QUOTE(Amadėja* @ 2024 02 02, 15:31)
<p>Nu ten ta veisėja jau tokia rūpestinga iki negaliu atrodė, bet va...</p>
tai yra tyrimai buvau dejusi, kad grynaveisliai deja sipnesni del kai kuriu paveldimu ligu, nes jie maziau maisosi. tai gali kiek nori buti atsakingas veisejas, vis tiek bus tu gyvuniuku, kurie gims jau tokie. dazniausiai tokius uzmigdo, jei is pat pradziu pastebi, arba va parduoda.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2024 02 02, 15:31)
Nesuprantu prasmės. Kainuoja beprotiškus pinigus, o maistas ir čia visai valgomas. Toks paprastas valgyklinis. [attachment=276998:20240201_204527.jpg]
bet tai biski baisiai atrodo, kur vaisiai darzoves?
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 02 02, 17:15)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73131679" data-time="1706879869"><div><p>tai va
ką aš ir sakau, kaip taip Montekristai nesuprasti? Kai pagalvoju, kiek aš laiko skiriu savo šunims per gyvenimą, o tai kaip skirti tą laiką, rūpestį 20+ šunų? Nerealu. <strong>Tokie patys daugintojai, tik kad oficialiai, su perėjimu per parodas.</strong> Vienintelis dalykas kuris geras, kad tikrai psichika daug geresnė. Tos kur ne iš veislynų mano tai aišku psichika žymiai nusileido, bet su meile su visais galima susikalbėti. Bet sveikatos bėdos, jautrumas iš veislyno nežmoniškas. Tokia karti tiesa.</p></div></blockquote><p>Pagaliau jus isiaiskinot kaip yra. </p><p>Veisejas daugintojas ar caras rurikas: turetu buti su veterinariniu issilavinimu aukstuoju.Jo pardavinejimo istorija turetu buti viesa ,su visais komentarais .Va tada sunys bus kokybiski . </p><p>O ne visokiais tokiais anokiais tiketi .</p>
nu veterinaro issilavinimo tikrai nereikia, bet taip turetu buti kazkoks kursas su kai kuriom ziniom is veterinarijos, kinologijos ir t.t. gal nebeveistu tu invalidiniu veisliu vargsu gyvunu ir zinoma greiztesne prieziura, na bet cia tik teoriskai realybee niekad taip nebus. zmonem belieka patiem rinktis ir dometis. Laabai dar trukst atokios info, mokyklose galetu mokinti veitoj tu seksualiniu sveitimu apie gamta, gyvunus daugiau.