Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2024 01 15, 13:34)
pasistenk pamilti vyrišką giminę, tada labiau mylėsi ir save smile.gif

Vyrus galima tik pakesti ir gaileti ju... Vargshai tokiais gime, net nesuvokia, kad yra kitas pasaulis. Visai kitais principais sutvarkytas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 15, 12:46)
Vyrus galima tik pakesti ir gaileti ju... Vargshai tokiais gime, net nesuvokia, kad yra kitas pasaulis. Visai kitais principais sutvarkytas

eik jau, vyrams šiaip jau daug lengviau gyvenime, ypač jei nedurnas ir nesileidžia, kad jį per vaikus kokia barakuda prigautų
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 15, 10:58)
Vyrishkumas tai amzhinai varzhymasis ir kovos su kitais patinais del teises uzhliptii ant pateles. Po to jau shiaip varzhymasis be tikslo.
Tame nera nieko gero. Tik naturaliai atrankai

al ekaip nusisnekejai. nu jei tu toks tik, tai nereiskia, kad kiti tokie. zinoma seksas svarbi gyvenimo dalis, bet nevienintele ir ne esmine.
zmones uzsiima ivairom veiklom, ne dle to, kad pasidulkinti galetu ir taip to gerio per aksi siais laikais. O paprasciausiai gauna geru emociju, jiem smagu. Vienam vyrui ar moteriia nesvarbu, gal smagu lenktyniauti, kitam tapyti, ar dainuoti. Tai zmogaus israiskos dalis, ka jis daro gyvenime, kas jam idomu. zmogaus esminis noras sioje zemeje yra kurti, tik kuria skirtingus dalykus visi.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 15, 12:46)

kaip tau sunku ziuriu gyvenime. unsure.gif
moterys ir vyrai ant tiek baisiai nesiskiria,kad nesuprastu sio pasaulio, yra individualus tik skirtumai. Jie pas tave kokia ten nimfomanija ar kiti sutrikimai nu negalvok, kad pas visus tas pats. Tu labai keistai supranti, tu galvoji, visi gyvena, jaucia ir visko nori, taip kaip tu, nors pats esi su labai dideliom problemom.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 15, 13:46)

Tu negali kalbėti nei vyrų vardu, nei moterų. Nes tu nežinai kas esi
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 15, 11:47)
kaip galima tokią vyrišką laidą nežiūrėt? tu ką?

Tu meteisi, mėteisi, tai norejai I vieną barikadu puse pasiduoti, tai I kitą, tai ant dvieju kėdžių vienu metu pasėdėti bet kuo daugiau reiski savo mintis, rltuo labiau matosi, kad tavo vieta su teletabėmis
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 15, 13:48)
eik jau, vyrams šiaip jau daug lengviau gyvenime, ypač jei nedurnas ir nesileidžia, kad jį per vaikus kokia barakuda prigautų

As juk bendrauju su vyrais ir su moterimis ir manau,, kad man geriausia nuskilo.
Taip turiu problemu, bet mano problemos mazesnes lyginants su privalumais... Po aplyginimu.
s
Taip as skundziuosi, bet sakysim kokie milijonieriai irgi skundziasi, kad truksta pinigu didesnei jachtai ar saloms nusipirkt, o koks paprastas zmogelis gyvnantis sunkiai gal nesiskundzia.

Turiu vyriska pasa, ir gyvenime naudojausi vyr privilegijomis tai sutinku,, kad gyvenimas vyru lengvesnis, ypac jei esi ne visai vyras o tik tomis privilegijomis naudojiesi
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 15, 14:29)
Tu negali kalbėti nei vyrų vardu, nei moterų. Nes tu nežinai kas esi

Gal pradek protauti. Nu ir kam man ta zhinoti, kam save priskirti? Labeli kad pasikabinciau kaklo?
Man tai neidomu. Esu kas esu ir to pakanka, skaityk kad ateivis, koks skirtumas

Cia kaip su emigrantais...
Tu niekad netapsi TIKRU ANGLU, ar TIKRU VOKIECIU, LIETUVOJE NEISITVIRTINAI...

