Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Kas atsitiko? 

Prieš 3 mėn.labai sunkiai dantį išrovė, gėriau antibus, po to paaiškėjo, kad padarė man skylę skruosto sinuse, kuri neužgijo. Buvau tiktintis pas tą, kur rovė, tipo sakė ok viskas - sugis, bet supūliavo, tai turiu sinusitą. Apgydys ir darys operaciją: tą skylę užtaisys ir padarys kur turi būt kažkokia ventiliacija. Teks pagulėt.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2024 02 01, 21:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="73131520" data-time="1706809583"><div><p>Kas atsitiko? </p></div></blockquote><p>Prieš 3 mėn.labai sunkiai dantį išrovė, gėriau antibus, po to paaiškėjo, kad padarė man skylę skruosto sinuse, kuri neužgijo. Buvau tiktintis pas tą, kur rovė, tipo sakė ok viskas - sugis, bet supūliavo, tai turiu sinusitą. Apgydys ir darys operaciją: tą skylę užtaisys ir padarys kur turi būt kažkokia ventiliacija. Teks pagulėt.</p>

nu ir šūdarankė, apskųsk
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2024 02 01, 23:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="73131520" data-time="1706809583"><div><p>Kas atsitiko? </p></div></blockquote><p>Prieš 3 mėn.labai sunkiai dantį išrovė, gėriau antibus, po to paaiškėjo, kad padarė man skylę skruosto sinuse, kuri neužgijo. Buvau tiktintis pas tą, kur rovė, tipo sakė ok viskas - sugis, bet supūliavo, tai turiu sinusitą. Apgydys ir darys operaciją: tą skylę užtaisys ir padarys kur turi būt kažkokia ventiliacija. Teks pagulėt.</p>

Matyt žandikaulio kaulas pairęs buvo, tai traukiant atšoko. man kai vieną implantą dėjo, priaugino kaulą, kad nepradurt sinuso, su viršutiniais dantim problematiška. Sveik, viskas bus gerai.
Atsakyti

nu ir šūdarankė, apskųsk

Vyras. Šiaip gal ten to danties šaknis buvo prie sinuso, bet faktas, kad sulaužė, nes traškino tą dantį prisimint baisu...

Blogiausia, kad nepasakė dar ateit tikrintis, nes buvo galima paprasčiau sutvarkyt...

Atsakyti

Matyt žandikaulio kaulas pairęs buvo, tai traukiant atšoko. man kai vieną implantą dėjo, priaugino kaulą, kad nepradurt sinuso, su viršutiniais dantim problematiška. Sveik, viskas bus gerai.

Matyt... Šiaip aš nujaučiau, kad bus čia man bėdų. Tokių dantų prieš žiemą nereiktų traukt. Bet aš tai nesusidūrus...

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2024 02 01, 22:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73131528" data-time="1706817384"><div><p>nu ir šūdarankė, apskųsk</p></div></blockquote><p>Vyras. Šiaip gal ten to danties šaknis buvo prie sinuso, bet faktas, kad sulaužė, nes traškino tą dantį prisimint baisu...</p><p>Blogiausia, kad nepasakė dar ateit tikrintis, nes buvo galima paprasčiau sutvarkyt...</p>

bus tau eit pas diedus, niekada neičiau pas diedą daktarą, jei tik būtų galimybė rinktis
šiaip du žmonės turėtų būti prie tokių operacijų, ne vienas
skųsk tą bjaurybę, priduok žalos atlyginimui, gal pavyks įrodyti, kad nesirūpino, nedėjo visų pastangų ir t.t.
Atsakyti

bus tau eit pas diedus, niekada neičiau pas diedą daktarą, jei tik būtų galimybė rinktis
šiaip du žmonės turėtų būti prie tokių operacijų, ne vienas
skųsk tą bjaurybę, priduok žalos atlyginimui, gal pavyks įrodyti, kad nesirūpino, nedėjo visų pastangų ir t.t.

Chirurgai dažniau vyrai. Ten reik rankų stiprių. 

Su medicinos atstovais bylinėtis tai..

Atsakyti

Bet aš užsirašysiu pas jį passkyt ką galvoju 😃

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2024 02 02, 01:16)
<p>Bet aš užsirašysiu pas jį passkyt ką galvoju 😃</p>

Medicinoj nieko nėra 100 proc. Vieną gydant, ar gelbėjant gyvybę, galima pakenkti kitkam. Kažin ar laimėtum. Bet pinigus turėtų grąžinti už traukimą.
Atsakyti

Matyt... Šiaip aš nujaučiau, kad bus čia man bėdų. Tokių dantų prieš žiemą nereiktų traukt. Bet aš tai nesusidūrus...

Ten rimta beda .Ir tuos virsutinius eik tik pas zandikaulio chirurga . zodziu ,man vienas papasakojo ,besedint prie kabineto.Tos visos privacios tik bliombas deda o visa rimta tai klinikos ir vilniuj santariskes gal (nezinau) zandikaulio chirurgija.

Nuotrauka turejo pirma padaryt ,tada mato tiksliai kur ir kokios saknys . 

Tie virsutiniai nuo protiniu visi sulenda i ta ertme .paputi per nosi ora ir puciasi per to danties skyle.😊 ziauru bet taip yra. 

O dar eiles be proto. butum kaune duociau krypti  😉

Atsakyti

Karo baigties realistine tikimybe,gali buti tokia .Va kaip apraso patys urainieciai.

https://www.unian.ne...s-12530754.html

sudetinga 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 02 01, 19:41)
nesveikuoja

Tlu gai burti tik savo šunims rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 02 01, 19:29)
<p>Kur Birbianti dingus ,bet ji aisku tik sugadina pasnekesius 😁</p>

Mamytę palaidojau.
Atsakyti