Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Elektrinės mašinos tikrai ne šaltiems klimatas ir ne ilgom kelionėms. Jos gerai vietoje po miesta važinėtis, kas pirka tikriausiai domisi galimybėm.

Cia svarbiausia yra nuskurdinti zmones ikishant jiems brangu shlamshta.
Jus dar jaunesnes tai nepavydziu jums kas laukia uz 20 metu.
Manes tai grabas laukia, tai man vienodai tiesa sakant
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 26 sausio 2024 - 11:21
Va, pažiūrėkit, kaip gražu. O kremliniai liko it musę kandę.
Labai noriu, kad visi pažadai ūkininkams būtų įvykdyti 4u.gif
Iki kitų metų wub.gif
https://www.facebook...052162969422880
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2024 01 26, 11:10)
Elektrinės mašinos tikrai ne šaltiems klimatas ir ne ilgom kelionėms. Jos gerai vietoje po miesta važinėtis, kas pirka tikriausiai domisi galimybėm. Šiaip iš dizaino pusės man jos gražios mašinos.</p>

o nori debilai įvesti net ir Dakare biggrin.gif (nu nieko, gaus streikus su blokavimais ir valdžios vertimais, ko bijo paštininkė biggrin.gif )
sutinku, visas privalumas tik grožyje
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 26, 12:21)
O kremliniai liko

Tu rimtai tiki, kad cia Maskva didziausia problema?

Kuo skiriesi tada nuo vatniku kurie mato tik savo RUsija, kai realiai ta Rusija NIEKAM NEIDOMI pasaulyje.
Na turi atominiu bombu bet ji taip atsilikus, kad visishkas nulis.

Tai tamstele paglostai vatniku savimeile, vis pabrezhdama, kad Rusija yra labai svarbi.

Paskaitk ne rytu EUropos propogandos tai pamatysi, kad Rusija yra niekas.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 26, 11:21)
Cia svarbiausia yra nuskurdinti zmones ikishant jiems brangu shlamshta.
Jus dar jaunesnes tai nepavydziu jums kas laukia uz 20 metu.
Manes tai grabas laukia, tai man vienodai tiesa sakant

kaip tas arabas prieš porą metų sakė, arkliukais josime
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 26, 11:26)
Tu rimtai tiki, kad cia Maskva didziausia problema?

Kuo skiriesi tada nuo vatniku kurie mato tik savo RUsija, kai realiai ta Rusija NIEKAM NEIDOMI pasaulyje.
Na turi atominiu bombu bet ji taip atsilikus, kad visishkas nulis.

Tai tamstele paglostai vatniku savimeile, vis pabrezhdama, kad Rusija yra labai svarbi.

Paskaitk ne rytu EUropos propogandos tai pamatysi, kad Rusija yra niekas.

O ko tau taip skaudu, kad aš sąmoningai Kremlių miniu? biggrin.gif Nereiktų jam šitam kontekste būt? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ar tu nuoširdžiai mano politine erudicija rūpiniesi? Ai, žinok, kokia jau yra, tokia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 26, 12:31)
O ko tau taip skaudu, kad aš sąmoningai Kremlių miniu? biggrin.gif Nereiktų jam šitam kontekste būt? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Per daug garbes Kremliui ji visur minet, ypac ten kur Kremliaus galimybes - juokingos.
Na suprantu Kremlius noretu buti svarbus pasaulyje, ir galingas, bent jau kaip SSSR.
Bet tikrove deja apgailetina.

Todel jau pamastyk priesh teikdama Kremliui tokias paslaugas.
Ash suprantu LT propogandoje labai tas Kremlius minimas, bet jis Pabaltijo shalims tik ir baugus, nu dar Lenkijai. Kitos valstybes stengiasi tiesiog atsiribot
Atsakyti

Užsibookinom kelionę į Turkiją su draugais ir be vaikų 🥳🥳🥳

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 26, 12:02)
Pabaltijo shalims

Va, ir išsidavei. Jau daugiau nei 33-jus metus nėra jokių Pabaltijo šalių; jokio Pabaltijo ir Pribaltikos seniai nėra. Yra BALTIJOS ŠALYS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 26 sausio 2024 - 12:16
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 26, 13:13)
Va, ir išsidavei. Jau daugiau nei 33-jus metus nėra jokių Pabaltijo šalių; jokio Pabaltijo ir Pribaltikos seniai nėra. Yra BALTIJOS ŠALYS.

Koks skirtumas koks ten zodis. Nuo to esme nesikeicia... Baltijos salys tai manau visos prie Baltijos juros o Pabaltijo, cia jau spec isireiskimas.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 26, 12:22)
Koks skirtumas koks ten zodis. Nuo to esme nesikeicia...  Baltijos salys tai manau visos prie Baltijos juros o Pabaltijo, cia jau spec isireiskimas.

Koks skirtumas? SSSR okupacijos. Pabaltiju buvo vadinamos okupuotos šalys (Lietuva, Latvija, Estija) SSSR teritorijoj, trinant jų valstybinį tapatumą. Per 33 metus nesupratai???
Jei vartoji "pribaltika", "pabaltijys" - nepripažįsti tų šalių valstybingumo.

Nepripažįsti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 26 sausio 2024 - 12:32
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 26, 13:28)
Koks skirtumas? SSSR okupacijos. Pabaltiju buvo vadinamos okupuotos šalys (Lietuva, Latvija, Estija)  SSSR teritorijoj, trinant jų valstybinį tapatumą. Per 33 metus nesupratai???

Tada butent tas terminas ir tinka, nes Rusija ir kreipia agresija i "buvusias."
Jei Rusijai gerai seksis, tai Pabaltijo salys bus ir Lenkija bei Suomija
Atsakyti