Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 15, 17:34)
biggrin.gif  biggrin.gif  tu su motinos pienu gavai polinkį į melagystes.

kaip taikliai apie save čigonės pienu auginta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 15, 17:21)
biggrin.gif  biggrin.gif eik tu sau...laukė..kol pastinyke isgers arbata ir suvalgys zmoniu atnesta sumustini?

ne, laukė, kol tėvai ją įstums į duobę ir paslėps smile.gif
čia į tą temą apie tėvus ir vaikus. Paštininkė tiek visus linčiavo, o apie save ir savo tėvus nutylėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 15, 18:38)
kaip taikliai apie save čigonės pienu auginta wub.gif

Mėgdžioji mne nes per pilka pele esi, kad kazka savo sugalvotium mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 15, 17:38)
ne, laukė, kol tėvai ją įstums į duobę ir paslėps smile.gif
čia į tą temą apie tėvus ir vaikus. Paštininkė tiek visus linčiavo, o apie save ir savo tėvus nutylėjo biggrin.gif

Klausyk, tu, aiškeriage wub.gif

Tai buvo 1991 metai. Aš vaikščiojau, bėgiojau, skyniau pergales Respublikiniuose filologų konkursuose. Iki kol stovėjom su tėčiu ir broliu tą naktį, prieš tai aš sugebėjau ir Vilniuj pabūt, ir Kaune kavinėj Pegasas su kunigais pasikalbėt. Atmosfera tiesiog virė.

Debiliukė esi man apie gyvenimą/knygas kalbėdama. Visiška.

Ne, kai mane reikėjo stumti - tai įvyko gerokai vėliau.

Ne, bet ****[SIZE=14], kas per durnės čia susirinkusios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 15 sausio 2024 - 17:51
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 15, 17:46)

Tai buvo 1991 metai. Aš vaikščiojau, bėgiojau, skyniau pergales Respublikiniuose filologų konkursuose. Iki kol stovėjom su tėčiu ir broliu tą naktį, prieš tai aš sugebėjau ir Vilniuj pabūt, ir Kaune kavinėj Pegasas su kunigais pasikalbėt. Atmosfera tiesiog virė.

prie ko čia aiškiegystės, kai pati rašei, kad paauglė tada buvai biggrin.gif
prie ko čia tie konkursai prie pavojingos nakties, kurioje vaikams ne vieta? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 15, 18:46)

Tai buvo 1991 metai. Aš vaikščiojau, bėgiojau, skyniau pergales Respublikiniuose filologų konkursuose. Iki kol stovėjom su tėčiu ir broliu tą naktį, prieš tai aš sugebėjau ir Vilniuj pabūt, ir su Kaune kavinėj Pegasas su kunigais pasikalbėt. Atmosfera tiesiog virė.

Uuuu.. atmosfera virė.....so exciting...virė tiesiog atmosfera plakant liezuviais tusciose Kauno gatvese...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 15, 17:48)
Uuuu.. atmosfera virė.....so exciting...virė tiesiog atmosfera plakant liezuviais tusciose Kauno  gatvese...

Nu tau tai galbūt, iki Rumšiškių dar nedaėję buvo...
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 15, 18:19)
Buvo. Ir laukė leidimo išvažiuot su tankais.

Kiek pamenu rusai ish karto Kaune uzhgrobe radio trukdymu centra Azuolyne. Kiek zhinau, Kauno dalinio vadas nelabai norejo veltis i tuos ivykius, tai uzhgrobe keleta nereikshmingu pastatu, kad parodyti, kad kazka daro. Matyt jaute, kad cia armija pakishineja.
Juk visi mate, kad Sovietu veiksmai nelogishki ir ten kazhkokios prieshingos grupuotes veikia.

Ka pamateme veliau rugpjucio puco metu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 15, 17:48)
prie ko čia tie konkursai prie pavojingos nakties, kurioje vaikams ne vieta? blink.gif  biggrin.gif

Prie to, kad kai toj duobėj stovėjau, galvojau: nu ir gerai, mirsiu tai mirsiu, bet konkursui viską nusiunčiau. Man, dvyliktokei, tai buvo svarbiau už mirtį. Na, labai svarbu buvo biggrin.gif

Va todėl mes niekad ir nesusikalbėsim.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 15, 17:55)
Kiek pamenu rusai ish karto Kaune uzhgrobe radio trukdymu centra Azuolyne. Kiek zhinau, Kauno dalinio vadas nelabai norejo veltis i tuos ivykius, tai uzhgrobe keleta nereikshmingu pastatu, kad parodyti, kad kazka daro. Matyt jaute, kad cia armija pakishineja.
Juk visi mate, kad Sovietu veiksmai nelogishki ir ten kazhkokios prieshingos grupuotes veikia.

Tai apie ką ir kalba: Kaune jie jau nenorėjo veltis. Užteko Vilniaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 15 sausio 2024 - 18:00
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 15, 18:55)

Tavo atmintis pemcininko, daug tuo laiku tusčių kalbų buvo, daug kas uzsiiminejo zmoniu jausmu kaitinimu per melagingas žinias. Ju Vilniuje dar daugiau buvo Neimanoma buvo supeasti kur tiesa, o kur melas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 15, 17:48)
prie ko čia tie konkursai prie pavojingos nakties, kurioje vaikams ne vieta? blink.gif  biggrin.gif

Taip. mūsų mažiukas brolis (10 metų) liko su mama namie, o mes su tėčiu ir broliu išbėgom į tą istorinę naktį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 15, 18:58)
Prie to, kad kai toj duobėj stovėjau, galvojau: nu ir gerai, mirsiu tai mirsiu, bet konkursui viską nusiunčiau. Man, dvyliktokei, tai buvo svarbiau už mirtį. Na, labai svarbu buvo biggrin.gif

Va todėl mes niekad ir nesusikalbėsim.
Papildyta:

Tai apie ką ir kalba: Kaune jie jau nenorėjo veltis. Užteko Vilniaus.

Tai tu dvyliktoke buvai ar filologė? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Bepigu "ginti" tuscias gatves mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 15, 19:05)
Taip. mūsų mažiukas brolis (10 metų) liko su mama namie, o mes su tėčiu ir broliu išbėgom į tą istorinę naktį unsure.gif

Na va, tuo tai tikiu, kad isbegai pasitrinti tarp zmoniu, nauju ispudziu pasigaudyti
Atsakyti