Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2024 01 15, 15:32)
tai kad emocinio nustebimo nebuvo, tavo išsisukinėjimai žinomi, panele mirksiukas.gif

nekažką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 15, 13:35)
As juk bendrauju su vyrais ir su moterimis ir manau,, kad man geriausia nuskilo.
Taip turiu problemu, bet mano problemos mazesnes lyginants su privalumais... Po aplyginimu.
s
Taip as skundziuosi, bet sakysim kokie milijonieriai irgi skundziasi, kad truksta pinigu didesnei jachtai ar saloms nusipirkt, o koks paprastas zmogelis gyvnantis sunkiai gal nesiskundzia.

Turiu vyriska pasa, ir gyvenime naudojausi vyr privilegijomis tai sutinku,, kad gyvenimas vyru lengvesnis, ypac jei esi ne visai vyras o tik tomis privilegijomis naudojiesi

O tai mes tipo su vyrais ir moterimis nebendraujam? lotuliukas.gif

pas tave labai dideles problemos, nes tu matai zmones kitus kaip kokiu splesrunus gyvulius, o ne zmones. Tau vyrai atrodo vargsiukai, slykstus, o moterys kazkokios prostitutes arba atsidavusios sventeivos. tu nematai normaliu zmoniu, normaliu santykiu, adekvataus gyvenimo, uzsidares nuo visu, bijai zmoniu, bijai bendrauti gyvai, net neuspranti skirtumo tarp tokio bendravimo ir internetinio ir per visa tu probelmu prizme matai iskreipta pasauli. Taigi privalumu labai mazai, bet jei tau gerai tavo pasaulyjem tai gerai, man ir su primokejimu tokiu pirvalumu nereiktu biggrin.gif
nei vyru nei moteru gyvenima snera lengvesnis, visi turi savo issukius ir privalumus ir kaip nori taip susikuria gyvenima, as asmeniskai nenoreciau vyru buti, man gerai kuom esu.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 15, 14:46)
Labai išplauktai rašai, jokio konkretumo. Tas pats, kas aš rašyčiau, jog tik tūparikės, antisocial senmergės dirba
archyvuose.

Tu tylą, skirtą tau, neturėdama  kaip ją pateisinti, desperatiskai bandai pristatyti, kaip kazkokia mistibę baimę tavo personazui?  Su tavimi nūdna bendrauti, todel ir tyli visi, tu pasirodei, kaip neadekvati senmergė čia.

Palikit ta nabage ramybeje, neturi ka portingo pasakyti, tai iena ir kabinejasi prie zmoniu, nesamones rasineja, nors kokio demesio tikisi unsure.gif man kazkaip su ligoniais tikria neidomu bendrauti, kurie ne tai kad kokia tema sugebetu diskutuoti, o kazkokias liguistas fantazija skuriasi apie kitus, kaip kokia iskrypele.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2024 01 15, 15:51)
kurie ne tai kad kokia tema sugebetu diskutuoti, o kazkokias liguistas fantazija skuriasi apie  kitus, kaip kokia iskrypele.

oho unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 15, 15:01)
pirmadienio anekdotas biggrin.gif vadinasi dar bent kartą šią savaitę prajuokinsi biggrin.gif
Papildyta:

gal dėl to, kad kremlinių čia ir nėra? galvelė neišnešė tiek išprotauti? biggrin.gif

kaip tai nera? yra pastininke, permirkusi kremliaus mastyme, paziurose, standartuose ir t.t.
ateina bando isprovokuot kazkokias mizernas diskusijas apie kremliu, matyt kapeiku pritruko ant svenciu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na, vadinasi, viskas tvarkoj su Sausio -13-ąja lithuania.gif

Sėkmės visiems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 15 sausio 2024 - 16:05
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 15, 16:04)
Na, vadinasi, viskas tvarkoj su Sausio -13-ąja lithuania.gif

