Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Tlu gai burti tik savo šunims rolleyes.gif
Papildyta:
Mamytę palaidojau.

🖤🖤🖤

Atsakyti

buriu ir baigiu išgydyti pati reikiamais papildais iš veislyno paimtą sergantį šunį (kai iš daugintojų tas nesirgo), ot laikai atėjo ania? šlovė teletabiams, kurios dievina veislynus biggrin.gif

užuojauta

Pažįstama nysipirko katinuką už 1500 su kažkokiu pirmuonim žarnyne. Gydo dabar...

Atsakyti

Tai tu ir pamąstyk. Jei ten tas kažkoks stomatologas ką ten gali žinoti kas viduje, tai ne viduramžiai dabar, jis ir privalo nuotraukas pasidaryti, kad nepakenktų. Klausimas ar Amadėjai padarė. Jei ne, pirmyn žalos atlyginimui ir skųsti galimą šūdarankį.

Padarė ir prieš ir po, bet nepadėjo tai.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2024 02 02, 14:27)
Vilniuj yra Žalgirio ligoninė. Ten ir esu dabar.

Tai jus jau pinigu neturit nueit pas nevaldiskus?
Mane ten irgi siunte, bet paskaiciau kas ten per kontora ir atsoko fantazija.
Nuvaziavau i Kauna nereikejo jokiu ligoniniu tik po 5 dienus reikejo apsilankyti nemokamai gydytojo apziurai. Paziurejo pasake, kad viskas Ok ir vsio
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2024 02 02, 12:28)
<p>Šuo jau prieš kiek laiko paimtas iš veislyno, o apsirgo dabar?</p><p>Sveikatos bet kokiu atvejo. Kaip matau, supratimo apie veislynus neturi anei jokio. Yra dalykų, kurie nesikeičia smile.gif</p><p>Amadėjai irgi sveikatos.</p><p></p>

jei butum atidesne kitu tekstam, prisimintum, kad ji jau seniai rase, kad problemos nuo pat pradziu yra, tik ji ne is tu, kurie grazintu gyvuneli atgal, stengiasi tvarko problemas.
Labai daug bedu as matau, kad turi zmones su veisliniais gyvunais, vien musu airiu grupese, ypac tie, kas vezasi is Lietuvos gyvunu nei nemate, veislynas atsiuncia, o cia gave pamato su kokiom bedom. Matyt zmones mano, jei veislynas bus atsakigi ir geri, o pasirodo, kad buna visokiu.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 02 02, 14:01)
Nuvaziavau i Kauna nereikejo jokiu ligoniniu tik po 5 dienus reikejo apsilankyti nemokamai gydytojo apziurai. Paziurejo pasake, kad viskas Ok ir vsio

tai ji rase, ka dbuvo pas chirurga tai privaciai kaip suprantu, bet taip nugyde, akd dabar jau ligonineje.
Aisku tik privaciai reikia eiti, bet kaip matai tu privaciu irgi visokiu yra, reik labai dometis, kur pas ka eini.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2024 02 02, 15:16)
jei butum atidesne kitu tekstam, prisimintum, kad ji jau seniai rase, kad problemos nuo pat pradziu yra, tik ji ne is tu, kurie grazintu gyvuneli atgal, stengiasi tvarko problemas.
Labai daug bedu as matau, kad turi zmones su veisliniais gyvunais, vien musu airiu grupese, ypac tie, kas vezasi is Lietuvos gyvunu nei nemate, veislynas atsiuncia, o cia gave pamato su kokiom bedom. Matyt zmones mano, jei veislynas bus atsakigi ir geri, o pasirodo, kad buna visokiu.
Papildyta:

tai ji rase, ka dbuvo pas chirurga tai privaciai kaip suprantu, bet taip nugyde, akd dabar jau ligonineje.
Aisku tik privaciai reikia eiti, bet kaip matai tu privaciu irgi visokiu yra, reik labai dometis, kur pas ka eini.

As irgi buvau pas privatu, tai privatus paziurejo nuotrauka ir pasake, kad toliau gydyti neapsiims nes nenori rizikuot.
tada susiradau kita privatu kuris tame specializuojasi. Tokiu jau zymiai maziau.
Atsakyti

Tai man gi pūliuoja tas sinusas. Plauna, antibus leidžia iki pagerės, o tada operuos.

