Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 15, 17:40)
Mėgdžioji mne  nes per pilka pele esi, kad kazka savo sugalvotium  mirksiukas.gif

Tai kad apie tave ir galvot nėr ką - kaip ant delno esi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 15, 19:08)
Tai  kad apie tave ir galvot nėr ką - kaip ant delno esi mirksiukas.gif

Neklausinetum apie mane, mano seima, darba, laisvalaiki, jei viska zinotum biggrin.gif

Bet postas buvo apie tai, kad esi buka ir neidomi, nemoki rasyti vaizdziai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 sausio 2024 - 18:10
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 15, 17:58)
Prie to, kad kai toj duobėj stovėjau, galvojau: nu ir gerai, mirsiu tai mirsiu, bet konkursui viską nusiunčiau. Man, dvyliktokei, tai buvo svarbiau už mirtį. Na, labai svarbu buvo biggrin.gif

Va todėl mes niekad ir nesusikalbėsim.
Papildyta:

Tai apie ką ir kalba: Kaune jie jau nenorėjo veltis. Užteko Vilniaus.

14 metų dvyliktoj klasėj, nunu biggrin.gif
tave galima skaityti kaip knygą, net orakulo nereik smile.gif todėl tau ir davė likimas ką davė, kai tu savo gyvybės nevertini ir į mažareikšmius dalykus orientuojiesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 15, 19:10)

Rase dar , kad filologė buvo tuo laiku biggrin.gif biggrin.gif

Ji visai susimaišė savo melagystese biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 15, 18:07)
Tai tu dvyliktoke buvai ar  filologė?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Bepigu "ginti" tuscias gatves  mirksiukas.gif
Papildyta:

Na va, tuo tai tikiu, kad isbegai pasitrinti tarp zmoniu, nauju ispudziu pasigaudyti

1991 Sausio 13-ąją tik dvyliktokė kovo pabaigoj - Respublikinio konkuros nugalėtaja (du prizai - I vieta už rašinį, antra už poeziją; na o nuo 1992 metų rugsėjo - VU filologė.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 15, 19:03)
Tavo atmintis pemcininko, daug tuo laiku tusčių kalbų buvo, daug kas uzsiiminejo zmoniu jausmu kaitinimu per melagingas žinias. Ju Vilniuje dar daugiau buvo Neimanoma buvo supeasti kur tiesa, o kur melas.

Tas radio trukdymu centras ir taip priklause armijai, tai ten nusiunte daugiau kareiviu. Aisku, kad nieko jis nedomino.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 15, 18:10)
tave galima skaityti kaip knygą, net orakulo nereik smile.gif todėl tau ir davė likimas ką davė, kai tu savo gyvybės nevertini ir į mažareikšmius dalykus orientuojiesi smile.gif

O kaip tu čia suskaičiavai? bigsmile.gif

Ne, vaike, ne tai interpretuot mano gyvenimą. Labai primityvi esi.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 15, 19:14)
1991 Sausio 13-ąją tik  dvyliktokė kovo pabaigoj - Respublikinio konkuros nugalėtaja (du prizai - I vieta už rašinį, antra už poeziją; na o nuo 1992 metų rugsėjo - VU filologė.

Kam tie pasiteisinimai. Rasei, kad per tuos ivykius byvai filologė, ir ne pirmos dienos filologė nes laurus jau skynei pries tai.

Tu turi galutinai nuspresti kiek personazui paštininkei metų.
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 sausio 2024 - 18:20
QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 15, 18:09)
Bet postas buvo apie tai, kad esi buka ir neidomi, nemoki rasyti vaizdziai biggrin.gif

Taip, tik vis atsakinėji.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 15, 19:16)
Tas radio trukdymu centras ir taip priklause armijai, tai ten nusiunte daugiau kareiviu. Aisku, kad nieko jis nedomino.

Ojazau, bendrauk tu su pastininke, atsikabink nuo manes, seni. Nu jeibogu jau daede senas marazmatikas
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 15, 19:18)
Taip, tik vis atsakinėji.

O ką...kliunų aš nebijau, jie mane juokina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 15, 18:16)
Kam tie pasiteisinimai. Rasei, kad per tuos ivykius byvai filologė, ir ne pirmos dienos filologė  nes laurus jau skynei pries tai.

Tu turi galutinai nuspresti kiek oersonazui paštininkei metų.
biggrin.gif

Nesuskaičiuoju, ups.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 15, 19:19)
Nesuskaičiuoju, ups.

Suprantu tavo skausmą biggrin.gif
Atsakyti