Sėkmės visiems 4u.gif

nu taip, tu juk mus apgynei duobėje įstumta sėdėdama mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 15, 16:11)
nu taip, tu juk mus apgynei duobėje įstumta sėdėdama mirksiukas.gif  4u.gif

taip, stovėjom ten, Vaižganto gatvėj Kaune, su jau a.a. Tėčiu, broliu ir laukėm tankų, kurie mus tikrai sutraiškyt galėjo. Mat ten tikrai duobė, bėgt nebūtų buvę kur. Ačiū tuometiniam Kauno Merui - neatvažiavo. Bet ši patirtis visada su manim.

Aš neapgyniau, aš turiu Sausio 13-osios autentišką patirtį, kuri neleidžia skleistis tokiems kremliniams kaip tu - net SM.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 15 sausio 2024 - 16:30
Man toks klausimas kilo, o jeigu nebutu kvietes Landsbergis zmoniu rinktis prie tu bokstu ir seimo ir t.t. nu nebutu ten zmoniu miniu. Visi butu siltai sveiki, gyvi namie buve? Kazin kaip butu, kaip butu pateike Tarybu sajungos skilima? Nebutu buve Sajudzio, niekas nekovotu, nesirentu zmones. O sovietu sajunga siaip ar taip gi isiro, idomu kaip butu apipavidalne? Manau visi tie sajudziai buvo senu komunistu siaudas islaikyti savigarba ir savo idejas, tipo mes ne patys susigriovem sajunga, o va kazkokie "laisves " noretojai sugriove.
Idomu kas dar atsimena, kas buvo Sajudzio ir siu visu iliuziju ikurejai? kas siunte zmones i mirti?

Na tada kad zmones tomis iliuzijomis tikejo na normalu, nebuvo kitos informacijos. O dabar kai jau atviri CZV dokumetai, kaip viskas buvo daryta, kai Clinton papaskaojo, kap jie sugriove Tarybu sajunga, nu jau kazkaip graudu man del tu idejiniu zmoniu, kurie niekaip is iliuziju islipti negali. Rusija perdave Pabaltijo salis Jav ir tiek ziniu, o dar vis kazkas apie laisves kliedi, graudu.
dabar vel panasu pasaulio persidalyjimas vyksta arba is vis monopolio kurimas.
Atsakyti
Kremliaus nuopisa vis tik nesusilaikė unsure.gif

Ir net nesuprasdama, apie ką Sausio 13-oji blink.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 15, 16:07)

Taip, sienų dažytoja, taip. Jokio konkretumo biggrin.gif

Taip, taip, senmerge biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 15, 17:27)
taip, stovėjom ten, Vaižganto gatvėj Kaune, su jau a.a. Tėčiu, broliu ir laukėm tankų, kurie mus tikrai sutraiškyt galėjo. Mat ten tikrai duobė, bėgt nebūtų buvę kur. Ačiū tuometiniam Kauno Merui - neatvažiavo. Bet ši patirtis visada su manim.

Aš neapgyniau, aš turiu Sausio 13-osios autentišką patirtį, kuri neleidžia skleistis tokiems kremliniams kaip tu - net SM.

Kaune tankai nevazinejo, ka cia seki pasakas vaikuciams biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 15, 14:43)
birka, papais.

Gal jau savo antro galo temas su kazkuo kitu diskutuok. Pas mane nera problemu, tai man nerupi, o pas pacia jau matyt problemos, kad visur birkos rupi. Net nudistu pliazas pagal tave tam isteigtas kad birkas paziuret
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 15, 18:11)
Gal jau savo antro galo temas su kazkuo kitu diskutuok. Pas mane nera problemu, tai man nerupi, o pas pacia jau matyt problemos, kad visur birkos rupi. Net nudistu pliazas pagal tave tam isteigtas kad birkas paziuret

Senatvė, užmiršti ką nusišneki mamkose biggrin.gif
Atsakyti