Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2024 01 24, 16:25)
bet tai isivaizduok, kaip abydna moteriskei, turejo toki sviesu rytoju sovietijoje, ir pyst viskas suzlugo ir ner ka skust, ner kur praanest, ir niekas nebebijo ir nebeklauso, nors pasiusk nu lotuliukas.gif
covidas biski buvo atsigavimas dusiai jai jauciu, skunde ka galejo unsure.gif

suprasčiau, kad skundžia tikrai kaltus ir labai palaikyčiau, nes visiems žinoma bezobrazija šalyje, kai pažeidžiamos pirkėjų, pacientų, kitų nukentėjusių teisės ir pan., bet šitaip marnavotis po forumus persekiojant kitus narius, nu visai reikia neturėti fantazijos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 24, 16:15)
Pastininke galetu rasyti donosus ir jai butu leista ziureti, kaip susaudo

Ir kodėl visad manau, kad esi protingesnis nei esi? Mano klaida gal?

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 24, 17:44)
oi kokie pasiaiškinimai

O Seimo blokavimas, o Prezidentūros blokavimas, kurį kursto Airijos emigrantė, ta  neva Lutukė, Neva Ubuntu*** (ar Ubantu*** - neatsimenu, dažnai keitė), neva *Sani*.

Net neabejok, e-policija jau matė.

