Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Kur tu matei protinga sportininka? Vienetai tampa turtingais zhinomais, o kiti strojkiu pagalbiniai, jei neisitrina kokiu treneriu.
Xbox tai Microsoft zaidimu platforma, praktishkai visi zhaidimai yra Windows ir dar daugiau su geresnemis galimybemis. Kur klaviatura joystick pele o kur kazhkoks ten pultelis primityvus

ooo broliai ???😁 ooo isikevic ???😁  o tie eimo nariai ,vienas komunistine plyta kur meto antras kur gaudo ir nepagauna.

saudytoja priziore kazkokiiu zaidyniu sniego

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 12 sausio 2024 - 14:16
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 01 12, 13:59)
<p>Jei zinotumet lokacija tos vietos tai ten ,,netoli,, yra maxima,senukai,lidlas ,toliau urmo bazas . pestute tolokai ...su autiku 3-4stoteles. vsio</p><p>Bet tai ne pagrindas isleist vaika ,nes eismas judesys yra . </p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.google.com/maps/place/Technikos+g.+19,+51256+Kaunas/@54.9041783,24.0062205,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x46e71817cf9158a7:0x2c35eb67d5188964!8m2!3d54.9041752!4d24.0087954?entry=ttu'>https://www.google.com/maps/place/Technikos+g.+19,+51256+Kaunas/@54.9041783,24.0062205,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x46e71817cf9158a7:0x2c35eb67d5188964!8m2!3d54.9041752!4d24.0087954?entry=ttu</a></p>

realiai px būtų kas kaip vaikus augina, patys gi ir verks po to
bet juk reikia laikyyytis shakalienės įstatymų, bernevernet ar ne? jei jau apsaugant viaką, kartoju apsaugant, kad nebėgtų į gatvę, padaužius per kombinezoną vaiką atima ir linčiuoja prieš visą šalį, tai šiuo atveju tadkaip? motiną iki gyvos galvo rktų ar atnaujinti mirties bausmė tada?
aš gi tik atvejus lyginu, nieko daugiau, viskas gi tik vaikuuučių labui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 12, 16:00)
realiai px būtų kas kaip vaikus augina, patys gi ir verks po to
bet juk reikia laikyyytis shakalienės įstatymų, bernevernet ar ne? jei jau apsaugant viaką, kartoju apsaugant, kad nebėgtų į gatvę, padaužius per kombinezoną vaiką atima ir linčiuoja prieš visą šalį, tai šiuo atveju tadkaip? motiną iki gyvos galvo rktų ar atnaujinti mirties bausmė tada?
aš gi tik atvejus lyginu, nieko daugiau, viskas gi tik vaikuuučių labui biggrin.gif

Geriau, VV, papasakok, kaip tave dar paauglę sutemus vakare siuntė motina vyresnės sesers dukteriai pieno nupirkt ir už tai tau leido net pieniško šokolado nusipirkt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O ko Burbanti nepapasakoja, kaip savo mažą sūnų atrakcionuose pametė?

O ko Liutukė nepapasakoja, kaip jos duktė niekam nieko nesakius tamsoj išėjo "pas brolį" ir jie ją vos rado?

Visiems taip gali atsitikt.

Bet ta šeima protinga. Atsitikus bėdai, jie bendrauja su pareigūnais (o ne su celofanais ir janutienėm) ir nepasiduoda provokacijom, kurios niekur neveda.

Ramybės, sėkmės ir tylaus gyjimo džiaugsmo tai šeimai wub.gif
Atsakyti
Siulau paziureti filmus Hostel Hostel2 ir suzinoti kokiu interesu gali buti grobiant zmones.
Veiksmas vyksta Slovakijoje
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 12, 16:30)
Geriau, VV, papasakok, kaip tave dar paauglę sutemus vakare siuntė motina vyresnės sesers dukteriai pieno nupirkt ir už tai tau leido net pieniško šokolado nusipirkt biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O ko Burbanti nepapasakoja, kaip savo mažą sūnų atrakcionuose pametė?

O ko Liutukė nepapasakoja, kaip jos duktė niekam nieko nesakius tamsoj išėjo "pas brolį" ir jie ją vos rado?

