QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 15, 13:35)
As juk bendrauju su vyrais ir su moterimis ir manau,, kad man geriausia nuskilo.
Taip turiu problemu, bet mano problemos mazesnes lyginants su privalumais... Po aplyginimu.
s
Taip as skundziuosi, bet sakysim kokie milijonieriai irgi skundziasi, kad truksta pinigu didesnei jachtai ar saloms nusipirkt, o koks paprastas zmogelis gyvnantis sunkiai gal nesiskundzia.
Turiu vyriska pasa, ir gyvenime naudojausi vyr privilegijomis tai sutinku,, kad gyvenimas vyru lengvesnis, ypac jei esi ne visai vyras o tik tomis privilegijomis naudojiesi
O tai mes tipo su vyrais ir moterimis nebendraujam?
pas tave labai dideles problemos, nes tu matai zmones kitus kaip kokiu splesrunus gyvulius, o ne zmones. Tau vyrai atrodo vargsiukai, slykstus, o moterys kazkokios prostitutes arba atsidavusios sventeivos. tu nematai normaliu zmoniu, normaliu santykiu, adekvataus gyvenimo, uzsidares nuo visu, bijai zmoniu, bijai bendrauti gyvai, net neuspranti skirtumo tarp tokio bendravimo ir internetinio ir per visa tu probelmu prizme matai iskreipta pasauli. Taigi privalumu labai mazai, bet jei tau gerai tavo pasaulyjem tai gerai, man ir su primokejimu tokiu pirvalumu nereiktu
nei vyru nei moteru gyvenima snera lengvesnis, visi turi savo issukius ir privalumus ir kaip nori taip susikuria gyvenima, as asmeniskai nenoreciau vyru buti, man gerai kuom esu.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 15, 14:46)
Labai išplauktai rašai, jokio konkretumo. Tas pats, kas aš rašyčiau, jog tik tūparikės, antisocial senmergės dirba
archyvuose.
Tu tylą, skirtą tau, neturėdama kaip ją pateisinti, desperatiskai bandai pristatyti, kaip kazkokia mistibę baimę tavo personazui? Su tavimi nūdna bendrauti, todel ir tyli visi, tu pasirodei, kaip neadekvati senmergė čia.
Palikit ta nabage ramybeje, neturi ka portingo pasakyti, tai iena ir kabinejasi prie zmoniu, nesamones rasineja, nors kokio demesio tikisi
man kazkaip su ligoniais tikria neidomu bendrauti, kurie ne tai kad kokia tema sugebetu diskutuoti, o kazkokias liguistas fantazija skuriasi apie kitus, kaip kokia iskrypele.