Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 09, 11:05)
Nera jokiu "zhmoniu" visuomet kazhkas organizuoja savo tikslams.

Papildyta:
Isivaizduokit zverys ar gyvuliai susiorganizuoja ir miske iveda kokia tvarka...
Tai neimanoma.
Zverys gali organizuotis kazka medziot ar burtis kad ishgyvneti, bet visokios strukturos tai ASMENYBIU sugebejimai.
Arba kitu strukturu smile.gif

ZHmones yra bydlo.
Gal geriau suprasite kas pasaulyje dabar vyksta. Nieko naujo. Grizhom keleta tukstanciu metu atgal ir tiek, dingo fantazijos apie kazhkokia pazhanga, suduzho rozhiniai akiniai.
Liko bydlo, asmenybes ir asmenybiu vadovaujamos organizacijos

cia tavo poziuris, mano kitas.

Del mergaites, paziurejau Celofano video, o ten rimtai salia tos autobusu stoteles atvira kolonija?
Atsakyti
As, kai gryžtu I Lietuvą, tai man visada šiurpai kuna perbega, kai matau vienus vaikus vaiksciojancius gatvemis, ypac vakarais. Tevai turetu jau atprasti nyo senos sistemos ir suprasti, jog jau ne 1980, kai mes vieni po miskus braidydavom ir nebijojom nieko, nes tiek issigimelių vyru nebuvo. Ka cia vyru, vis dazniau vaikus vyrai gaudo kartu su moterimis.
Reikia sejti Kinijos, Rumunijos pavyzdziu, kas liecia internetą. Nes didžiausias blogis is ten.
Tik niekaip nesusideda paveikslas mano galvoje - visi esame sekami internetineje erdveje. Kodel leidziamas terorizmas, issigimimai? Gi viska jie mato kas ir kaip.
Yra gi satelltai. Žemė filmuojama 24/7. Bet gi duomenys renkami kiek kokia kita salis ginklu turi ir kur juos kavoja, vogiami zmones 'nematomi' Koks satelitas skriejo tuo metu per šią teritoriją, toks ir nufilmavo. Ką, tik kariniais klausimais galima gauti leidimą filmuotai medziagai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 09 sausio 2024 - 13:27
QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 09, 13:01)
As, kai gryžtu I Lietuvą, tai man visada šiurpai kuna perbega, kai matau vienus vaikus vaiksciojancius gatvemis, ypac vakarais. Tevai turetu jau atprasti nyo senos sistemos ir suprasti, jog jau ne 1980, kai mes vieni po miskus braidydavom ir nebijojom nieko, nes tiek issigimelių vyru nebuvo. Ka cia vyru, vis dazniau vaikus vyrai gaudo kartu su moterimis.
Reikia sejti Kinijos, Rumunijos pavyzdziu, kas liecia internetą. Nes didžiausias blogis is ten.
Tik niekaip nesusideda paveikslas mano galvoje - visi esame sekami internetineje erdveje. Kodel leidziamas terorizmas, issigimimai? Gi viska jie mato kas ir kaip.
Yra gi satelltai. Žemė filmuojama 24/7. Bet gi duomenys renkami kiek kokia kita salis ginklu turi ir kur juos kavoja, vogiami zmones 'nematomi' Koks satelitas skriejo tuo metu per šią teritoriją,  toks ir nufilmavo. Ką, tik kariniais klausimais galima gauti leidimą filmuotai medziagai?

nu tai biznis gi, valdzia pinigai, galia, ka nori ta ir daro, jei norietu zinoma to nei nebutu, kaip man vienas pabegelis pasakojo, jis dirbo policijoje savoje salyje, sake ju valdzia apredu specialu buri kariu ala islamistai teroristai ir jie iszudo vis akaima, palieka butinia kelis gyvus liudinikus, kad pasakytu jo cia islamsitai teoristai taip apdare. tie visi teroristai sukurti valdziu, kaip ginklas arba irankis siekti svao tiklsu ir viskas, kas juo sgi finansuoja. Clintos gi yra pasisakiusi kaip jie sukur Alqueda, kad nugaletu tarybu sajunga, atvirai viska papaskaojo. O tos teletabes dar vis svaigsta kad cia LIetua kazka issikovoj. Gi Palecki uzdare i kalejima, kai jis pradejo tirti sausio 13 byla, nes nu nei klausimu negali kelti, busi sunaikintas.

tame ir esme, kad technologiju tiek ir tokiu, o kai dingsta koks vaikas, tai galu niekaip neranda. mes matom google earth tik irasa, bet kazkas gi viska mato realiu laiku viska kaip sakai.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2024 01 09, 13:46)
tame ir esme, kad technologiju tiek ir tokiu, o kai dingsta koks vaikas, tai galu niekaip neranda. mes matom google earth tik irasa, bet kazkas gi viska mato realiu laiku viska kaip sakai.

nu
svarbu gi, kad žmonių emocijas gedimino prospekte išmatavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2024 01 09, 14:46)
nu tai biznis gi, valdzia pinigai, galia, ka nori ta ir daro, jei norietu zinoma  to nei nebutu, kaip man vienas pabegelis pasakojo, jis dirbo policijoje savoje salyje, sake ju valdzia apredu specialu buri kariu ala  islamistai teroristai ir jie iszudo vis akaima, palieka butinia kelis gyvus liudinikus, kad pasakytu jo cia islamsitai teoristai taip apdare. tie visi teroristai sukurti valdziu, kaip ginklas arba irankis siekti svao tiklsu ir viskas, kas juo sgi finansuoja. Clintos gi yra pasisakiusi kaip jie sukur Alqueda, kad nugaletu tarybu sajunga, atvirai viska papaskaojo. O tos teletabes dar vis svaigsta kad cia LIetua kazka issikovoj. Gi Palecki uzdare i kalejima, kai jis pradejo tirti sausio 13 byla, nes nu nei klausimu negali kelti, busi sunaikintas.

