QUOTE(lutuke123 @ 2024 01 12, 17:17)
pastininke, labai nori mano demsio tai niekaip nebaigi savo melu? kodel tau norisi meluoti? pamastyk ramiai. siaip geras pvz su mano dukra, ne tamsoje, o po pamoku, nuo savo mokyklos nuejo i brolio mokykla, as kaip tik juos turejau pasiimti po pamoku, bet siek tiek uztrukau, ji turejo laukti bibliotekoje, tolokai, jai buvo 11 ir as issigandau, nes pas mus taip neiprasta, o mobilaus tada neturejo ji, nes mano vaikai vieni nevaiksciojo net ir diena tokio amziaus po miesta, jau apie tamsa tai nei nesneku. Po miesta vienus isleidau jau vidurineje 13m ir tai tik diena ir zinojau su kuo kur eina. Bet net ne vienus visada su draugais budavo, ne po viena. Dabar jau tamsoje gali iseiti, bet irgi su draugais, ne vieni.
ar jau ir nebe tamsoj? O kaip ten jos su vyru ieškojot???
Bet gerai, kad radot. Citatas turiu, bet ne tau.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 12, 17:20)
paštininke, archyvų žiurkike tu, gyvenimo neturinti, žinai reklamą? nebe tie laikai, mama?
dar kartą kartoju, teletabiai sprinkit dabar savo mylimukų įsatymais, gi net paplekšnoti vaikui nebegalima, tai kur jau vieną paleisti? dabokit iki 18 metų dabar, šiukštu
o mes gyvenome nuostabiais laikais, nuostabiuose miestuose, o ne kažkokiam pramoniniam baisiam kaune, bet ir tai labai saugojomės, jei kas, geriau jau pasislėpti nei atvirai kaip durnai stotelėje nuošalioje sėdėti
bet pieniškas šokoladas skanu paauglei, nesakyk, net jei ją už tai į tamsą vieną išleisi. Tad ko čia vaipaisi? Aš tik primenu.