O gi vakar buvo Lutukės pareiškimai su srutom, Seimo, Vyriausybės ir Prezidentūros blokavimais.
O šiandien kaip gražu ir nuoširdžiai linkiu, kad jie gautų garantą savo reikalavimams ir jis būtų realizuotas.
Rytojui jau užsisakiau daugiau nei įprastai iš ūkininkų - va iš širdies
Nes tokius protestus aš suprantu.
Bet kas juos taip gerai suuuDirigavo? Va toks žmogus tikrai lyderis.
Ne, bet pripažink, Idomucia, kažkas juos suvaldė. Ir suvaldė gražiai.
O gi vakar buvo Lutukės pareiškimai su srutom, Seimo, Vyriausybės ir Prezidentūros blokavimais.
O šiandien kaip gražu ir nuoširdžiai linkiu, kad jie gautų garantą savo reikalavimams ir jis būtų realizuotas.
vaje nu tai nepaklausė manęs??? Srutų neveš? Nu kaip dabar nusivyliau savo įtaka per supermamų forumą,
Eina sau o aš taip tikėjausi, tu mane tiek jau įtikinai, kad čia manęs klauso, kad valstybės perversmą sėdėdama ant sofos padarysiu, o tai dabar nei srutų neatveš?????. rimtai???? Einu paverksiu kur.
Verk verk, tik prieš tai vaikams valgyt išvirk
nemeluok, su tavimi ryte pagal didžiai gerbiamos forumietės skundą susisiekė Airijos policija ir tu pakeitei dūdelę, sudirigavai visus ūkininkus, kad tykiai būtų
Galima buti pries, galima buti uz, bet Kremliaus interesai yra KITOKIE, jie yra KREMLIAUS, ir tas grubiai ikishama visai neprotingai. Ish karto matosi, kad cia rupinamasi visai ne ishlaidomis o yra tam tikras propogandinis uzhdavinys.
Galetu rusai subtiliau ir jie tikrai moka, bet matau skaitai tas vietas kur rusu gal muzhikams info.... Nes ash kur skaiciau rusu tai ten kur kas subtiliau
Aš netikiu iš esmės jokiom kremlium ir nato kaip atskirom stovykloms. Tai tų pačių savininkų kompanijos ir tiek. Kol mastyti tokiom klisem tol nieko nesuprasi.
nemeluok, su tavimi ryte pagal didžiai gerbiamos forumietės skundą susisiekė Airijos policija ir tu pakeitei dūdelę, sudirigavai visus ūkininkus, kad tykiai būtų
tai taip žinoma
Verk verk, tik prieš tai vaikams valgyt išvirk
Nevirsiu, jau viskas man depresija, nepavyko valdžios perversma su srutom padaryti
https://www.facebook...338674522407500
Vis tik veikia ir riestainio principas. Gerai. Man pamoka. Pripažįstu.
Beje ir Radarom paaukojo Ir su vatiniais elementais nesišneka . Pagarba. Bet vis vien tas jų amžinas verkimass mane nervuoja . Kada jiems gerai buvo?
Taigi kad: gerai veikia mūsų Valstybė, kad ir kaip kremliniams to nesinorėtų
O šiaip - lai bus išspręstos tos jų problemos ir jie netaps kremlinių auditorija.
O šiaip - lai bus išspręstos tos jų problemos ir jie netaps kremlinių auditorija.
gerai? tik kažkodėl be grasinimų, rūmų užrėmimo nieko padaryti neįmanoma.
Vadinas jums patinka tokie džiunglių įstatymai, kai jėga, plėšrumu, grasinimais imama? tai ko tada virkaujate pastoviai?
Cia bobutem pasakos.
Juolab Borelis jau primine, kad Hamas buvo pacio Izraelio finansuota kad kovoti pries kita paalestinieciu judejima Fatah, kuriame lyderis buvo placiai sovietu isreklamuotas Y. Arafatas.
Ten niekas neaisku ir viskas galima.
Manau cia esme yra Iranas
Pasakos pasakom,bet zinant izraelio karinio pasirengimo lygi tai totali geda.Arba jie labai savimi pasitikejo.
Slove zombiam, remkit kara iki paskutino ukrainiecio, nejau ims dabar ir stos taika, isgyvens salis ir atsistatys, neleiskit niekaip. lai galutinai sunaikina, islygina ir pasidalina.
Ne pati sugalvojau, pazystama taip sake, kuri ten gyveno ir tarnavo ju armijoje, rasiau ir sitai, praleidai, "pamirsai" ?
Tai kaip sake taip ir as vartoju. kremliaus, kaip tu neseku, tai nezinau gal ir jie is tarnavusiu zmoniu ima ten informacija, bet siaip kremliui labai palankus sis karas, tai keista, kad jie neigtu hamas atsakomybe.
Papildyta:
ir kas jiem is to uzpuolimo buvo? tipo tiek suplanavo kad uzpulti, o kas bus paskui nepagalojo? ar cia savizudybe buvo? cia kaip eiti i narva pas alkana liuta ir jam ispirti.
tu gal nesupranti kaip Izraelis veikia,
Nauda tokia,kaip ir savizudzio susisprogdinimas.
Tai kas kad jie pasiruose ,jei tie iszude kruva zmoniu ir net paeme ikaitais... Kur tie ginkluoti su dujokaukem buvo ... Kad ir ta ginkla turi,juk jo nesitampo kas kart,antra juo reikia pasinaudot,trecia reikia turet soviniu.
Esme ,kad dauguma vyru ir moteru moka bent naudotis ginklais .Tvarkos isdavimo nezinau ,iskilus x valandai.
Pasiruosimas karui buna toks,kai miegi su salia ginklu ir paruosta zygiui kuprine.O ten tiesiog ibego gauja i civili taiku gyvenima ,ir zude visus. Net be jokiu liemeniu, uniformu .
o žvalgų nereikėjo turėti, šnipų? nu aišku, kam, geriau gi dabar paprastus žmones aukoti
Papildyta:
tarakonai nepatinka? buvo dar balandžio motyvas, kad net tas nepastebėtas nepraskrisdavo
Arba nebuvo arba pramiegojo. Nes pvz raketu paleidimo stanoka -galejo graziai subombint .Bet to nebuvo . Tunelius kniso - niekas nemate ???
Turiu FB toki (rytietiska)tai atsiuncia is rytu muslimu gyvenimo.Palestinieciai filmuoja ,kaip atvaziuoja buldozeris prie namo,ibedzia savo raga kur gale ir aria grazu asfalta gatveje .Po jo lieka toks ravas gilus ,su lengva nepravaziuoji,gatvele sudarkyta. Bet tam yra paaiskinimas,pirmi pradejo kara -ko noret.
Ne, bet pripažink, Idomucia, kažkas juos suvaldė. Ir suvaldė gražiai.
Nei vienas nenori teistumo,baudu .