Kodel teketabes to nesupranta? Kas cia do per fenomenas? Nejau rimtai visi labiau mastantys is Lietuvos pasitraukė?
Atsakyti
jo o del vaiku vaiksciojimu vieniems tai tikrai man irgi keista. Kazkaip atpranti cia nuo tokiu vaizdu, pamenu kai grizus buvau vaiksto tokie mazuliukai visai vieni gal 6 m. cia i savo estate vienu pazaisti irgi nelabai net leidzia, ka jau ten po miestus vaikscioti.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 09, 13:57)
Kodel teketabes to nesupranta? Kas cia do per fenomenas? Nejau rimtai visi labiau mastantys is Lietuvos pasitraukė?

vieni "nesupranta" nes matomai naudinga nesuprasti, matomai pinigeliai byra kazkur . O kiti rimtai buki.
na kaip tos pvz kaukes per covida, nu nezinau kiekvienam, kas baige bent 5 klases aisku, kad neapsaugo tokios kaukes nuo virusu, bet jas ivede kaip istatyma, Lietuvoje net lauke privalejo nesioti net miske ir net baudas dave tiem, kas nenesioja. unsure.gif
cia zmoniu dresavimas, kaip kokiu suniuku, pasake komanda ir vykdo, kad ir kokia absurdiska ji bebutu. Taip palauziama zmoniu valia, savigarba ir sveikas protas. Nors ir net ne kiekvienas suo absurdiska komanda dar vykdys. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 09, 13:54)
nu
svarbu gi, kad žmonių emocijas gedimino prospekte išmatavo biggrin.gif

cia rimtai? unsure.gif ir kokie rezultatai, laimingi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2024 01 09, 14:10)
cia rimtai? unsure.gif  ir kokie rezultatai, laimingi? biggrin.gif

visiškai rimtai https://vilniustech....6671?nid=300901
Atsakyti

cia tavo poziuris, mano kitas.

Del mergaites, paziurejau Celofano video, o ten rimtai salia tos autobusu stoteles atvira kolonija?

ten kazkur yra ,kazkada buvo nepilnameciu.O dabar nezinau , bet atvirai ten niekas nevaiksto.

Atsakyti

Yra gi satelltai. Žemė filmuojama 24/7. Bet gi duomenys renkami kiek kokia kita salis ginklu turi ir kur juos kavoja, vogiami zmones 'nematomi' Koks satelitas skriejo tuo metu per šią teritoriją, toks ir nufilmavo. Ką, tik kariniais klausimais galima gauti leidimą filmuotai medziagai?

Filme net skrenda kumsti atstate i prieki 😁

Taip plydovai fotkina tvoros stulpeli , tam tikru laiku kai buna virs jo

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 01 09, 15:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73127281" data-time="1704798087"><div><p>As, kai gryžtu I Lietuvą, tai man visada šiurpai kuna perbega, kai matau vienus vaikus vaiksciojancius gatvemis, ypac vakarais. Tevai turetu jau atprasti nyo senos sistemos ir suprasti, jog jau ne 1980, kai mes vieni po miskus braidydavom ir nebijojom nieko, nes tiek issigimelių vyru nebuvo. Ka cia vyru, vis dazniau vaikus vyrai gaudo kartu su moterimis.
Yra gi satelltai. Žemė filmuojama 24/7. Bet gi duomenys renkami kiek kokia kita salis ginklu turi ir kur juos kavoja, vogiami zmones 'nematomi' Koks satelitas skriejo tuo metu per šią teritoriją, toks ir nufilmavo. Ką, tik kariniais klausimais galima gauti leidimą filmuotai medziagai?</p></div></blockquote><p>Filme net skrenda kumsti atstate i prieki 😁</p><p>Taip plydovai fotkina tvoros stulpeli , tam tikru laiku kai buna virs jo</p>

O, kur tiktas teletabis propagandists biggrin.gif. Technologijose nybumbum bet pasisakyti, tai visada unaravas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 01 09, 14:36)
ten kazkur yra ,kazkada buvo nepilnameciu.O dabar nezinau , bet atvirai ten niekas nevaiksto.</p>

nu sako, kad vaiksto stai video, as nezinau tu vietu, bet vietiniai tai gal zino? nemanau, kad meluotu
https://www.facebook...262447250718428
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 09, 14:13)

kaizn zmoniu sutikima naudoti juos tyrime gauna? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 01 09, 14:43)
Taip plydovai fotkina tvoros stulpeli , tam tikru laiku kai buna virs jo</p>

a tu zinai kiek palydovu nuolat virs zemes? t unemanai, akd kazkas turi priejima prie live data nuolat?
Atsakyti