Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2024 01 25, 14:13)
<p>Tiesiog daugumai valdžia gera nebus niekada... </p>

pala, tai kaip taip gali būti, juk dauguma turėjo išrinkti!
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2024 01 25, 14:13)
<p>Tiesiog daugumai valdžia gera nebus niekada... </p>

o tai palauk, ne dauguma valdzia renka pasirodo? o kaip tada veikia rinkimai? ne dauguma remia sia valdzia? tai tada diktatura jau nebe demokratija biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 25, 14:36)
A jau dabar ir žydais žavėjaisi: ko tai nepamenu  unsure.gif 

Pamenu, kad Izraelio valstybę išvadinai taip: " Man tai Izraelis gluskaimis dykumoj, su postovietiniasi biednais zydeliais, kaip ikaitais, valdomais Jav pinigu. unsure.gif "
Ir taip:
"izraleis susikta, atsilikusi, kara kelianti valstybe, ir jei jau lyginti su Lietuva ji irgi ne daug kuom atsilieka, viduramziu mentaliteto krastai... mirksiukas.gif"

tu daug ko nepameni, kas tau neparanku prisiminti ir "pameni" dalykus, kurie neegzistavo lotuliukas.gif

viskam tebepritariu, nezinau ar cia mano tikros citatos, bet tikrai taip ir manau, Izraleis tam ir buvo sukurtas nuolatiniam nesibaigianciam karui. Tik Izraelio valstybe netolygu zydam, kaip LIetuvos valstybe netolygu lietuviam, jei lietuviu valdzia yra slyksti aferistu saika, tai nereiskia, kad lietuviai visi blogi, suprasi ar nelabai?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2024 01 25, 15:05)
Tik Izraelio valstybe netolygu zydam,

Na, ne. Po 2023 spalio 23 teroristų taikių gyventojų žudynių tai buvo daugiau nei akivaizdu. Žydai lygu Izraelio valstybė. Jie grįžta už ją kovot, jie kovoja taip, kaip mes, lietuviai.

O tu, naudodama Kremliaus nuopisos naratyvą, manai, kad prisidegsi? Ne. Ir tai taip pasimato iš tavo postų. Esi bejėgė prieš bet kokią Kremliaus veikiamą tautą. Jos turi tokiom kalbom imunitetą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 25 sausio 2024 - 15:22
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 25, 15:18)
Na, ne. PO 2023 spalio 23 teroristų antpuolio tai buvo daugiau nei akivaizdu. Žydai lygu Izraelio valstybė. Jie grįžta už ją kovot, jie kovoja taip, kaip mes, lietuviai.

O tu, naudodama Kremliaus nuopisos naratyvą, manai, kad prisidegsi? Ne. Ir tai taip pasimato iš tavo postų. Esi bejėgė prieš bet kokią Kremliaus veikiamą tautą. Jos turi tam imunitetą.

kovot po to jau vėloka, reikėjo jų neįsileisti
gal detektyvė paštininkė išaiškintų kaip jie ten pateko pas tokius nuostabiai valstybę saugančius žmones? biggrin.gif
Atsakyti
Bet kaip įdomu, aš rašau 2023 spalio 7, SM išmeta spalio 23.

Ir tai ne pirmas kartas. Jau nekalbant apie elementarius lietuvių kalbos linksnių derinimus. Ir tai kurį laiką matau pas visas.

Kas tai? Kas valdo SM?
Atsakyti
2023 spalio 7
2023 spalio 7

biggrin.gif
niekas nieko nemeta, ką čia svaigsti?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 25, 16:18)
Na, ne. Po 2023 spalio 23 teroristų taikių gyventojų žudynių tai buvo daugiau nei akivaizdu. Žydai lygu Izraelio valstybė. Jie grįžta už ją kovot, jie kovoja taip, kaip mes, lietuviai.

O tu, naudodama Kremliaus nuopisos naratyvą, manai, kad prisidegsi? Ne. Ir tai taip pasimato iš tavo postų. Esi bejėgė prieš bet kokią Kremliaus veikiamą tautą. Jos turi tokiom kalbom imunitetą.

Gal pamirsk ta SAVO Kremliu? Visur tik Kremlius Kremlius.

O poziuris i Izraelio valstybe nera vienalytis...

Skaiciau nuomoniu, kad Izraelio valstybes pagalba bus sukeltas 3 pasaulinis karas.
Anglu spaudoje ir 2016 metais

Manes neitikina, kad Hamas galejo netiketai uzpulti Izraeli. Arba ten Izraelio karine politine struktura jau visai supuvus, ar cia koks baisesnis planas. Ivykiai dabar vystosi nekokia linkme. Nera jokios normalios iseities
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 25 sausio 2024 - 15:59
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 25, 15:58)
Gal pamirsk ta SAVO Kremliu? Visur tik Kremlius Kremlius.

