Ne tau tie laurai, kaip ir Kremliaus. Esi blankus jo aidas, bet ir tas gali būti Lietuvos ir Airijos policijai įdomus. Ypač po tavo gausių antisemitinių postų. Kas žino: gal čia rašai, o realiai prie kokios teroristų esi prisijungus? Su tavo "man stop nėra" - neatmesčiau.
Ne tau tie laurai, kaip ir Kremliaus. Esi blankus jo aidas, bet ir tas gali būti Lietuvos ir Airijos policijai įdomus. Ypač po tavo gausių antisemitinių postų. Kas žino: gal čia rašai, o realiai prie kokios teroristų esi prisijungus? Su tavo "man stop nėra" - neatmesčiau.
aaa...
tai jau "ne tau Martynai mėlynas dangus"?
ir vėl su tais antisemitais... žiūrėk tavo antisemitas Žemaitis į prezidentus jau eina
Aš net neprisimenu koks buvo teiso sprendimas, nesigilinau visai į tą bylą. Gal pasakiau, kad pasitikiu teismų sprendiais ir jiems, o ne liaudžiai, geriau matyti kaip kas buvo. Jei negeras teismo sprendimas, tai galima gi skusti aukštesnei instancijai. Bet liaaaaaaaudis gi visad viską geriau žino. Sudėtingiausią mikrochirurginę operaciją irgi žinotų kaip geriau atlikti, nei patyrę mikrochirurgai.
Papildyta:
Menkaverte, tu tokio bukumo įsikūnijimas, kad net cituoti tave kvaila.
Tame ir esmė, čia ir yra bukumas.
Nu vat žmogus patologinis melagis. Neina nabagei nepamelavus nei diena būti. Jau kuom kuom mane kaltinti antisemitiniais postais nu kvaila, tai jau geriau kaltinti siulymais nuversti valdžią, nors šiek tiek į temą, man nors ši valdžia nepatinka,o žydais aš atvirkščiai visada žavėjausi, man patinka jų mąstymas, vaikų auklėjimas, ir šiaip kiek teko sutikt žmonių labai geri, išmintingi žmonės.
Tu dar paskaityk mano senų žinučių gal ka biški panašesnio į tiesą rasi vargšas žmogau.
Beja, Airijoje seniai yra Palestinos palaikymo tradicijos ir dabar ne vienas mitingas buvo prieš Izraelį ir ką jis dabar daro. Aš irgi prieš Izraelio veiksmus, prieš palestiniečių civilių masines žudynes, dabar gali bėgt nešt ten danosus kam nori.
Sveika, istojus i kluba!
Taip, dabar viskas bus tik blogiau ir blogiau.
O rimtai tai konservattoriai buvo gal nevykusi, bet kazkokia viltis.
Dabar jokios vilties jau nera ir nebus.
Nebent Celofanas viltis kazkam
Pamenat, jums kažkada atsiuntė Laimės laišką, kurį reikėjo persiųsti 20-iai draugų, bet jūs to nepadarėt. Tai vat dabar, prašom, turite ką turite...
Na, štas padugnė gal ir trumpam, bet uždarytas . Nu bet Eduardas Vaitkus gi dar yra , dar ten kažkoks alkoholikas. Yra kur liaudžiai rinktis
Tiesiog daugumai valdžia gera nebus niekada...
Buvo Shustauska ishrinke Kauno meru, po to i seima. Stebuklo neivyko.
Bet tokiu veikeju populiarumas rodo rimtas problemas.
Na uzteks ir Trumpo kitiems metams
Bet tokiu veikeju populiarumas rodo rimtas problemas.
Na uzteks ir Trumpo kitiems metams
Tai tada prieš kokią valdžią jie vis protestuoja?
A jau dabar ir žydais žavėjaisi: ko tai nepamenu
Pamenu, kad Izraelio valstybę išvadinai taip: " Man tai Izraelis gluskaimis dykumoj, su postovietiniasi biednais zydeliais, kaip ikaitais, valdomais Jav pinigu. "
Ir taip:
"izraleis susikta, atsilikusi, kara kelianti valstybe, ir jei jau lyginti su Lietuva ji irgi ne daug kuom atsilieka, viduramziu mentaliteto krastai... "