Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Nu cia su ja viskas aisku,jau pasizymejo su lukstu gamykla.esme ,kad tie pencininkai susirenka i jos kvietimu,ir toliau leidziami mulkinami. Su karo tryda ..perka uz brangiai viska . Nors neaisku kokio kiekio reikia .Jau injekcijos Ukr. baigesi  ir kvepia kapituliacija .Kazko tas rusas neuzspringsta su ivedamom sankcijom ir b.b zino kiek praradimu .mesos patrankom turi ir tie tankai vis nesibaigia.rusas kariauja papigiai o cia reikia milijonu ,kuriais niekas jau nesimeto.

Ka as nuo pradžios sakiau, kad taip bus. Tikslas buvo ne užimti Ukrainą, o ją nusilpninti ir pasidalinti. Gaila užzombintų žmonių, kurie patys sau nuosprendį pasirašė ir jį įgyvendina.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 sausio 2024 - 15:02

Matyt yra pirkeju tokioms prekems.
Organams, prostitucijai iskrypeliams ar filmuoti kokius pedofilinius filmukus. Kas ten zino...

O gal dar blogiau

Prisiziurejo filmu tipo Hostel gal, suaugusi vyra pabijojo uzpulti, mergaite gal ne taip pavojinga

Tai aš žinau apie galimybes. Tik sakau šiuo atveju niekas neaišku, tie nusikaltimai irgi taip lengvai susigalvojus neįgyvendinami, reik žinot, kur, kam pardavinėt. Ir niekas šiaip dėl to vaikų iš stotelių belekokių negrobia. 

Sakau čia kažkas nedapasakota. 

Atsakyti

Ka as nuo pradžios sakiau, kad taip bus. Tikslas buvo ne užimti Ukrainą, o ją nusilpninti ir pasidalinti. Gaila užzombintų žmonių, kurie patys sau nuosprendį pasirašė ir jį įgyvendina.

Kolkas ,ten pasiryze laimeti.Bet kaip vienas exspertas sake:negali laimeti karo ,kai neturi ginklu ir esi priklausomas nuo kitos salies.

Jie,(ukr.) turi dideliu resursu patys darytis visokius ginklus .

Ka ir pas mus ,perka viska,savo neturi.Tai gerai kad randa pinigu,o jei karas ,viskas sustos pinigu nebus -nebus nei su kuo kariauti.

Daba pasienyje lenkijos blokuoja furas i ukr .Nu karo kontekste -viskas gerai. 

Slovakas ir tas nenori ukr v nato ,sako: bus 3 pasaulinis.

O ir tas karas in ukr ,gaunasi be ribu .kad ir nueis iki tu sienu 1991m  rusai toliau bombarduos is tu raketu .nera pabaigos.jiem dabar ,net paranku ,kad pradetu nato su rusija kara .o tai reiskia -3 pasaulini 

Tai is to sudeto paveiksliuko ,gaunasi sudo marmalyne . 

Nebent zaibas trenktu i kramliu 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2024 01 22, 14:53)
Nu nežinau tokio keisto nusikaltimo seniai negirdėjau. Ne is nusikaltėlių, bet tėvų puses, buna kokie asocialai,  kuriem vaikai nerūpi, bet čia nu keista, pasiturintys tėvai su mašinom. </p><p></p><p>Tenerifehe sako geras klimatas, bet ir sala nenumirė, perkrauta jau žmonių. O šiaip visur gerai, kur mūsų nėra. biggrin.gif​ </p>

žmonės nesusitvarko. 3 vaikai, gal dar 3 gyvūnai yra
nebūna stebuklų, kažkas nukenčia
savaitgalį Vilniuje buvau, mačiau šeimynėlę su slidėmis. Tai tėvukas ir vaiką mažą ant slidžių prižiūri, ir pats čiuožia ir vargšą šunį prisirišęs tempia. Šuo akivaizdžiai į šoną vis metasi, nenori jis taip čiuožti šalia, jam nepatinka, juk nei spėsi pauostyti ten ką nei ką (ko šuniui reikia, neužtenka tieisog ištempti į lauką). Aišku, toks tėvuks man akis iškabintų, sakytų koks aš geras tėvas, viską spėju gyvenime biggrin.gif O realybė tokia, kad aš savo princesei sakau, matai kaip tu gerai gyveni, ne taip kaip tas vargšelis smile.gif
Atsakyti
Karas vyksta ne su Rusija. Koks trecias pasaulinis, juk rusai net mobilizacijos neskelbia. O USA su jais ir prekiauja ir kitaip bendrauja.

