Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2024 01 11, 16:41)
nezinau ka ir kokius dalykus turit, nezinau ka tu vadini pulteliu, bet playstation stai. Tikrai nejo tokiu bateriju pirkti. Mano vaikai turi ir xboxa, tai ten uzsideda tos concoles ant tokio prietaisiuko ir pasikrauna, niekur jokios batereikes neisikeicia, o pati deze jungiasi i razete. bet siapi nesinaudoja, pradzioj siek tiek pazaide, dabar sunus turi gera PC, o dukrai is vis neidomu tie zaidimai, mazesne roblox dar zaisdavo per laptopa kartais. bet ten vsiai idomu, statai namus, projektuoji ir t.t.

vartotojo įkelta nuotrauka

Tai AKUMULIATORIUS jis kraunamas. Tokiu akumuliatoriu yra pirkti, net Kauno bazeje maciau ir elektronikos parduotuveje yra. Bet jie KRAUNAMI
Atsakyti
kad tą šeimutę, kur pagrobta mergaitė buvo, riekia tikrinti tai faktas
čia kažkokioms šiukšlėms, o ne žaislams tik reikia batareikas keisti, mano šuo turi žuvį, kur juda, šokinėja, net ta pakraunama namuose, o ne batarkės keičiamos biggrin.gif melo kojos trumpos
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 11, 16:43)
aš ne apie tai, o kad tu tikrus sportininkus įžeidinėji

Nieko gero apie sportinikus pasakyt negaliu, su jais net bendrauti nera apie ka. Dukra, kai i sporta iniko, tai pasidare visai pusglushe, gal jau net psichuskeje iskaitoje
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 11, 15:44)
Tai AKUMULIATORIUS jis kraunamas. Tokiu akumuliatoriu yra pirkti, net Kauno bazeje maciau ir elektronikos parduotuveje yra. Bet jie KRAUNAMI

tai apie ka ir kalba, as nesu maciusi jokiu dedamu batereikiu i playstation, nezinau gal kokie kitokie special modeliai kuriami Lietuvai ar gal koks labai senas modelis neisivaizduoju, bet butent tik tokie kaunami pas mus kiek esu maciusi. I televizoriaus pulteli dedamos batereikes, o kur dar prie play station neisivaizduoju?
o tokiu tikrai neis vienas vaikas pirktis, jei ten jos numire ir nepasikrauna.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 11, 15:47)
Nieko gero apie sportinikus pasakyt negaliu, su jais net bendrauti nera apie ka. Dukra, kai i sporta iniko, tai pasidare visai pusglushe, gal jau net psichuskeje iskaitoje

nusišneki
lygiai taip pat pasibaigia didelė dalis aukštasias ir pan. Koks skirtumas kuo po to gyvenime užsiima? o jau koks vadybininkas kažkuo protingesnis? gal daugiau nebent apsukinėit, meluoti išmoksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 11, 16:50)
nusišneki
lygiai taip pat pasibaigia didelė dalis aukštasias ir pan. Koks skirtumas kuo po to gyvenime užsiima? o jau koks vadybininkas kažkuo protingesnis?

Sportininkai dazhnai dirba vadybininkais, nes ten nereikia ishsilavinimo.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 11, 16:19)
Sportininkai dazhnai dirba vadybininkais, nes ten nereikia ishsilavinimo.

eik tu vadybininke smile.gif
Dakarą ar žiūri? bus naujų lyderių metai, visi atkris ar bus žemiau, tik mocų dar neperžiūrėjau, jų ten tiek daug, nežinau kurį ir žiūrėt
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 11, 22:11)
eik tu vadybininke smile.gif
Dakarą ar žiūri? bus naujų lyderių metai, visi atkris ar bus žemiau, tik mocų dar neperžiūrėjau, jų ten tiek daug, nežinau kurį ir žiūrėt

Koks man skirtumas kas ten laimes?
Ar tau yra skirtumas, kai ash shaudau vorus su planshete kiek tashku surenku?
Neturi ka veikti, yra zhiopliu teguu rizikuoja savo kaulais, man tai vienodai
Atsakyti
oi ta Maikė parazitė. Jau viešina per žinias, kad močia žinojo, kad vaikas važiavo į prekybcentrį, važiavo ten jos ieškoti!!! į jokią parduotuvę prie namų ji nebuvo išleista!
Maike, vatninke tu nelaiminga, kaip tau negėda? budule tu ir aplinka tavo! biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 11, 21:30)
Koks man skirtumas kas ten laimes?
Ar tau yra skirtumas, kai ash shaudau vorus su planshete kiek tashku surenku?
Neturi ka veikti, yra zhiopliu teguu rizikuoja savo kaulais, man tai vienodai

aišku skirtumas, žiauriai įdomus rali, visada žiūriu, kokia žmonių stiprybė!
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 11, 21:39)
oi ta Maikė parazitė. Jau viešina per žinias, kad močia žinojo, kad vaikas važiavo į prekybcentrį, važiavo ten jos ieškoti!!! į jokią parduotuvę prie namų ji nebuvo išleista!
Maike, vatninke tu nelaiminga, kaip tau negėda? budule tu ir aplinka tavo! biggrin.gif
Papildyta:

aišku skirtumas, žiauriai įdomus rali, visada žiūriu, kokia žmonių stiprybė!

kaip ir su ta info apie batereikas, tipo is artimos aplinkos suzinojau ir mums cia sikirtinai pasake, ziuriu tik visas internetas irgi zino. kazka kazkur isgirdo, kaip per sugedusi telefona, del to ta istorija tokia ir neaiski, nes visi tik pletkus pasakoja, o ne realia info.
Atsakyti
Priminė- burbanti versus teletabės biggrin.gif

▶️ Watch this reel
https://www.facebook...uW1Tn6z8WWBQtB/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 sausio 2024 - 11:35

Jei zinotumet lokacija tos vietos tai ten ,,netoli,, yra maxima,senukai,lidlas ,toliau urmo bazas . pestute tolokai ...su autiku 3-4stoteles. vsio

Bet tai ne pagrindas isleist vaika ,nes eismas judesys yra . 

https://www.google.c...87954?entry=ttu

Atsakyti