Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2024 01 18, 12:16)
LR Seimo narys Aidas Gedvilas
Europos Žmogaus Teisių Teismas priteisė Saudo Arabijos piliečiui 100 tūkst. eurų dėl neteisėto prieš du dešimtmečius vykusio kalinimo Lietuvoje. O 2022 m. Lietuva sumokėjo tokio pat dydžio kompensaciją palestiniečiui už neteisėtą kalinimą CŽA kalėjime netoli Vilniaus. Dar po 30 tūkst. buvo ir bus sumokėta šių asmenų advokatams.

Gražu rolleyes.gif iš mūsų visų pinigų, ne iš kaltininkų, deja...

cia jau senoka istorija, bet kai ja skaiciau, masciau, o kam is vis tie prezdentai, Adamkus, gi akis varto tipo nieko nezinojo, vadinasi Jav Lietuvoje gali daryti, ka nori, nei neinformuoja prezidentu. kam tie rinkimai is vis?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2024 01 17, 11:01)
Vyras su mažu dėl futbolo pamišę, bet ir krepšinį žiūri

ko nesuprantu, tai pamisimo del varzybu, kuriuose nei nedalyvauji biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif man visada buvo keista tokie dalykai, laksto 10 ar kiek ten vyru paskui veina kamuole ir milijonai ziuri ir rekauja biggrin.gif
na paziuret kartais grazu, bet kad but pamisus, nu biski jau per daug, nemanai? zaisti gi smagiau, nei ziureti kaip kiti zaidzia? nors man nepatinka zaidimai kur yra butent varzybos, visia neidomu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2024 01 18, 12:32)
ko nesuprantu, tai pamisimo del varzybu, kuriuose nei nedalyvauji  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif man visada buvo keista tokie dalykai, laksto 10 ar kiek ten vyru paskui veina kamuole ir milijonai ziuri ir rekauja biggrin.gif
na paziuret kartais grazu, bet kad but pamisus, nu biski jau per daug, nemanai? zaisti gi smagiau, nei ziureti kaip kiti zaidzia? nors man nepatinka zaidimai kur yra butent varzybos, visia neidomu.

nu tai teletabiai biggrin.gif
mes jei žiūrim, niekada nerėkaujam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 18, 14:46)

ne, nu suprantu gali itraukti, kartais gali ir pasukauti gyvose kokiose varzybose, ar sekti ar gali idomu buti, nu bet jau kaip padaro is to religija iki kaip sako pamisimo, na man kazkaip jau nesveika.
kaip sako krepsinio sirgaliai, nu tikrai butent sirgaliai, pasveikti reiktu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

O gal kada buvai halej Kauno?   ten per atstuma viska girdet 😁   pvz vieno sirgalio name ,veliava nuo antro auksto iki zemes.Jis taip dziovindavo 😁  

Rekaut- cia tik kai isijaucia i zaidima ,emocijos.  Ten tie kur uzkieteja fanai ,  vaziuoja  visas rungtynes   muzikinius instrumentus vezasi - kiek kainiuoja ,pvz sekla vaziuoja ir dar bugna tempiasi 😁  

Atsakyti

O gal kada buvai halej Kauno?   ten per atstuma viska girdet 😁   pvz vieno sirgalio name ,veliava nuo antro auksto iki zemes.Jis taip dziovindavo 😁  

Rekaut- cia tik kai isijaucia i zaidima ,emocijos.  Ten tie kur uzkieteja fanai ,  vaziuoja  visas rungtynes   muzikinius instrumentus vezasi - kiek kainiuoja ,pvz sekla vaziuoja ir dar bugna tempiasi 😁  

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 01 18, 18:52)
O gal kada buvai halej Kauno? 

Buvau, priesh kokius 55 metus.
Atsakyti

Buvau, priesh kokius 55 metus.

Esme nesiskiria... 

Kazkada rasiau cia, serbas manes klause ar eini ziuret i zalgirio varzybas 💀😂😂😂 Sakau;as per tv zuru ,kartais ... 😂

Cia daugiau stakliu operatoriu laisvalaikio praleidimo budas ,ar ten kokiu spekulentu turgaus ... nes is kai kuriu vaizdu per tv apie sirgalius ,galima buvo susidaryti toki vaizda .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 18 sausio 2024 - 19:58

Aš irgi neinu, bet vaikui tai be proto patinka 😃

Atsakyti
sūūkos https://madeinvilniu...edziu-kirtimai/
tai jau jiems pasveiko medžiai, tai vėl kirs 'sanitarai'
o realybė tokia, kad namus statys visiems babajams
Atsakyti
In your face teletabiai tomato.gif
Advokatų garbės teismas nutraukė advokato Igno Vėgėlės drausmės bylą dėl jo viešų pasisakymų, nenustatęs, kad jais būtų pažeista profesinė etika.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 22, 12:33)
Advokatų garbės teismas nutraukė advokato Igno Vėgėlės drausmės bylą dėl jo viešų pasisakymų, nenustatęs, kad jais būtų pažeista profesinė etika.

CIa jau gal pries menesi
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 22, 11:33)

Nesidomiu per daug tais rinkimais, bet atrodo Vegele ir taip dabartines valdzios kandidatas, tai ku rji ten kas nubaus, patampe del vaizdo, kad ale jie pires ji pavaidinti ir tiek. O siaip man jis tai neatrodo nuosirdus.
Uz ka tu zadi balsuoti?
Atsakyti