Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Maja Di @ 2024 02 04, 10:11)
Oooooooo, vatnikų sunkioji artilerija išlindo biggrin.gif  paplatinti janutienės kliedesių.

kuri vieta neteisinga, argumentuok, įrodyk biggrin.gif
Papildyta:
kas tą melžėją bulviakasę praleido į LT Eurovision finalą ir Kasparą prametė? Tu, teletabe Maja?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 02 04, 12:23)
kuri vieta neteisinga, argumentuok, įrodyk biggrin.gif
Papildyta:
kas tą melžėją bulviakasę praleido į LT Eurovision finalą ir Kasparą prametė? Tu, teletabe Maja?

Man pinigų gaila ev balsavimui biggrin.gif . Tu čia apie Moniką Mariją taip?
Argumentai vatai netinka.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 04, 11:11)
Oooooooo, vatnikų sunkioji artilerija išlindo biggrin.gif 

Politines jegos kurios temato lanzbergistus ar Maskva yra aplamai nereikalingos. Tai politines siuksles.

Dabar vyksta politines varzyboss tarp visishkai degradavusiu politiniu jegu... ir dar blogesniu.
Cia Putinas ishlindo ne be reikalo. Susidare tinkamos salygos. Prie politines dveselenos patrauke maitvanagiai ir shakalai.

Taigi akcentas yra ne visokie puvancios mesos megejai o pati puvanti mesa.

Kaipcia nutiko, kad tipo kurem geresni pasauli, o gavosi beviltishkas niekalas?

Ju cia pykstate, ant visokiu maitvanagiu, kad puvantiems neleidzia ramiai suputi? Na tokia gamta. Senoves Roma irgi ala barbarai uzpuole
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 04, 10:58)
Man pinigų gaila ev balsavimui biggrin.gif . Tu čia apie Moniką Mariją taip?
Argumentai vatai netinka.

o ką, ne panaši? biggrin.gif
visgi pabandyk argumentuotai mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 02 04, 10:58)
Politines jegos kurios temato lanzbergistus ar Maskva yra aplamai nereikalingos. Tai politines siuksles.
Dabar vyksta politines varzyboss tarp visishkai degradavusiu politiniu jegu... ir dar blogesniu.
Cia Putinas ishlindo ne be reikalo. Susidare tinkamos salygos. Prie politines dveselenos patrauke maitvanagiai ir shakalai.
Taigi akcentas yra ne visokie puvancios mesos megejai o pati puvanti mesa.
Kaipcia nutiko, kad tipo kurem geresni pasauli, o gavosi beviltishkas niekalas?
Ju cia pykstate, ant visokiu maitvanagiu, kad puvantiems neleidzia ramiai suputi? Na tokia gamta. Senoves Roma irgi ala barbarai uzpuole

nu
įdėjau nuomonę, tai jei ji tokia neteisinga, tai teletabiukai lai paima po punktelį ir viską paneigia. Ašaka taip mokėdavo daryti. O kitos, slabo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 02 04, 12:34)

įdėjau nuomonę, tai jei ji tokia neteisinga, tai teletabiukai lai paima po punktelį ir viską paneigia. Ašaka taip mokėdavo daryti. O kitos, slabo? biggrin.gif

Teletabes tai tos pacios raudonos fanatikes nuo Breznevo laiku, tik kai kuriuos stabus pakeite, o sistema - ta pati.
teletabiu problema, tai kad gyvenome sovietijoje ir suprantam tas teletabes. Lietuvoje buku fanatku buvo tada vienetai kaip nekeista. Daugiausia tokias steletabes rodydavo per propogandinius filmus. Kaip jos apsiputojusios keikia imperialistus ar vakaru agentus kurie neshlovina partijos
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 02 04, 13:34)
o ką, ne panaši? biggrin.gif
visgi pabandyk argumentuotai mirksiukas.gif

Nepanaši. Bet ji man nepatiko. Nors jei būčiau balsavusi, tai tuodu ir būčiau rinkus, pirmas kartas kai mano nuomonė sutapo biggrin.gif
Va tau nepatinka kai gydytojai ima kyšius. O prezidentas kai paima, tau atrodo norma? Ar nėra jis geras pavyzdys visiems kyšininkams.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 04, 13:01)

Va tau nepatinka kai gydytojai ima kyšius. O prezidentas kai paima, tau atrodo norma? Ar nėra jis geras pavyzdys visiems kyšininkams.

Nematau jokio kyshio emimo. Prezidento pareiga eiti i visokius kulturinius renginius ir atstovauti. Uz tai turi buti sumoketa.

Normaliai del saves jis ten nei eitu nei islaidautu. Tai aisku kiekvienam sveiko proto zmogui. O Lietuva su savo istatymais tai tiesiog zlugdo save.