Cia problemos centras yra Kinija
Atsakyti

Daba vyksta kazkokie uzkulisiniai tarimasi 

НЬЮ-ЙОРК, 22 января. /ТАСС/. Министр иностранных дел РФ Сергей Лавров прибыл в Нью-Йорк, где примет участие в заседаниях Совета Безопасности ООН по Ближнему Востоку и Украине.

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 01 22, 15:23)
Kolkas ,ten pasiryze laimeti.Bet kaip vienas exspertas sake:negali laimeti karo ,kai neturi ginklu ir esi priklausomas nuo kitos salies.</p><p>Jie,(ukr.) turi dideliu resursu patys darytis visokius ginklus .</p><p>Ka ir pas mus ,perka viska,savo neturi.Tai gerai kad randa pinigu,o jei karas ,viskas sustos pinigu nebus -nebus nei su kuo kariauti.</p><p>Daba pasienyje lenkijos blokuoja furas i ukr .Nu karo kontekste -viskas gerai. </p><p>Slovakas ir tas nenori ukr v nato ,sako: bus 3 pasaulinis.</p><p>O ir tas karas in ukr ,gaunasi be ribu .kad ir nueis iki tu sienu 1991m  rusai toliau bombarduos is tu raketu .nera pabaigos.jiem dabar ,net paranku ,kad pradetu nato su rusija kara .o tai reiskia -3 pasaulini </p><p>Tai is to sudeto paveiksliuko ,gaunasi sudo marmalyne . </p><p>Nebent zaibas trenktu i kramliu </p>

as neisivaizduoju, kokiu idiotu turi buti, kad tiketis laimeti? nei pacios ukraineites cia esancios, sako, kad jav jais naudojasi tik, nes duoda pinigu, bet neleidzia jiem pulti Rusijos.
tai jie del visko pirklausomi arba nuo Rusijos arba Jav, kokie dar laimejimai?
niekas ir neplanavo piriimti Ukraina i nato, butu noreje butu seniai prieme, kai Lietuva ir kitas salis priiminejo. Bet ne dare cirka, leido Rusijai sustipreti pasiruosti karui, kazkoks absurdas yra tiketi is vis, kad kazkas ten del Ukrainos daroma.
3 pasaulins jau seniai prasidejes.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 22, 15:26)
žmonės nesusitvarko. 3 vaikai, gal dar 3 gyvūnai yra
nebūna stebuklų, kažkas nukenčia
savaitgalį Vilniuje buvau, mačiau šeimynėlę su slidėmis. Tai tėvukas ir vaiką mažą ant slidžių prižiūri, ir pats čiuožia ir vargšą šunį prisirišęs tempia. Šuo akivaizdžiai į šoną vis metasi, nenori jis taip čiuožti šalia, jam nepatinka, juk nei spėsi pauostyti ten ką nei ką (ko šuniui reikia, neužtenka tieisog ištempti į lauką). Aišku, toks tėvuks man akis iškabintų, sakytų koks aš geras tėvas, viską spėju gyvenime biggrin.gif O realybė tokia, kad aš savo princesei sakau, matai kaip tu gerai gyveni, ne taip kaip tas vargšelis smile.gif

Nu jau ne 10 vaiku ir 100 karviu, kad nesusitvarkyti.
Gal neidelu seimose, bet tame ir esme, kad sis gyvenimas, pasaulis netobulas, zmones buna savo jegu neapskaiciuoja.
Bet kaip bebutu, man ta situacija neaiski ir kazkokia nutyleta. Net mano mama, kuri augino vaikus kaip tais laikais buvo iprasta, vaiksciojom visur gana laisvai, ir ji sako, kad kazkaip labai keistai viskas ten.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2024 01 22, 16:14)
Nu jau ne 10 vaiku ir 100 karviu, kad nesusitvarkyti.
Gal neidelu seimose, bet tame ir esme, kad sis gyvenimas, pasaulis netobulas, zmones buna savo jegu neapskaiciuoja.
Bet kaip bebutu, man ta situacija neaiski ir kazkokia nutyleta. Net mano mama, kuri augino vaikus kaip tais laikais buvo iprasta, vaiksciojom visur gana laisvai, ir ji sako, kad kazkaip labai keistai viskas ten.