Teletabiu leksikonas

Neii as norejau tapti tikru anglu, nei tikru vokieciu, nei lietuviu noriu buti, tiesiog vazhinejant gyvenat skirtingose vietose igauni zhiniu ir matai privalumu, ir to pakanka

Palygint su kokiais uzhsisedejusiais vienoje vietoje

Kazhkas keicia lyti... Na gal zhmogus negali o gal tiesiog IESHKO NUOTYKIU, patirciu koks skirtumas...

Pasakysiu, kad tie eksperimentai su moterishumu tai ispudingiausias dalykas ka teko patirti gyvenime, visos keliones nublanksta, iskaitant Australijas ir pan...
Atsakyti
Tavo smegenys neanalizuoja kas yra moteris, kas vyras, ir kokie tarp ju skirtumai, todel tu ir esi birka su papais. Neskaitau as daugiau tavo paklodziu, jos - bevertės. Pilstymas is tuscio i kiaurą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 sausio 2024 - 13:46
Na ir vis tiek aš savo pasiekiau, kad ir per 9-erius metus. Bet šiemet nei viena kremlinė čia nedrįso iš Sausio 13-osios pasityčiot. Ignoravo - jų teisė, bet ir nesityčiojo. Puiku wub.gif

Ne veltui aš čia laiką leidau. Grįšiu bent mažiausią Kremliaus nuopisų pėdsaką aptikus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 15, 15:11)
Na ir vis tiek aš savo pasiekiau, kad ir per 9-erius metus. Bet šiemet nei viena kremlinė čia nedrįso iš Sausio 13-osios pasityčiot. Ignoravo - jų teisė, bet ir nesityčiojo. Puiku wub.gif

Ne veltui aš čia laiką leidau.  Grįšiu bent mažiausią Kremliaus nuopisų pėdsaką aptikus mirksiukas.gif

Labai išplauktai rašai, jokio konkretumo. Tas pats, kas aš rašyčiau, jog tik tūparikės, antisocial senmergės dirba
archyvuose.

Tu tylą, skirtą tau, neturėdama kaip ją pateisinti, desperatiskai bandai pristatyti, kaip kazkokia mistibę baimę tavo personazui? Su tavimi nūdna bendrauti, todel ir tyli visi, tu pasirodei, kaip neadekvati senmergė čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 sausio 2024 - 14:51
QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 15, 13:29)
Tu meteisi, mėteisi, tai norejai I vieną barikadu puse pasiduoti, tai I kitą, tai ant dvieju kėdžių vienu metu pasėdėti  bet kuo daugiau reiski savo mintis, rltuo labiau matosi, kad tavo vieta su teletabėmis

pirmadienio anekdotas biggrin.gif vadinasi dar bent kartą šią savaitę prajuokinsi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 15, 14:11)

Ne veltui aš čia laiką leidau.  Grįšiu bent mažiausią Kremliaus nuopisų pėdsaką aptikus mirksiukas.gif

gal dėl to, kad kremlinių čia ir nėra? galvelė neišnešė tiek išprotauti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 15, 15:01)
gal dėl to, kad kremlinių čia ir nėra? galvelė neišnešė tiek išprotauti? biggrin.gif

Ar jau net šitaip? TU? Na, tiesiog puiku wub.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 15, 14:46)
Labai išplauktai rašai, jokio konkretumo.

Taip, sienų dažytoja, taip. Jokio konkretumo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 15 sausio 2024 - 15:05
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 15, 15:07)
Ar jau net šitaip? TU? Na, tiesiog puiku wub.gif  biggrin.gif

ne visai puiku, derėjo klausti turbūt:
ak, jau net šitaip?
blogai, panele mokytoja, labai blogai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 15, 15:25)
ne visai puiku, derėjo klausti turbūt:
ak, jau net šitaip?
blogai, panele mokytoja, labai blogai mirksiukas.gif

tai kad emocinio nustebimo nebuvo, tavo išsisukinėjimai žinomi, panele mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 15 sausio 2024 - 15:36