QUOTE(Monteverte @ 2024 01 15, 13:48)
eik jau, vyrams šiaip jau daug lengviau gyvenime, ypač jei nedurnas ir nesileidžia, kad jį per vaikus kokia barakuda prigautų
As juk bendrauju su vyrais ir su moterimis ir manau,, kad man geriausia nuskilo.
Taip turiu problemu, bet mano problemos mazesnes lyginants su privalumais... Po aplyginimu.
s
Taip as skundziuosi, bet sakysim kokie milijonieriai irgi skundziasi, kad truksta pinigu didesnei jachtai ar saloms nusipirkt, o koks paprastas zmogelis gyvnantis sunkiai gal nesiskundzia.
Turiu vyriska pasa, ir gyvenime naudojausi vyr privilegijomis tai sutinku,, kad gyvenimas vyru lengvesnis, ypac jei esi ne visai vyras o tik tomis privilegijomis naudojiesi
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 15, 14:29)
Tu negali kalbėti nei vyrų vardu, nei moterų. Nes tu nežinai kas esi
Gal pradek protauti. Nu ir kam man ta zhinoti, kam save priskirti? Labeli kad pasikabinciau kaklo?
Man tai neidomu. Esu kas esu ir to pakanka, skaityk kad ateivis, koks skirtumas
Cia kaip su emigrantais...
Tu niekad netapsi TIKRU ANGLU, ar TIKRU VOKIECIU, LIETUVOJE NEISITVIRTINAI...
Teletabiu leksikonas
Neii as norejau tapti tikru anglu, nei tikru vokieciu, nei lietuviu noriu buti, tiesiog vazhinejant gyvenat skirtingose vietose igauni zhiniu ir matai privalumu, ir to pakanka
Palygint su kokiais uzhsisedejusiais vienoje vietoje
Kazhkas keicia lyti... Na gal zhmogus negali o gal tiesiog IESHKO NUOTYKIU, patirciu koks skirtumas...
Pasakysiu, kad tie eksperimentai su moterishumu tai ispudingiausias dalykas ka teko patirti gyvenime, visos keliones nublanksta, iskaitant Australijas ir pan...