Visiems taip gali atsitikt.

Bet ta šeima protinga. Atsitikus bėdai, jie bendrauja su pareigūnais (o ne su celofanais ir janutienėm) ir nepasiduoda provokacijom, kurios niekur neveda.

Ramybės, sėkmės ir tylaus gyjimo džiaugsmo tai šeimai wub.gif

pastininke, labai nori mano demsio tai niekaip nebaigi savo melu? kodel tau norisi meluoti? pamastyk ramiai. siaip geras pvz su mano dukra, ne tamsoje, o po pamoku, nuo savo mokyklos nuejo i brolio mokykla, as kaip tik juos turejau pasiimti po pamoku, bet siek tiek uztrukau, ji turejo laukti bibliotekoje, tolokai, jai buvo 11 ir as issigandau, nes pas mus taip neiprasta, o mobilaus tada neturejo ji, nes mano vaikai vieni nevaiksciojo net ir diena tokio amziaus po miesta, jau apie tamsa tai nei nesneku. Po miesta vienus isleidau jau vidurineje 13m ir tai tik diena ir zinojau su kuo kur eina. Bet net ne vienus visada su draugais budavo, ne po viena. Dabar jau tamsoje gali iseiti, bet irgi su draugais, ne vieni.
Atsakyti
paštininke, archyvų žiurkike tu, gyvenimo neturinti, žinai reklamą? nebe tie laikai, mama? biggrin.gif
dar kartą kartoju, teletabiai sprinkit dabar savo mylimukų įsatymais, gi net paplekšnoti vaikui nebegalima, tai kur jau vieną paleisti? dabokit iki 18 metų dabar, šiukštu
o mes gyvenome nuostabiais laikais, nuostabiuose miestuose, o ne kažkokiam pramoniniam baisiam kaune, bet ir tai labai saugojomės, jei kas, geriau jau pasislėpti nei atvirai kaip durnai stotelėje nuošalioje sėdėti
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2024 01 12, 17:17)
pastininke, labai nori mano demsio tai niekaip nebaigi savo melu? kodel tau norisi meluoti? pamastyk ramiai. siaip geras pvz su mano dukra, ne tamsoje, o po pamoku, nuo savo mokyklos nuejo  i brolio mokykla, as kaip tik juos turejau pasiimti po pamoku, bet siek tiek uztrukau, ji turejo laukti bibliotekoje, tolokai, jai buvo 11  ir as issigandau, nes pas mus taip neiprasta, o mobilaus tada neturejo ji, nes mano vaikai vieni nevaiksciojo net ir diena tokio amziaus po miesta, jau apie tamsa tai nei nesneku. Po miesta vienus isleidau jau vidurineje 13m ir tai tik diena ir zinojau su kuo kur eina. Bet net ne vienus visada su draugais budavo, ne po viena. Dabar jau tamsoje gali iseiti, bet irgi su draugais, ne vieni.

ar jau ir nebe tamsoj? O kaip ten jos su vyru ieškojot???

Bet gerai, kad radot. Citatas turiu, bet ne tau.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 12, 17:20)
paštininke, archyvų žiurkike tu, gyvenimo neturinti, žinai reklamą? nebe tie laikai, mama?  biggrin.gif
dar kartą kartoju, teletabiai sprinkit dabar savo mylimukų įsatymais, gi net paplekšnoti vaikui nebegalima, tai kur jau vieną paleisti? dabokit iki 18 metų dabar, šiukštu
o mes gyvenome nuostabiais laikais, nuostabiuose miestuose, o ne kažkokiam pramoniniam baisiam kaune, bet ir tai labai saugojomės, jei kas, geriau jau pasislėpti nei atvirai kaip durnai stotelėje nuošalioje sėdėti

bet pieniškas šokoladas skanu paauglei, nesakyk, net jei ją už tai į tamsą vieną išleisi. Tad ko čia vaipaisi? Aš tik primenu.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 12, 17:23)

