zmones dar vis naiviai mano, kad tie, ka mes amtom postose valdo i sprendzia kazka,
kol taip mastys nieko gero ir nebus.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 25, 16:15)
O ko Izraelį mini, ar tai ne jų valstybė?
Ir tu, kaip Lutukė, pardėsi pasakot apie JAV pinigus ir t.t.
O apie žmones, kurie kovoja už savo šalį - vyrai, moterys. Kurie turi vaikų, kurie nuoširdžiai norėjo gyventi ramiai ir laimingai. Visada. Izraelis - jų šalis.
tu pasiskaityk bent siek tiek istorijos, kaip Izraelis buvo ikurtas, aisku ten gyvena dalis zydu, bet ti tiek, zydu visur gyvena ir dag valstybiu vadovu zydu kilmes ir ka?
cia tas pats kas kaltinti rusus ar ukraineicius paprastus zmones del karo. Ne eilniai zydai kalti del to, kad Izraelio valdzia, dabar bombarduoja ir zudo palestineicius. Aisku yra tokiu kurie pritaria karam, kaip tu maja ir t.t. bet didzioji dalis zmoniu normalus ir jie zudymam, karam nepritaria. tai negi dabar visus lietuvius keiksi del jusu keliu teletabiu?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 25, 15:28)
Bet kaip įdomu, aš rašau 2023 spalio 7, SM išmeta spalio 23.
Ir tai ne pirmas kartas. Jau nekalbant apie elementarius lietuvių kalbos linksnių derinimus. Ir tai kurį laiką matau pas visas.
Kas tai? Kas valdo SM?
tave gal kas ir valdo, nes ryskiai kazkokia apsesta esi, reiktu pas medikus, bet manes neklausai, paskui jau bus velu, pamatysi, ryskiai elgiesi neadekvaciai.
Mano zinutes buna tokios, kokias parasau.