buriu ir baigiu išgydyti pati reikiamais papildais iš veislyno paimtą sergantį šunį (kai iš daugintojų tas nesirgo), ot laikai atėjo ania? šlovė teletabiams, kurios dievina veislynus
užuojauta
Jus biski pamastykit. Ka ten stomotologas gali zinot, kokie kaulai ir kas nutiks ka palietus. Daug atveju, kad to numatyti neimanoma. Man kiek rove tai jokiu problemu nebuvo.
Vilniuj tai ten skyle su paslaugomis, kiek jau supratau. Lupikavimas, valdishkose istaigose chamizmas (Zhalgirio klinika dantimis uzhsiima jei ka) Problemos su parkavimu. I Kauna geriau. Man kiek toliau bet kitas reikalas.
Toliau nuotraukos. Dabar daromos 3D nuotraukos... Tai nuotrauka suradus kas normaliai daro ten ir tvarko gerai.
3D nuotrauka tai ant kompo matai erdvini vaizda kaip ten kas issideste. Idomu (duoda CD)
https://www.romanovoklinika.lt/
Parkavimas kieme.
Vilniuje man siule vos ne gulti i Zhalgirio klinika, bet paskaiciau kad ten sovietine tvarka. Po to siule sumoket kokius 700 ir kazhkokie 2 gydytojai tvarkys...
Kaune padare pirma nuotrauka 3D ir pasake, kad per valanda su trupuciu viska padarys. Reikia profesionalumo o ne daug dirbti. Padare, sumokejau 300 pagal kainininka ir pamirsau problema. Na pora dienu reikejo pagulet namuose ir nevalgyti kieto maisto su ta puse
As negalvojau ,kad sostine taip ,,atsilikus,, Man kazkada vilniuj trauke ,,VRM klinikoj,, likau patenkintas .Uzgijo ,jokiu antibu nereikejo gerti .Paskui kazkokios atplaisos islindo ir vsio.
Kauno Klinikos mane nustebino ,darbo kokybe.👍
Tai tu ir pamąstyk. Jei ten tas kažkoks stomatologas ką ten gali žinoti kas viduje, tai ne viduramžiai dabar, jis ir privalo nuotraukas pasidaryti, kad nepakenktų. Klausimas ar Amadėjai padarė. Jei ne, pirmyn žalos atlyginimui ir skųsti galimą šūdarankį.
Ten su tom saknim sudetinga, privacios net neapsiima pas mus o siuncia i klinikas iskart .As suzinojau ta nesenai,nes praleidau prie duru puse dienos .Tai pas juos visi probleminiai -nedaisyti susirinke buvo.Tai jei raut reikia ,geriau iskart pas juos ,kad veliau nereiktu daryti antros operacijos.
Ten rimta beda .Ir tuos virsutinius eik tik pas zandikaulio chirurga . zodziu ,man vienas papasakojo ,besedint prie kabineto.Tos visos privacios tik bliombas deda o visa rimta tai klinikos ir vilniuj santariskes gal (nezinau) zandikaulio chirurgija.
Nuotrauka turejo pirma padaryt ,tada mato tiksliai kur ir kokios saknys .
Tie virsutiniai nuo protiniu visi sulenda i ta ertme .paputi per nosi ora ir puciasi per to danties skyle.😊 ziauru bet taip yra.
O dar eiles be proto. butum kaune duociau krypti 😉
Tai ten gi chirurgas buvo. Darė nuotrauką.
Vilniuj yra Žalgirio ligoninė. Ten ir esu dabar. Man tai skalaujant burną po danties traukimo skystis bėgo per nosį....