Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2024 01 29, 15:52)
Ne. Mat rinkti gali bet ką. Ji ten minėjo rusų aljansą su pagarsėjusia LT Seimo nare I. Rozova, kurią labai gyrė - ir pan.

Idomucia, tikrai nesupranti, apie ką kalbu?

šiai dienai aš net nežinau kas tai per žmogus. Įkeltum foto ir parašytum: va, žiūėk, tavo pažįstama. Aš tave išdurninčiau ir pasakyčiau ką čia nusišneki. Tu savo mažomis smegenėlėmis nesupranti vieną dalyko, kad aš kažkokia nuoroda, straipsniu pasidalinu tiesiog šiaip, pokalbiui palaikyti, tą minutę, jei kažkokia idėja patiko ir viskas. Tai nereiškia, kad aš tą žmogų seku, sekiau visą laiką, palaikau jo visas mintis ir idėjas ir pan. biggrin.gif Aš galiu spontaniškai pasidalinti kokia penkiakovininkės pergale, kad laimėjo sakykime aukso medalį. Tai kaip suprantu, tu galėtum man po 7 metų parašyti apie tą penkiakovininkę, jos pavardę ir sakyti: tu ją dievinai, citavai, palaikai. O aš tau išpūsčiau akis ir sakyčiau ką blink.gif aš tokios net nežinau. Nes realybėje ir nežinau, nearchyvuoju, neįsimenu kaip tu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 29, 16:26)
Kas per bendruomenės, kuriose atliktas tos "tyrimas"?
Nuoroda irgi abejotina.

nieko abejotino, nuvažiuok ir pamatysi
esu kelis kartus mačiusi užrašus kažkur ant statinių: precz z žydami rolleyes.gif niekada net nesusimąsčiau ką jie tiksliai reiškia jiems, neklausinėjau lenkų, nes man dzin realiai, ar jaunyste trykštančiam žmogui ir smagiai veiklai nuvykus į Lenkiją tas rūpi? ne. Bet faktas, kad mačiau
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 29, 16:32)
šiai dienai aš net nežinau kas tai per žmogus. Įkeltum foto ir parašytum: va, žiūėk, tavo pažįstama. Aš tave išdurninčiau ir pasakyčiau ką čia nusišneki. Tu savo mažomis smegenėlėmis nesupranti vieną dalyko, kad aš kažkokia nuoroda, straipsniu pasidalinu tiesiog šiaip, pokalbiui palaikyti, tą minutę, jei kažkokia idėja patiko ir viskas. Tai nereiškia, kad aš tą žmogų seku, sekiau visą laiką, palaikau jo visas mintis ir idėjas ir pan. biggrin.gif Aš galiu spontaniškai pasidalinti kokia penkiakovininkės pergale, kad laimėjo sakykime aukso medalį. Tai kaip suprantu, tu galėtum man po 7 metų parašyti apie tą penkiakovininkę, jos pavardę ir sakyti: tu ją dievinai, citavai, palaikai. O aš tau išpūsčiau akis ir sakyčiau ką blink.gif aš tokios net nežinau. Nes realybėje ir nežinau, nearchyvuoju, neįsimenu kaip tu biggrin.gif
Papildyta:

Supratau. Ir visi, kurie skaitė suprato biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 29, 16:32)
nieko abejotino, nuvažiuok ir pamatysi
esu kelis kartus mačiusi užrašus kažkur ant statinių: precz z žydami rolleyes.gif niekada net nesusimąsčiau ką jie tiksliai reiškia jiems, neklausinėjau lenkų, nes man dzin realiai, ar jaunyste trykštančiam žmogui ir smagiai veiklai nuvykus į Lenkiją tas rūpi? ne. Bet faktas, kad mačiau

O čia jau rimčiau: kažkaip ne pirmą kartą grasini...
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 29, 17:26)
Kas per bendruomenės, kuriose atliktas tos "tyrimas"?
Nuoroda irgi abejotina.