tikrai ne tamsoje, po mokyklos dar ne temsta. Tai nieko ir ieskot nereikejo daug, nuvaziavo vyras paimt sunu ir ji ten jau buvo. Paieskos ten buvo gal 10, 15 min. Ir tai buvo miestas, kur pilna zmoniu, po pamoku, kai pilna tevu ir vaiku gatvese. Cia kai kuriuo vaikai nuolat tokius atstumus vieni vaiksto. Ir tai man isgascio buvo, o jei taip kas diena leis vaikui mazam tokius atstumus vaziuoti ar eiti veinam nu nezinau, nesuprantu as tokiu tevu.
Bet visi renkasi, paskui visi uz paskemes irgi patys atsako.
Tik nezinau ka tu su savo melais nori pasiekti? ku rtruksta reik pritempti? supranti kai apie zmogu pameluoji, tai visi jau tavo postai man va tokio lygio melas ir smeistas, nebekeli seniai pasitikejimo. Gal toks ir tikslas buvo, neiznau, tau spresti, geria gali vel ramiai buti be mano demesio.
Atsakyti

Papildyta:

bet pieniškas šokoladas skanu paauglei, nesakyk, net jei ją už tai į tamsą vieną išleisi. Tad ko čia vaipaisi? Aš tik primenu.

tai tu nelygink mūsų mažo miestuko su Kauno pakraščiu biggrin.gif ir paauglė 13 metų gal jau vyresnė nei 9 metų? ir be to ne viena gi vaikščiojo kaip ta mergaitė ar ne?
oi kaip skauda tau, kai nėr kaip prisiknisti biggrin.gif
Atsakyti

tikrai ne tamsoje, po mokyklos dar ne temsta. Tai nieko ir ieskot nereikejo daug, nuvaziavo vyras paimt sunu ir ji ten jau buvo. Paieskos ten buvo gal 10, 15 min. Ir tai buvo miestas, kur pilna zmoniu, po pamoku, kai pilna tevu ir vaiku gatvese. Cia kai kuriuo vaikai nuolat tokius atstumus vieni vaiksto. Ir tai man isgascio buvo, o jei taip kas diena leis vaikui mazam tokius atstumus vaziuoti ar eiti veinam nu nezinau, nesuprantu as tokiu tevu.
Tik nezinau ka tu su savo melais nori pasiekti? kur truksta reik pritempti? supranti kai apie zmogu pameluoji, tai visi jau tavo postai man va tokio lygio melas ir smeiztas, nebekeli seniai pasitikejimo. Gal toks ir tikslas buvo, nezinau, tau spresti, gerai gali vel ramiai buti be mano demesio, nes tikrai neidomus tokie zmones man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 12 sausio 2024 - 17:32
QUOTE(lutuke123 @ 2024 01 12, 17:30)
Tik nezinau ka tu su savo melais nori pasiekti? ku rtruksta reik pritempti? supranti kai apie zmogu pameluoji, tai visi jau tavo postai man va tokio lygio melas ir smeistas, nebekeli seniai pasitikejimo. Gal toks ir tikslas buvo, neiznau, tau spresti, geria gali vel ramiai buti be mano demesio.

tu matai: o kodėl taip drebėjai? Kodėl tavo duktė taip išsigandus buvo?

Tamsu buvo. Rašei.

Lutuke, tu bent suprask, kas yra žodis "melas" ir "šmeižtas". Pradžiai.

O ką, vis tik su Arijos vaikų teisėm turėjai/turi reikalų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 12 sausio 2024 - 17:35
Lietuviai jau tepa slides

"Dėl karo baimės dalis lietuvių NT ieško už šalies ribų, pavyzdžiui, Ispanijoje. „Pažįstu ne vieną žmogų, kurie pirko būstą svetur, kad šeimos nariams būtų kur išvažiuoti, jeigu kažkas prasidėtų. Populiariausios kryptis – šiltieji kraštai: Ispanija, Pietų Europa, kad būtų šilta. Tai ir atostogų būstas, ir galimybė evakuotis“, – tikino jis. Įdomu ir tai, kas dedasi Lietuvos pajūrio rinkoje – ten parduodamas didelis kiekis būstų. „Galbūt dalis antro būsto pajūryje turėtojų svarsto būstą pakeisti į esantį už Lietuvos ribų“, – svarstė A.Antanavičius."

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...vyksta-29946429
Atsakyti