tai anksčiau ir 9 vaikus išaugindavo, nes kitaip viskas buvo, viskas arti, prie namų ir aplink namus
o dabar pasaulis išprotėjęs, žmonės lekia, bėga akis išdegę, plėšosi, neapskaičiuoja ir viskas griūna
ypač senukų gaila, jiems nerealiai sunku
priėjo prie manęs tolimesnė kaimynė senoka jau, nežinau kiek tiksliai metų, sako padėkite suprasti kodėl taip mažai mokėti už butą, rodo man gal 4 lapus, prirašyta bala žino ko ten, sumokėti tipo tik 3 eurus su centais (nuo kada čia taip pigu viskas?), o daugiau ten raštai raštai, fik ten suprasi, kažkokia lentelė, kad 13 su centais mokėti, bet tarsi jau apmokėta, tarsi nebereikia, į administratorių kreiptis ir pan. Sakau kreipkitės, sako kad jis nekalba, neįmanoma pagauti, nekonsultuoja, pats gal nežino biggrin.gif Tai sakė eis į savivaldybę, kad išaiškintų. Baisu ir pagalvoti kas mūsų laukia, su robotais turbūt kalbėsime unsure.gif
Atsakyti

tai anksčiau ir 9 vaikus išaugindavo, nes kitaip viskas buvo, viskas arti, prie namų ir aplink namus
o dabar pasaulis išprotėjęs, žmonės lekia, bėga akis išdegę, plėšosi, neapskaičiuoja ir viskas griūna
ypač senukų gaila, jiems nerealiai sunku
priėjo prie manęs tolimesnė kaimynė senoka jau, nežinau kiek tiksliai metų, sako padėkite suprasti kodėl taip mažai mokėti už butą, rodo man gal 4 lapus, prirašyta bala žino ko ten, sumokėti tipo tik 3 eurus su centais (nuo kada čia taip pigu viskas?), o daugiau ten raštai raštai, fik ten suprasi, kažkokia lentelė, kad 13 su centais mokėti, bet tarsi jau apmokėta, tarsi nebereikia, į administratorių kreiptis ir pan. Sakau kreipkitės, sako kad jis nekalba, neįmanoma pagauti, nekonsultuoja, pats gal nežino biggrin.gifTai sakė eis į savivaldybę, kad išaiškintų. Baisu ir pagalvoti kas mūsų laukia, su robotais turbūt kalbėsime unsure.gif

Tai va būtent skuba žmonės gyventi. 

Ne tik senukam ir jaunesniem kartais sunku susigaidyti ypač Lietuvoje, kur viskas gana sudėtinga. 

O žmonių tikrai visur truksta tiek bankuose, tiek įstaigose, viskas I online perkialiama, bet ne visada viskas veikia.

Atsakyti

Yra toks senas fantastinis filmas, kai žmogų ištrina iš sistemų internete, ir viskas jis niekur negali įrodyt kad gyvas. Vat taip, kad nebūtų realybėje. :unsure:  :huh2: 

Atsakyti

as neisivaizduoju, kokiu idiotu turi buti, kad tiketis laimeti? nei pacios ukraineites cia esancios, sako, kad jav jais naudojasi tik, nes duoda pinigu, bet neleidzia jiem pulti Rusijos.
tai jie del visko pirklausomi arba nuo Rusijos arba Jav, kokie dar laimejimai?
niekas ir neplanavo piriimti Ukraina i nato, butu noreje butu seniai prieme, kai Lietuva ir kitas salis priiminejo. Bet ne dare cirka, leido Rusijai sustipreti pasiruosti karui, kazkoks absurdas yra tiketi is vis, kad kazkas ten del Ukrainos daroma.
3 pasaulins jau seniai prasidejes.

Neoficialiai -taip. Oficialiai -ne ,  ginklu tiekimas kariaujanciai valstybei -jau ir yra isitraukimas i kara. Viena opcija veikia,rusija susilpnejo,bet dar nevisiskai. Jau jie ten ir galvoja- kad pakanka to karo, bet matyt laiko klausimas kol bus priimtas koks viesas isakas .Bet vistiek be kazkokio tai taikos susitarimo nieko nebus.

Lavrovas ne siaip sau nuskrido i amerika .   

Atsakyti

Oho, kokie pareiškimai iš bendražygių. Panašu Zelenskio daineles sudainuotos  "Zelensky turning Ukraine into authoritarian state just like Russia, says Kyiv mayor in shocking interview" Gaila jaunas žmogus, šeima,  buvo geras aktorius. Man įdomu kaip taip žmonės parsiduoda, už ką, kodėl, kad niekas nebesvarbu pasidaro, ar jiem grasina, ar taip apakina valdžios troškimas? 

Kaip paskui gyventi, kai esi atsakingas už tiek žmonių gyvybes. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 sausio 2024 - 20:03