Skaiciau nuomoniu, kad Izraelio valstybes pagalba bus sukeltas 3 pasaulinis karas.
Anglu spaudoje ir 2016 metais

Gal jau tu man neaiškink, ką prisiminti, o ką pamirišti mirksiukas.gif

Na taip, archetipinė mitologema: dėl visko kalti žydai.

Neatsibodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 25 sausio 2024 - 16:05
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 25, 17:05)
Gal jau tu man neaiškink, ką prisiminti, o ką pamirišti mirksiukas.gif

Na taip, archetipinė mitologema: dėl visko kalti žydai.

Neatsibodo?

Prie ko cia zydai?

Cia ne zydai visai, cia visai kas kita... Tai Celofanui gali apie zydu pavojinguma aiskinti...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 25, 16:11)
Prie ko cia zydai?

Cia ne zydai visai, cia visai kas kita... Tai Celofanui gali apie zydu pavojinguma aiskinti...

O ko Izraelį mini, ar tai ne jų valstybė?

Ir tu, kaip Lutukė, pardėsi pasakot apie JAV pinigus ir t.t.

O apie žmones, kurie kovoja už savo šalį - vyrai, moterys. Kurie turi vaikų, kurie nuoširdžiai norėjo gyventi ramiai ir laimingai. Visada. Izraelis - jų šalis.
Atsakyti
zmones dar vis naiviai mano, kad tie, ka mes amtom postose valdo i sprendzia kazka, biggrin.gif kol taip mastys nieko gero ir nebus.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 25, 16:15)
O ko Izraelį mini, ar tai ne jų valstybė?

Ir tu, kaip Lutukė, pardėsi pasakot apie JAV pinigus ir t.t.

O apie žmones, kurie kovoja už savo šalį - vyrai, moterys. Kurie turi vaikų, kurie nuoširdžiai norėjo gyventi ramiai ir laimingai. Visada. Izraelis - jų šalis.

tu pasiskaityk bent siek tiek istorijos, kaip Izraelis buvo ikurtas, aisku ten gyvena dalis zydu, bet ti tiek, zydu visur gyvena ir dag valstybiu vadovu zydu kilmes ir ka?
cia tas pats kas kaltinti rusus ar ukraineicius paprastus zmones del karo. Ne eilniai zydai kalti del to, kad Izraelio valdzia, dabar bombarduoja ir zudo palestineicius. Aisku yra tokiu kurie pritaria karam, kaip tu maja ir t.t. bet didzioji dalis zmoniu normalus ir jie zudymam, karam nepritaria. tai negi dabar visus lietuvius keiksi del jusu keliu teletabiu?

Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 25, 15:28)
Bet kaip įdomu, aš  rašau 2023 spalio 7, SM išmeta spalio 23.

Ir tai ne pirmas kartas. Jau nekalbant apie elementarius lietuvių kalbos linksnių derinimus. Ir tai kurį laiką matau pas visas.

Kas tai? Kas valdo SM?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif tave gal kas ir valdo, nes ryskiai kazkokia apsesta esi, reiktu pas medikus, bet manes neklausai, paskui jau bus velu, pamatysi, ryskiai elgiesi neadekvaciai.
Mano zinutes buna tokios, kokias parasau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 25 sausio 2024 - 16:19
QUOTE(lutuke123 @ 2024 01 25, 16:19)
zmones dar vis naiviai mano, kad tie, ka mes amtom postose valdo i sprendzia kazka, biggrin.gif  kol taip mastys nieko gero ir nebus.
Papildyta:

tu pasiskaityk bent siek tiek istorijos, kaip Izraelis buvo ikurtas, aisku ten gyvena dalis zydu, bet ti tiek, zydu visur gyvena ir dag valstybiu vadovu zydu kilmes ir ka?
cia tas pats kas kaltinti rusus ar ukraineicius paprastus zmones del karo. Ne eilniai zydai kalti del to, kad Izraelio valdzia, dabar bombarduoja ir zudo palestineicius. Aisku yra tokiu kurie pritaria karam, kaip tu maja  ir t.t. bet didzioji dalis zmoniu normalus ir jie zudymam, karam nepritaria. tai negi dabar visus lietuvius keiksi del jusu keliu teletabiu?

Tu, prakeiktoji antisemite, man apie istoriją kalbi!!!

Kremliaus tu nuopisa, kad tave...

Taip, neeiliniai žydai ir neeiliniai palestinos vaikai kalti. Arkliui aišku. O kas žaidžia? Ne Kremlius tavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 25 sausio 2024 - 16:27