Tipo cia tarp mokiniu. Bet ka mokiniai gali zinot, nebent tevai istisai varosi namuose... O teko girdet tiesa senai buvau Lenkijoje

Tokie dalykais siaip dabar nelabai reklamuojami. As pats bendravau ir tas toks bukas zydu kaltinimas del butu nebutu dalyku, man neatrode protingai. Bet tai gal ten "geras tonas".
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 29, 16:41)
Supratau. Ir visi, kurie skaitė suprato biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

O čia jau rimčiau: kažkaip ne pirmą kartą grasini...

ką čia kliedi? tu dar tekstą supranti kurį skaitai? visai jau nepakaltinama
Atsakyti
aplamai daug rasizmo, nacizmo salyse, ir cia matom kiek varymo ant rusu pvz. Lietuvoje tai is vis pasklausai kalbu ir baisu darosi, kiek visokiu keiksmu ant kitaip atrodanciu, kitu tautybes zmoniu, ar nei to nereikia uztenka kitokiu politiniu paziuru pasauleziuros, is vis tiek neapykantos, lojimo vieni ant kitu , dabar skaitau tuos priesrinkiminius pasipjovimus, nu ziauru man, jokios kulturos pas zmones, net tuos pacius politikus, ka jau noreti apie eilinius.
O ukininkai tai tikrai graziai pasirode, tokie sveiki tvirti vyrai, gal is ju bent gims normali kultura, jie bent vaikus gal gimdo ir augina normliau, arciau zemes ir realybes.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 29, 16:42)
Tipo cia tarp mokiniu. Bet ka mokiniai gali zinot, nebent tevai istisai varosi namuose... O teko girdet tiesa senai buvau Lenkijoje

Tokie dalykais siaip dabar nelabai reklamuojami. As pats bendravau ir tas toks bukas zydu kaltinimas del butu nebutu dalyku, man neatrode protingai. Bet tai gal ten "geras tonas".

Tokia jautri imtis ir neatsakingos išvados.

Kažkaip neįtikina, žinok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 29, 16:53)

tokia a la protinga paštininkė galėtų pagooglinti ir aišku jai taptų, kad tai abipusinis dalykas, žydai pirmiausia nemėgsta lenkų dėl karo reikalų
https://wnet.fm/2019...ia-z-roku-1968/
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 29, 16:50)
ką čia kliedi? tu dar tekstą supranti kurį skaitai? visai jau nepakaltinama

Ne biggrin.gif

Gerai, ignoras kelioms dienoms tau, nes tavo kikbokso sutrankytos smegenys pervargo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 29 sausio 2024 - 16:58
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 29, 17:53)

Jokiu isvadu nedarau, bendravau su nedaug zmoniu, kad daryti isvadas. Bet labai jau reze ausis tokios kalbos...

Juolab manes nelabai pazinojo...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2024 01 29, 16:51)
aplamai daug rasizmo, nacizmo salyse, ir cia matom kiek varymo ant rusu pvz. Lietuvoje tai is vis pasklausai kalbu ir baisu darosi, kiek visokiu keiksmu ant kitaip atrodanciu, kitu tautybes zmoniu, ar nei to nereikia uztenka kitokiu politiniu paziuru pasauleziuros, is vis tiek  neapykantos, lojimo vieni ant kitu , dabar skaitau tuos priesrinkiminius pasipjovimus, nu ziauru man, jokios kulturos pas zmones, net tuos pacius politikus, ka jau noreti apie eilinius.
O ukininkai tai tikrai graziai pasirode, tokie sveiki tvirti vyrai, gal is ju bent gims normali kultura, jie bent vaikus gal gimdo ir augina normliau, arciau zemes ir realybes.

nu tu matai kokie gražūs tekstai - tokie, sakyčiau, net teologiški biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2024 01 29, 16:51)
aplamai daug rasizmo, nacizmo salyse, ir cia matom kiek varymo ant rusu pvz. Lietuvoje

O čia tai apskritai Putiną Kaliningrade cituoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 29, 16:56)
Ne biggrin.gif

Gerai, ignoras kelioms dienoms tau, nes tavo kikbokso sutrankytos smegenys pervargo.

ar jau išsivertei įdėtą tekstą, ką geroji samariete? biggrin.gif
Atsakyti