Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Nu va rasta gyva mergaite, gali visi atsikvepti, bet per sias dienas pamatem, kokia bjauri maja, kuri sugeba apvaryti mamas, kuriu vaikai akyse mire, fui slykstyne.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2024 01 09, 20:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73127368" data-time="1704819036"><div><p>Siaube!!!!!!!
Apsiverkiau

Tu sena ku.rva, kad tau gimda pradėtų pūti.</p></div></blockquote><p>Burba, tiesiog būna dirbt reikia 😃</p><p>Beje, mano vaikas skaito nuo 5m., rašo spausdintintm raidėm ranka arba klaviatūra nuo 5,5m.</p><p>Lietuvoj, jei ką, galima šešiametį palikti vieną saugioj aplinkoj, o septynmečiai patys iš mokyklos grįžta.</p>

Kad tau gimda supūtų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 sausio 2024 - 00:22
Noriu tik pasidžiaugti Lietuvos pareigųnų darbu, visais geranoriškais žmonėmis. LIETUVA JĖGA.lithuania.gif lithuania.gif Lietuva pilna gerų, nuostabių žmonių. Myliu tave Lietuva, kokia buvai paskutines dvi dienas. Puiki dovana prieš sausio 13-ąją. Tai parodo kokie mes vieningi. Gal pagaliau visi padugnės celofanai ir šeimamaršiai užsikimš. visos ubantienės ir uardos taip pat. Ne tik aš noriu jų nematyti, noriu kad ir kiti nematytų.
Atsakyti

labavas ten vienam filmuke normaliai pasake apie svietima mokykloje . kai kur jis pratrysta bet vienas epizodas patiko. 

As vistiek galvoju ,kad 9m per anksti isleist ...ten miestas o ne kaimas koks ar draustinas,masinos laksto,salta  -nu cia is sono taip atrodo, o realybej gal namuose sienom laipioja is neturejimo ka veikt

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2024 01 09, 23:59)
Nu va rasta gyva mergaite, gali visi atsikvepti, bet per sias dienas pamatem, kokia bjauri maja, kuri sugeba apvaryti mamas, kuriu vaikai akyse mire, fui slykstyne.

jei ne ta maja, a la visus pažįstanti, būčiau parašiusi ką orakulas rodė. Kadangi nei aš iš kauno, nei kažkaip susijusi, na maža ką, negalėjau taip 100 proc. teigti, ypač kai isteriška maja čia plaikstosi, bet vakar dienai ir rodė, kad mergaitė grįš į šeimą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2024 01 10, 09:26)
Noriu tik pasidžiaugti Lietuvos pareigųnų darbu, visais geranoriškais žmonėmis. LIETUVA JĖGA.lithuania.gif  lithuania.gif Lietuva pilna gerų, nuostabių žmonių. Myliu tave Lietuva, kokia buvai paskutines dvi dienas. Puiki dovana prieš sausio 13-ąją. Tai parodo kokie mes vieningi. Gal pagaliau visi padugnės celofanai ir šeimamaršiai užsikimš. visos ubantienės ir uardos taip pat. Ne tik aš noriu jų nematyti, noriu kad ir kiti nematytų.

aha, Garliava irgi labai vieninga buvo biggrin.gif
Atsakyti

Kad tau gimda supūtų

Tau palengveja kai taip issivemi...  Pas tave ,ta galva= meslo pilna , nebandai kokios detoksikacijos kursu?

Man viena sesute pasakojo : 

mirsta sena motera ,guli ligoninej .o ji ateina ja aptvarkyt ir sako ta motera jai : as uzauginau 4 vaikus ir nei vienas neateina paziuret kaip as mirstu . 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 10 sausio 2024 - 10:03
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 01 10, 09:58)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73127410" data-time="1704838908">
<div>
<p>Kad tau gimda supūtų</p>
</div>
</blockquote>
<p>Tau palengveja kai taip issivemi...  Pas tave ,ta galva= meslo pilna , nebandai kokios detoksikacijos kursu?</p>
<p>Man viena sesute pasakojo : </p>
<p>mirsta sena motera ,guli ligoninej .o ji ateina ja aptvarkyt ir sako ta motera jai : as uzauginau 4 vaikus ir nei vienas neateina paziuret kaip as mirstu . </p>

ar nematai pavyzdžio, ką tokios motkos, tėvai pridaro, kurie vaikų nedaboja? pažiūrėk kiek valstybės resurso per tokius brudus išleista rolleyes.gif vienas dalykas, kai vaikai eina iš mokyklos, negali gi jos nelankyti, kai eina į kažkokius būrelius, tobulintis, o kitas dalykas, kai vieni namuose palikti ir nežinia ką gali padaryti ar kai bastosi be tikslo prietemoje lauke ar kur po prekybcentrius
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 10, 10:58)
jei ne ta maja, a la visus pažįstanti, būčiau parašiusi ką orakulas rodė.

biggrin.gif biggrin.gif oi, nejuokink
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 10, 10:39)
biggrin.gif  biggrin.gif  oi, nejuokink

pavydi, kad nepavyko išmokti? aš moku pamatyti žmonių mirtis.
vienintelė sąlyga, man tai turi būti įdomu, turiu įsitraukti
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 10, 12:28)
ar nematai pavyzdžio, ką tokios motkos, tėvai pridaro, kurie vaikų nedaboja? pažiūrėk kiek valstybės resurso per tokius brudus išleista rolleyes.gif vienas dalykas, kai vaikai eina iš mokyklos, negali gi jos nelankyti, kai eina į kažkokius būrelius, tobulintis, o kitas dalykas, kai vieni namuose palikti ir nežinia ką gali padaryti ar kai bastosi be tikslo prietemoje lauke ar kur po prekybcentrius

užsičiaupk valkata, burtininkė nelaiminga, tfu ant tokių
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 01 10, 11:24)
užsičiaupk valkata, burtininkė nelaiminga, tfu ant tokių

tfu ant tokių berazumių kaip tu, prisišnekėsi gluše vieną dieną ant savo galvelės durnos
kitos motinos pinigus skaičiavo, kur tikra nelaimė, gaisras, griūtis, o kur kaušai tėvai tai skaičiuot jau nereikia?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 10, 13:39)
tfu ant tokių berazumių kaip tu, prisišnekėsi gluše vieną dieną ant savo galvelės durnos
kitos motinos pinigus skaičiavo, kur tikra nelaimė, gaisras, griūtis, o kur kaušai tėvai tai skaičiuot jau nereikia?

užsičiaupk padugne. Tuoj pradėsiu tikėti Dievu ir visais šventaisiais, kad nedavė tau motinystės dovanos.
Atsakyti