Vanesenai nusprende, kad i darba keliones islaidu negalima apmoket.

O kvaili durneliai net nesupranta, kas cia yra.

Visuose darbuose visos keliones i darba ir laikas yra apmokami. Per atlyginima. Nepakanka - tai niekas ir nevaziuoja i ta darba.

Tai cia klausimas tik ar galima apmoket nemokant 50 proc nalogo valstybei. Juk jus zinot, kad kiekvienas dirbantysis moka mazdaug trecdali nuo algos, kas sudaro puse jo gaunamu i rankas pinigu.

Jei leisti apmoket tiesiogiai tai mes remiame zmones kurie gyvena toliau nuo darbu... Tik tiek.

O cia va prezidentui, jei reikes moket uz maista ir spektaklius tai jis gal ten visai neis, namuose ir pavalgys ir paziures kas jam idomu.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 02 04, 14:11)
Nematau jokio kyshio emimo. Prezidento pareiga eiti i visokius kulturinius renginius ir atstovauti. Uz tai turi buti sumoketa.
Normaliai del saves jis ten nei eitu nei islaidautu.  Tai aisku kiekvienam sveiko proto zmogui. O Lietuva su savo  istatymais tai  tiesiog zlugdo save.

Vanesenai nusprende, kad i darba keliones islaidu negalima apmoket.

O kvaili durneliai net nesupranta, kas cia yra.

Visuose darbuose visos keliones i darba ir laikas yra apmokami. Per atlyginima. Nepakanka - tai niekas ir nevaziuoja i ta darba.

Tai cia klausimas tik ar galima apmoket nemokant 50 proc nalogo valstybei. Juk jus zinot, kad kiekvienas dirbantysis moka mazdaug trecdali nuo algos, kas sudaro puse jo gaunamu i rankas pinigu.

Jei leisti apmoket tiesiogiai tai mes remiame zmones kurie gyvena toliau nuo darbu... Tik tiek.

O cia va prezidentui, jei reikes moket uz maista ir spektaklius tai jis gal ten visai neis, namuose ir pavalgys ir paziures kas jam idomu.

Tu suplaki nelyginamus dalykus. Ko siekė ambasadorius nuvesdamas savo šefą į teatrą?
Atsakyti

Man tai biškį muilo burbulas su tuo spektakliu.... ir tiek. Tvarkų laikytis reik, aišku, bet kriminalą daryt. Nu nžn.

O Kasparą aš būčiau palikus 😃

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 04 vasario 2024 - 13:31
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 04, 14:25)
Tu suplaki nelyginamus dalykus. Ko siekė ambasadorius nuvesdamas savo šefą į teatrą?

Na ko galima siekti? Atvyko i valstybe, tai organizuojama kulturine programa. Ne asmenishkai kazkur ten vienumoje. O Viesha prezidento ishvyka.

Tai menkniekis, cia gal pati susileistum nuo tokio pasiulymo, o Nausedai tokios sumos yra juokai.

Mane stebina, kad aplamai tokie dalykai aptarinejami. Ir ne tik mane. Visur reikia i esminius dalykus ziuret,
Jei istatymai yra kvaili, tai cia didesne diskriminacija.

Na aplamai tada, tegu prezidentas vazhiuoja i Londona su kokiu 15 metu senumo Opeliu. Ir eda automobilyje nusipirkes atpigintu produktu is LIDL
Atsakyti
Nelabai supratau ko tas Nausea atvaziavo i angliją? Lietuviu sodyba jau pavoge is musu praeita valdzia pries Nausėdą. Dugiau nera ka vogt8 is emigrantu biggrin.gif
O ambasada tqi tik ant popieriaus. Kai as jos prasiau pagalbos sumoketi uz kaimo baznycios patalpas uz dvi valandas per menesi, as pati uz dyka buciau vedus vaiku lietuviu klubą, tai man ambasada pasiulė pieštuku dykai biggrin.gif biggrin.gif . Mes - migrantai, nelaikome ambasados sava padejeja, nes tai tik salele Lietuvos, su lietuvisku mentalitetu
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 04, 12:01)
Nepanaši. Bet ji man nepatiko. Nors jei būčiau balsavusi, tai tuodu ir būčiau rinkus, pirmas kartas kai mano nuomonė sutapo biggrin.gif

apie kokius kyšius kalbame? saldainius, kavą, kindziuką, buteliuką ar kis šimtus, tūkstantį eurų? spėk kurie man nepatinka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2024 02 04, 13:30)
<p>O Kasparą aš būčiau palikus 😃</p>

va, draugė būsi
Atsakyti