Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2024 01 29, 14:35)
Bet tai ji palaikė ar per ją buvo finasuojamos ir A. Paleckio palaikymo akcijos (galimai Žemaitaitį ir Švenčionienę), kurias labai reklamavo Lutukė ir Montevertė ax.gif

Įdomu, kaip čia vyniosis tas siūlas rolleyes.gif

ką ką, kvaišele tu nabagėlę, ką aš reklamavau? staigiai įdėk ne postą savo prigalvotą, bet nuorodą!
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 29, 14:42)
ką ką, kvaišele tu nabagėlę, ką aš reklamavau? staigiai įdėk ne postą savo prigalvotą, bet nuorodą!

antisemitą Žemaitaitį. Ir ne vieną kartą.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 29, 14:45)
antisemitą Žemaitaitį. Ir ne vieną kartą.

kokia tai buvo reklama? kuo ji pasireiškė?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 29, 14:42)

O kam - pati susirask, bus bent šiokia tokia autorefleksija. Ir kaip skelbei, kaip į Lietuvos Seimą nereikia žydų rinkt - taip pat susirask.

O aš viską turiu (net jei SM kaip matau labai intensyviai viskas trinama).

Aš su archyvais dirbu ir žinau, kaip juos išsaugot: galiu garantuot - viskas likę mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 29 sausio 2024 - 14:57
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 29, 14:56)
O kam - pati susirask, bus bent šiokia tokia autorefleksija. Ir kaip skelbei, kaip į Lietuvos Seimą nereikia žydų rinkt - taip pat susirask.

O aš viską turiu (net jei SM kaip matau labai intensyviai viskas trinama).

Aš su archyvais dirbu ir žinau, kaip juos išsaugot: galiu garantuot - viskas likę mirksiukas.gif

kaip kam? tu reklama kaltini, tu ir pateik, nevykele!
tai dar pridėk į archyvą, kad sakau, kad ir visų bl ir ru slavų įsileist negalima buvo, nes tuoj tos tavo Lietuvos neliks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 29, 10:58)
Braliukai pasižymėjo

Nutekinti laiškai atskleidė: Latvijos europarlamentarė du dešimtmečius teikia ataskaitas rusų žvalgybai

as tai nelabai suparntu ka europarlamentaras gali nutekinti? taigi viskas viesa su kuo jie dirba ir tai tai tik ekonomika ir iv projektai socialineje srityje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 29, 14:37)
JAV Kongreso pirmininkas – kategoriškas: Ukraina paramos gali nebesitikėti

https://tv.lrytas.lt...tiketi-30293943

Cia lyg ne Kremliaus propoganda?

Gal jau pradedat suvokti koks cia sh. prasideda?

Teletabes labai remia neomarksistus ir jais tiki.
Tas pats USA, vakaru Europoje.
Trumpas siaip asmenybe nekokia, bet jis simbolizuoja kova pries neomarksizma, tai cia bus idomu

tai matyt toks ir buvo planas, nusiaubti, nualinti, dabar gales dalintis kam kas klius.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 29, 15:56)
Ir kaip skelbei, kaip į Lietuvos Seimą nereikia žydų rinkt

O jei butu parasius, kad nereikia rusu rinkti, tada jau butu gerai?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 29, 15:44)
O jei butu parasius, kad nereikia rusu rinkti, tada jau butu gerai?

Ne. Mat rinkti gali bet ką. Ji ten minėjo rusų aljansą su pagarsėjusia LT Seimo nare I. Rozova, kurią labai gyrė - ir pan.

Idomucia, tikrai nesupranti, apie ką kalbu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 29 sausio 2024 - 15:57
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 29, 16:52)
Ne. Mat rinkti gali bet ką. Ji ten minėjo rusų aljansą su pagarsėjusia LT Seimo nare I. Rozova, kurią labai gyrė - ir pan.

Idomucia, tikrai nesupranti, apie ką kalbu?

As manau, kad isputi kai kuriuos dalykus. Lietuvoje kazkaip antisemitizmas labai jau menkas.
Reiktu tau i Lenkija nuvykti ir pabendrauti su zmonemis. Infarktas istiks.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 29, 16:00)
As manau, kad isputi kai kuriuos dalykus. Lietuvoje kazkaip antisemitizmas labai jau menkas.
Reiktu tau i Lenkija nuvykti ir pabendrauti su zmonemis. Infarktas istiks.

Kaip gerai, kad nevykstu - man ir čia pakanka.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 29, 17:02)
Kaip gerai, kad nevykstu - man ir čia pakanka.

Bet suprasti situacija gal verta:

"W sondażu zrealizowanym kilka miesięcy temu na zlecenie Warszawskiej Gminy Wyznaniowej Żydowskiej wyszło, że co drugi warszawski uczeń szkoły średniej nie chciałby mieć za sąsiada Żyda, a ponad 60 proc. nie chciałoby mieć dziewczyny albo chłopaka narodowości żydowskiej."

https://natemat.pl/1...jest-polski-zyd
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 29, 16:15)
Bet suprasti situacija gal verta:

"W sondażu zrealizowanym kilka miesięcy temu na zlecenie Warszawskiej Gminy Wyznaniowej Żydowskiej wyszło, że co drugi warszawski uczeń szkoły średniej nie chciałby mieć za sąsiada Żyda, a ponad 60 proc. nie chciałoby mieć dziewczyny albo chłopaka narodowości żydowskiej."

https://natemat.pl/1...jest-polski-zyd

Kas per bendruomenės, kuriose atliktas tos "tyrimas"?
Nuoroda irgi abejotina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 29 sausio 2024 - 16:27