Tai nelabai suprantu ką turėjo prezidentas ten daryt nuvykęs? Sėdėt viešbučio kambariuky? Galėjo aišku ir su lietuviais susitikti, bet jei nuomotų ambasada salę ar ką tai vėl būtų kaip kyšis traktuojama? Nu absurdas man ir tiek.
Jei visi tokius kyšius duotu, tai lai duoda aš tik už, kad ir policininkams, medikams, lai tik vaikšto po kultūrinius renginius, net jei valstybė išskirtų tam lėšų aš tik už.
Suprasčiau ambasadorius nupirktu vilą už savo pinigus ir perašytų ant prezidento, tai jau būtų kyšis ir papirkimo, o ne sušiktas bilietas į teatrą ar nuėjimas pavalgyt. Nu jomajo.
Apie teatrus ,koncertus .. o kaip anksciau viskas vykdavo? nekyla klausimu?
Cia manau g.brieliuko kovos menas> pries prezid...a .😁
P..... pas mus susireiksmines,sprendzia pasaulines problemas, rupi cia jam kazkokie pabegeliai .😁
O tie penciju fondai senai kazkokia nesamone. Geriau banko akciju nusipirktu ar kokiu obligaciju vyriausybes.nu ne tu kur tankus zada pirkti 😁