Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Kad tavo žodžiai dievui į ausį biggrin.gif. Pirmam ture tikrai už Žalimą balsuosiu, yra tikimybė (nors ir nedidelė), kad išeis į antrą turą ax.gif
Aš pirmam tikrai už Žalimą. 

Man ir toliau LP vienintelė partija, kuri mane geriausiai atstovauja vertybiškai man svarbiose srityse (gamtosaugos, žmogaus teisių, mokesčių) ir daro tą nuosekliai. Kas nepavyko  - nėra jų kaltė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 01 vasario 2024 - 16:24
QUOTE(Amadėja* @ 2024 02 01, 16:45)
Man ir toliau LP vienintelė partija, kuri mane geriausiai atstovauja vertybiškai man svarbiose srityse (gamtosaugos, žmogaus teisių, mokesčių) ir daro tą nuosekliai. Kas nepavyko  - nėra jų kaltė.

Svajoji, kad prileis milijonus migrantu ir su jais galesi daryti sekso orgijas.

Be to tau patinka kai tave bado.

Jei cia "laisves partija", tai Putino partija gal taikos, o naciu partija gal humanizmo?

Visiskas zodziu reiksmes nuvertinimas
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2024 02 01, 17:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="73131465" data-time="1706794650"><div><p>Kad tavo žodžiai dievui į ausį vartotojo įkelta nuotrauka. Pirmam ture tikrai už Žalimą balsuosiu, yra tikimybė (nors ir nedidelė), kad išeis į antrą turą vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aš pirnam tikrai už Žalimą. </p><p>Man ir toliau LP vienintelė partija, kuri mane geriausiai atstovauja vertybiškai man svarbiose srityse (gamtosaugos, žmogaus teisių, mokesčių) ir daro tą nuosekliai. Kas nepavyko  - nėra jų kaltė.</p>

Žinok aš ko gero nuo Liberalų sąjudžio irgi persimesiu ant Laisvės partijos. LS liberalbebrų prisirinkę savoj komandoj kaip ir konservatoriai talibano.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 01, 17:03)
Žinok aš ko gero nuo Liberalų sąjudžio irgi persimesiu ant Laisvės partijos.

Persimesk ant Darbo partijos, negi esi tingine ir bijai darbo?
Cia totalus pasityciojimas ir sveiko proto. Tai jau zlugimas... Dabar tai jau tikrai neliko uz ka balsuot
Papildyta:
Popiezius palaiko mano nuomone. Atsiduoti reikia pirmiausia is pareigos

"Popiežius pasmerkė aistrą intymių santykių metų: „Tai gali sukelti priklausomybę”"

Visą straipsnį galite rasti: https://www.tv3.lt/n...somybe-n1285686
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 02 01, 18:14)
Cia totalus pasityciojimas ir sveiko proto. Tai jau zlugimas... Dabar tai jau tikrai neliko uz ka balsuot
Papildyta:

"Popiežius pasmerkė aistrą intymių santykių metų: „Tai gali sukelti priklausomybę”"

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ar tau kada kas nors gyvenime buvo gerai?
Atsakyti

Žinok aš ko gero nuo Liberalų sąjudžio irgi persimesiu ant Laisvės partijos. LS liberalbebrų prisirinkę savoj komandoj kaip ir konservatoriai talibano.

Aš stebėjau balsavimus... Liberalų sąjūdžio apie 1/3 balsuoja kaip man nepriimtina..

Apie konservus išvis patyliu. Nesižavėjau perdėm niekada, bet dabar galutinis taškas...

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 02 01, 15:20)
dzin tas jūsų (mūsų) prezidentas ir seimas, diktatas visvien iš es
pastatykit jūs bet ką, Kepenį pvz. į pirmininkus nu ir kas bus? nu pasiūlys mankštelę rytinę padaryti, sniege išsimaudyti ir ką? a gaila jums? bet visvien viską po to padarys pagal diktatą, nes kitaip negali
tai jei jau domėtis rinkimais, tai ES, o ne mūsų biggrin.gif

Butent biggrin.gif
Bet as manau Velege isrinks, toks jo ivaizdis kuriamas, kad visiem itiktu. Toks paturbintas Nauseda, nieko nepadarys, bet nu pabus ramiai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 01, 17:30)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Ar tau kada kas nors gyvenime buvo gerai?

Cia sekso metu?

Buvo.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2024 02 01, 15:45)
Aš pirmam tikrai už Žalimą. 
Man ir toliau LP vienintelė partija, kuri mane geriausiai atstovauja vertybiškai man svarbiose srityse (gamtosaugos, žmogaus teisių, mokesčių) ir daro tą nuosekliai. Kas nepavyko  - nėra jų kaltė.</p>

jei daug kas taip manys, tai Simonyte tikrai neiseis i antra tura ir Zalimas vargu ar iseis, nes uz ji mazai bus balsuojanciu, taip i antra tura pateks Vegele biggrin.gif
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif niekada nieaks gi ne valdzios kalte.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 02 01, 16:14)
Papildyta:

geras pastebejimas apie partijas, visos visiskai priesingai elgiasi nei ju pavadinimai lotuliukas.gif

o is meiles negalima? bigsmile.gif popiezius apie seksa turetu zinoti tiek, kiek as apie baleto sokima lotuliukas.gif bet mazu is patirties sneka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2024 02 01, 15:45)

<p>Man ir toliau LP vienintelė partija, kuri mane geriausiai atstovauja vertybiškai man svarbiose srityse (gamtosaugos, žmogaus teisių, mokesčių) ir daro tą nuosekliai. Kas nepavyko  - nėra jų kaltė.</p>

LP tai čia Lietuvos Pindų partija ar kuri? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2024 02 01, 17:44)
o is meiles negalima? 

Ka mylim?

Save myli, ar ta su kuriuo myliesi?
Jei abu tai koks santykis?

Papildyta:
Po sio pareiskimo apie LP as pradejau itarti, kad tose swingeriu orgijose paruko ir zolytes
Atsakyti

LP tai čia Lietuvos Pindų partija ar kuri? smile.gif

Laisvės. Gi.

Jū itin fainas požiūris į gyvūnų teises, medžioklę į gamtą. 

Ir vieningas.

Su žvėrelių fermom paėjo, su naktiniais taikikluai, deja, nelabai, bet stengėsi.

Atsakyti