Protingi žmonės supranta, kad jai didžiausia laimė būtų, kad Lietuvai būtų blogai. Labai sunku tuos emigrantus sutramdyt, jie dergiasi nebaudžiami. Va Tapinas net nieko negali padaryt su emigrantinėm šiukšlėm. Iš Tapino fb:
Pastarosiomis dienomis gavau šimtus žinučių su printscreenais ir klausimais, ar mačiau, ką rašo toks Simonas Kroydonas.
Paskutiniame savo įraše jis kliedi sąmokslo teorijomis apie pagrobtą mergaitę, o taip pat teigia, kad aš su Linu Zarecku iš ŽAS grobiame vaikus.
Įrašas jau sulaukė milžiniškos sklaidos – daugiau kaip 2200 pasidalinimų
Simonas Kroydonas realybėje yra Simonas Zagurskas, Lietuvoje jau du kartus nuteistas už šmeižtą, dabar gyvenantis Anglijoje ir save vadinantis britų piliečiu ir politiniu kaliniu.
Dar nuo pernai esu parašęs pareiškimą policijai dėl jo šmeižto, vyksta tyrimas, Zagurskas skundžiasi, kad policija apklausė jo artimus žmones, bet pats jaučiasi saugus ir įsitikinęs, kad Anglijoje jam nieko nebus.
Gal dėlto ir nuolatos transliuoja štai tokias istorijas apie mane:
Su Linu Zarecku iš ŽAS grobėme Ukrainos vaikus ir vežėme juos į Skandinaviją, kitoje istorijoje vaikus grobiau su Jonu Ohmanu ir urmu vežiau pardavinėti homoseksualioms šeimoms į Skandinaviją.
Vaiko kaina buvo 16 000 dolerių. Simonui skambindavo verkdamos tų vaikų motinos ir jis paviešino šitą informaciją, už tai jam iškėliau ieškinį kaip ir kitiems sąžiningiems publicistams – Janutienei, Žemaitaičiui, Klivečkai ir kitiems.
Pabėgėlius iš Ukrainos pasitikdavo mano draugės valdomi Florinus kioskai, kurie Skaistės nurodymu vieninteliai galėjo keisti grivinas ir kad surinkę grivinas kažkokiose platformose mes išsikeitėm pinigus ir uždirbau 16 000 eurų. Beje, šituo kliedesiu gan intensyviai kaip šaltiniu savo laidose rėmėsi Orlauskas ir dabar gal jau šiek tiek ir gailisi, nes teisme liudijęs Florinus vadovs paneigė visas šitas nesąmones.
O surinktomis grivinomis pasidalinau su Ukrainos karininkais ir mes prisipirkom sklypų Odesoje
Kovido metu kaukes ir respiratorius perpardavinėjau Afrikos šalims. Kitoje jo versijoje kaukės buvo parduodamos neegzistuojantiems žmonėms ir jos grįždavo atgal pas mane.
Per akciją Gelbėkime vaikus surinkau 1.3 milijono eurų ir pasilikau sau, tada nuskridau į Londoną, iš vietinių lietuvių surinkau 26 000 svarų ir juos tą patį vakarą pralošiau Londono kazino. Per tą akciją į mano komandą infiltravosi pedofilų tinklas.
Rygos kazino pralošiau dalį pradinio įnašo namui pirkti, o likusius išleidau prostitutėms.
Su Majausku ir kažkodėl Juozu Oleku važiuodavom prie Vilniaus stoties, pirkdavom prostitutes ir veždavomės jas į Majausko butą.
Už Bayraktaro pinigus kartu su partneriais susipirkau itin brangias vilas ir žemės sklypus Majamyje ir Los Andžele, dar 170 000 dolerių pralošiau Las Vegase. Dar prisipirkau prabangių automobilių - Lotusą, elektrinį BMW ir butą Nidoje.
Laisvės TV iš tikrųjų įkūrė Skvernelis su mano aa tėvu. Per mano tėvą nemokamai buvo gauta padėvėtą LRT televizijos technika, o Skvernelis pervedė 200 000 mokesčių mokėtojų eurų.
Radarom pinigai iš tikrųjų buvo išplauti Lietuvos kariuomenės pinigai, kuriuos ji uždirbo Spartanu perveždama tonas heroino, o tada kartu su karininkais mes juos pasidalinom ir nusipirkom tūkstančius hektarų žemės ir gamyklų Ukrainoje. Dalį tų sklypų valdys Karbauskis, todėl jis tyli.
Jis įdėmiai skaito visus senus mano interviu, juos pateikia kaip savo tyrimą, todėl skaitantiems gali susidaryti įspūdis, kad jis viską puikiai žino ir kad čia tikrai tiesa arba “kas galėtų paneigti”.
Sunku pasakyti, ar jis serga, ar tiesiog yra moralinis iškrypėlis, kuriam reikia laikų ir sharų, bet sklaida jo tikrai nemaža. Jo įrašu apie mano “aferas” dalijosi ir su čekiukais užlėkę kai kurie politikai, pvz. Pasvalio tarybos narys valstietis Igoris Malinauskas.
Jo FB paskyra kelis kartus jau buvo suspenduota, bet jis vis sugrįžta.
Zagurskas kliedi nesąmones ne tik apie mane, bet ir apie krūvą kitų žmonių – nuo Vytauto Landsbergio iki Algio Ramanausko, Ritos Miliūtės, Dailiaus Dargio, Jono Ohmano. Paskutiniame įraše jis, savaime aišku, neigia sausio 13-ąją, vadina Lietuvos atsiskyrimą nuo Sovietų Sąjungos neteisėtu ir skelbia Rusijos pergalę prieš Ukrainą.
Tai turėkite tai omeny kitą kartą, kai kas nors Facebooke pasiūlys paskaityti “tikrą tiesą" nu Simono Kroydono, o mes imsimės ir kitų papildomų teisinių veiksmų prieš “Britanijos pilietį”

QUOTE(paštininkė @ 2024 01 24, 17:53)
Tavo tekstu jau skaito atsakingos institucijos.
Pasieksiu, kad ir Airijos ambasada. Mat antisemitinių postų esi prirašius su kaupu.
Deportuos gėdingai.

Nu gal geriau nereikia. Čia savų šiukšlių ir be jos yra. Va tik dėl tokios priežasties ar rašysiu referendume NE dvigubai pilietybei, lai pasiima bet kokių šalių pilietybes, mums padugnių Lietuvoj nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 01 24, 18:13)
Nu gal geriau nereikia. Čia savų šiukšlių ir be jos yra. Va tik dėl tokios priežasties ar rašysiu referendume  NE dvigubai pilietybei, lai pasiima bet kokių šalių pilietybes, mums padugnių Lietuvoj nereikia.

ale gi matai kaip visgi gerai tie referendumai ar ne? Visokios majos gali pasidžiaugti, nuomonę savo pareikšti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 24, 17:58)
Ir kodėl visad manau, kad esi protingesnis nei esi? Mano klaida gal?

