Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2024 01 24, 19:55)
O kas tau sakė, kad ne. Tave skaitydama, dažnai jaučiu gėdą, nes abėcėlinių žinių nežinai.

Kartais suabejok dalykais kurie tau atrodo garantuoti. Daug suzinosi

Kremlius mato vakaru klaidas ir Lietuvos tame tarpe ir jomis is karto naudojasi. Tik ne besirupindamas Ubuntienes ar musu ateitimi, bet SAVO INTERESAIS.
O gal jau KInijos interesais, kas ten zino...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 24, 20:41)
Geriausia butu uzdrausti Lietuvoje interneta o Lenkijos ir Latvijos siena uzdaryti su koncertina.
Va Siaures Korejos konsultantai padetu greitai ivesti tvarka

O tu sakai, kad nusikaltėliai neturi būti baudžiami? Tai gal kalėjimus tada atidarom, visi gi ten nekalti sėdi. O gal šmeižti žmones tau yra normalu?
Atsakyti
Nida kaip visada i desimtuka: "Jeigu ūkininkai būtų suvažiavę sovietiniais išklerusiais traktoriais - netiltų patyčios iš "skurdžių" bei "atsilikėlių". Bet suvažiavo puikiais, naujais, ultramoderniais, brangiais, gražiais - tai pasipylė patyčios iš "milijonierių".

Žodžiu, kaip jie bedarytų ir kokiais bebūtų - dvaršuniai vis tiek rastų už ką aploti, nes aploti juk liepta. Liepta juk praktikuoti bent verbalinį apartheidą tam tikroms žmonių grupėms..."
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 01 24, 20:21)
O tu sakai, kad nusikaltėliai neturi būti baudžiami? Tai gal kalėjimus tada atidarom, visi gi ten nekalti sėdi. O gal šmeižti žmones tau yra normalu?

Ka vadint nusikalteliais? Va tau normalu, kad banditas prievartaves ir sulauzhes zandikauli merginai lieka nenubaustas. Gyrei toki sprendima. O kazkokie smeizikai tau labai parupo.
Noretum tipiskos banditu santvarkos kur uz zmogzudyste skiriamas ispejimas, o uz vado izeidima - mirtis nukankinat?
Atsakyti

Kaip aiškiai matosi kad duota pastininkems komanda aploti.

Atsakyti

Šito pastininkes paklausk čia jos afera. 

Atsakyti
Aš, pasirodo, ne žmogus su savo nuomone, o lojantis šuo.

Net dabartinė Nida, Lutukės teigimu, taip mano.

O žinot ką: aš tada losiu. Losiu, kol širdis sustos. Bet būsiu savo pusėj.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2024 01 24, 19:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="73129785" data-time="1706116898"><div><p>O tu sakai, kad nusikaltėliai neturi būti baudžiami? Tai gal kalėjimus tada atidarom, visi gi ten nekalti sėdi. <strong>O gal šmeižti žmones tau yra normalu?</strong></p></div></blockquote><p>Šito pastininkes paklausk čia jos afera. </p>

Ne, tai tavo afera. Pradedant nuo žmonių, paskui iki jų šeimų...

Kur aš tave apšmeižiau, Kremliaus nuopisa? Negėda po 16 metų darbo (nuo Gruzijos pradedant) SM taip formuluot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 24 sausio 2024 - 19:46
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 24, 20:39)
Aš, pasirodo, ne žmogus su savo nuomone, o lojantis šuo.

Na bet kreipi demesi i tokius niekus. Burbanti cia geriau pavarydavo, jei imtii i galva tai i psichuske tektu vaziuot. Dar buvo cambala ir dar viena, is AIrijos, jau pamirsau.

Reikia ziuret i esme. O ne i forma...

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 24, 19:44)
Na bet kreipi demesi i tokius niekus. Burbanti cia geriau pavarydavo, jei imtii i galva tai i psichuske tektu vaziuot. Dar buvo cambala ir dar viena, is AIrijos, jau pamirsau.

Reikia ziuret i esme. O ne i forma...

tai negi MG baltic byla domėsis? nenaudinga gi biggrin.gif
Atsakyti

Ir iš kur pas tave tiek kantrybės. Manau visiems seniai aišku, kad lerva tik ir trintų rankomis, jei pas mus būtų chaosas, visi streikuotų niekas nedirbtų. Tai iš karto kirstų per ekonomiką. Ir kentėtų visi. O ūkininkai lai streikuoja, atvažiavę su milijonus kainuojančiais traktoriais tik parodo kaip jie gerai gyvena. Iš kitos pusės- o kada jiems buvo gerai? Valdžia net gerą orą iš jų vagia biggrin.gif. Vienas jų reikalavimas logiškas- tai kad fiziniai asmenys negali tiek žemės įsigyti kaip juridiniai.

Kiekvienas referendumas kainuoja didžiulius pinigus, o kremlinės šiukšlės ir nori, kad dėl kiekvieno pirstelėjimo referendumai būtų skelbiami ir pavėjui leidžiami pinigai, taip skurdinant valstybę.

Dar zinant, kad zemes ukio produkcijos 50% yra lenkiska ir is kitu ES saliu.😁  Jie dabar gauna ismokas kaip ir kiti ,bet kiti sugeba dar cia atvesti,tai kai jie pradeda verkti kad be ju valgyti nebus -sujuokina😁 .

Vat kad ,ten jiem uzriso kazka tai ten jie teisus.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 24, 21:27)
Ka vadint nusikalteliais? Va tau  normalu, kad banditas prievartaves ir sulauzhes zandikauli merginai lieka nenubaustas. Gyrei toki sprendima. O kazkokie smeizikai tau labai parupo.
Noretum tipiskos banditu santvarkos kur uz zmogzudyste skiriamas ispejimas, o uz vado izeidima - mirtis nukankinat?

O kur tu matei, kad aš taip sakiau? Kokį sprendimą aš gyriau? Bet koks nusikaltimas prieš kitą asmenį turi būti baudžiamas.
Čia pas putką karalystėj tik tokia santvarka gali būti kaip tu parašei.
Papildyta:
Nu bent vaikai lai pamato kaip ūkininkai gerai gyvena, gal norės žemės ūkyje dirbti.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 01 24, 21:59)
O kur tu matei, kad aš taip sakiau? Kokį sprendimą aš gyriau? Bet koks nusikaltimas prieš kitą asmenį turi būti baudžiamas.

Jurbarko bandito atveju, kuris liko realiai nenubaustas. Manai neprisimenam?
Atsakyti