QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 09, 13:01)
As, kai gryžtu I Lietuvą, tai man visada šiurpai kuna perbega, kai matau vienus vaikus vaiksciojancius gatvemis, ypac vakarais. Tevai turetu jau atprasti nyo senos sistemos ir suprasti, jog jau ne 1980, kai mes vieni po miskus braidydavom ir nebijojom nieko, nes tiek issigimelių vyru nebuvo. Ka cia vyru, vis dazniau vaikus vyrai gaudo kartu su moterimis.
Reikia sejti Kinijos, Rumunijos pavyzdziu, kas liecia internetą. Nes didžiausias blogis is ten.
Tik niekaip nesusideda paveikslas mano galvoje - visi esame sekami internetineje erdveje. Kodel leidziamas terorizmas, issigimimai? Gi viska jie mato kas ir kaip.
Yra gi satelltai. Žemė filmuojama 24/7. Bet gi duomenys renkami kiek kokia kita salis ginklu turi ir kur juos kavoja, vogiami zmones 'nematomi' Koks satelitas skriejo tuo metu per šią teritoriją, toks ir nufilmavo. Ką, tik kariniais klausimais galima gauti leidimą filmuotai medziagai?
nu tai biznis gi, valdzia pinigai, galia, ka nori ta ir daro, jei norietu zinoma to nei nebutu, kaip man vienas pabegelis pasakojo, jis dirbo policijoje savoje salyje, sake ju valdzia apredu specialu buri kariu ala islamistai teroristai ir jie iszudo vis akaima, palieka butinia kelis gyvus liudinikus, kad pasakytu jo cia islamsitai teoristai taip apdare. tie visi teroristai sukurti valdziu, kaip ginklas arba irankis siekti svao tiklsu ir viskas, kas juo sgi finansuoja. Clintos gi yra pasisakiusi kaip jie sukur Alqueda, kad nugaletu tarybu sajunga, atvirai viska papaskaojo. O tos teletabes dar vis svaigsta kad cia LIetua kazka issikovoj. Gi Palecki uzdare i kalejima, kai jis pradejo tirti sausio 13 byla, nes nu nei klausimu negali kelti, busi sunaikintas.
tame ir esme, kad technologiju tiek ir tokiu, o kai dingsta koks vaikas, tai galu niekaip neranda. mes matom google earth tik irasa, bet kazkas gi viska mato realiu laiku viska kaip sakai.