Nepyk, bet Tamsta diskredituoji ta uz ka kovoji. Ir visur.

Cia netycia gaunasi, ar samoningai kazkieno planas?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 24, 18:23)
Nepyk, bet Tamsta diskredituoji ta uz ka kovoji. Ir visur.

Cia netycia gaunasi, ar samoningai kazkieno planas?

Tamsta, visur taip pat diskredituoji temas, apie kurias kalbi. Nu o ką...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 01 24, 19:13)
Labai sunku tuos emigrantus sutramdyt, jie dergiasi nebaudžiami.

Geriausia butu uzdrausti Lietuvoje interneta o Lenkijos ir Latvijos siena uzdaryti su koncertina.
Va Siaures Korejos konsultantai padetu greitai ivesti tvarka
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 24, 18:31)
Tamsta, samoningai kazkieno planas?

Kas kieno planas: ten tie vasaros kartuvių iniciatoriai ir geltonų žvaigždžių (labai Tamsta džiaugeisi su Burbančia, Lutuke ir uarda); labai čia tie kurie 2022 sausio 13-ąją surengė, o Lutukė juos palaikydama čia teletabiais mėtėsi (beje, Tamsta, Jums negėda su visa mano patirtim, vadinti mane teletabe)? ; o šitas jų traktrorių performensas, nors žmonės nuoširdžiai į į įsitraukė - Jums, Tamsta, negėda taip juos išnaudot, kai jie tiesiog nori ramiai, oriai gyvent??? Jūs, Tamsta, gi išnaudojat juos ne dėl to.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 24 sausio 2024 - 18:47
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 24, 19:31)

Ne.
Kai kur nusileidziu, bet tai taktinis ejimas.
Visada reikia suprasti zmones kuriu nuomone nepatinka.
Ubuntiene pvz. Tiesiog nori pasirodyti protinga, bet nieko geriau nesugalvoja, kaip prisiskaityti uznuodytos Kremliovskos isminties.

Man nepatinka Lietuvos zmones ir valdzia. Bet tai ne pagrindas man panirti i Maskvos sh, nors jie ten stengiasi pasinaudot LT ie vakaru nesamonemis, kad prastumti savo nesamones.
Mane stebina, ka jie tai daro taip primityviai ir zmones tuo patiki...

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 24, 18:45)
Ne.
Kai kur nusileidziu, bet tai taktinis ejimas.
Visada reikia suprasti zmones kuriu nuomone nepatinka.
Ubuntiene pvz. Tiesiog nori pasirodyti protinga, bet nieko geriau nesugalvoja, kaip prisiskaityti uznuodytos Kremliovskos isminties.

Man nepatinka Lietuvos zmones ir valdzia. Bet tai ne pagrindas man panirti i Maskvos sh, nors jie ten stengiasi pasinaudot LT ie vakaru nesamonemis, kad prastumti savo nesamones.
Mane stebina, ka jie tai daro taip primityviai ir zmones tuo patiki...

Bailys tu paskutinis. Visiškas.
Atsakyti
Idomus momentas dabar.
Turkija pritare Svedijos narystei.

O Vengrija tipo sako deretis. DEL KO?

Ta Svedija Vengrijai visai neturi jokio reiksmes, tai cia islenda du variantai:
1. Orbanas yra Maskvos agentas kuris si karta issidave, bukai vykdydamas instrukcijas.
2. Ar Orbanas jau aplamai su protu susipyko
Papildyta:
Ubuntiene daro tuos pacius promachus. Bet Ubuntiene tai ne valstybes vadove...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 24, 18:45)

O kas tau sakė, kad ne. Tave skaitydama, dažnai jaučiu gėdą, nes abėcėlinių žinių nežinai.
Atsakyti