Viskas ok su ta ligonine. 

2 sav.stacionaro privačiai tikrai negaliu sau leist, o ir prasmė kokia? 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2024 02 02, 16:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="73131662" data-time="1706875276"><div><p>Tai jus jau pinigu neturit nueit pas nevaldiskus?
Nuvaziavau i Kauna nereikejo jokiu ligoniniu tik po 5 dienus reikejo apsilankyti nemokamai gydytojo apziurai. Paziurejo pasake, kad viskas Ok ir vsio</p></div></blockquote><p>Tai man gi pūliuoja tas sinusas. Plauna, antibus leidžia iki pagerės, o tada operuos.
</p><p>Viskas ok su ta ligonine. 
</p><p>2 sav.stacionaro privačiai tikrai negaliu sau leist, o ir prasmė kokia? </p>

Kokia prasmė privačiai gydytis stacionare? Nebent pavalgyt skaniau duos ir palatos geriau įrengtos. Bet gydymo tai neįtakoja. Arba jei mokesčių nemaki.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 02, 16:07)
Kokia prasmė privačiai gydytis stacionare? Nebent pavalgyt skaniau duos ir palatos geriau įrengtos. Bet gydymo tai neįtakoja. Arba jei mokesčių nemaki.

Siaip normaliose valstybese buna privacios klinikos, kur dirba visai kiti gydutojai?
Prie ko cia mokesciai? Ju gali nemoket svarbu uzsiregistruoji darbo birzoj
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2024 02 02, 12:28)
<p>Šuo jau prieš kiek laiko paimtas iš veislyno, o apsirgo dabar?</p><p>Sveikatos bet kokiu atvejo. Kaip matau, supratimo apie veislynus neturi anei jokio. Yra dalykų, kurie nesikeičia smile.gif</p><p>Amadėjai irgi sveikatos.</p><p></p>

nuo pat pradžių buvo nerealiai silpnutė, su problemom, parduota rudom rudom ausim, prastais sąnariais, virškinimu ir t.t. Neatidaviau atgal tik dėl tam tikrų mistinių priežasčių, kad gimimo laikas sutapo su pirmojo gyvenimo šuniuko išėjimo data. Tarsi pratęsia ano gyvenimą ir daug kuo panaši. Tiesa, pirmas mano šuo irgi buvo silpnokas, tai va tokie įdomūs sutapimai. Nes to pirmo šuns aš ir nebūčiau rinkusis, būčiau ėmus broliuką, bet buvo užsakytas. Tais laikais nelabai didelis pasirinkimas mūsų miestelyje buvo. O ir tėvai bet kada galėjo persigalvoti ir nebeleisti turėti. Daug šunų buvo pikti, didoki, na mišrūnai, pati supranti. O mano, kad ir mišrūnė, bet tokia ypatinga buvo, labai daug kam ji patiko. Palangoje, kai jai 10 metų jau buvo, juokais žinoma, bet milijoną už ją siūlė. Nu žo, supranti, kad šuo gerai atrodė, mažiukas ir t.t. tai va, tokia istorja. Bet tai niekaip nepaneigia baisaus veisėjų (ne daugintojų jau šiuo atveju) veisimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 02 02, 17:09)
Siaip normaliose valstybese buna privacios klinikos, kur dirba visai kiti gydutojai?
Prie ko cia mokesciai? Ju gali nemoket svarbu uzsiregistruoji darbo birzoj

Nu, darbo biržoj reikia lankytis, o jei pasiūlo darbą ir atsisakai kelis kartus, braukia iš darbo biržos.
Jei kiti, tai jie geresni?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 02, 16:13)
Nu, darbo biržoj reikia lankytis, o jei pasiūlo darbą ir atsisakai kelis kartus, braukia iš darbo biržos.
Jei kiti, tai jie geresni?

Reikia nueiti karta i du menesius, tai gal pigiau nei sumoketi 120 eur. As per valanda 120 eurudar neuzdirbu.
Niekas nebraukia is darbo birzos, jei atsisakai idarbu, braukia jei pagauna dirbant nelegaliai.
Perveda i nepasiruosusiu darbu sarasus
Atsakyti