QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 08, 21:20)
Rusai susiorganizavo 1917. Neuzteko?
kaip tai panasu?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2024 01 08, 22:42)
Ten daug klaustukų... tikiuosi vaikas gyvas ir sveikas 🤗
Nezinau detaliu daug nesigilinau, maciau, tik kad dingo mieste, gatveje prie stoteles paskutini kart matyta ir viskas.
Bet kaip ir sakiau, kazkodel toks jausmas kad jai viskas gerai ir kazkas del giminaiciu ar vyro ir zmonos pykciu ir principu, nezinau, kaip ir snkejom neseniai apie tas nuojautas, kartais jas sunku suprasti, bet kai tik pamaciau ta pirma posta su ja tokia mintis buvo i svis kad tevas ja pasieme, nezinant mamai, bet zinoma gal ir klystu. Kaip bebutu, duok dieve zinoma, kad viskas gerai butu su mergaite.
Del to Airijoje ir neleidzia vaiku vienu tokio amziaus niekur, nes daug visko gali nutikti. Lietuvoje zinau kol kas iprasta gana mazus isleisti vienus. Bet tevam tokie dalykai tai kosmaras, tikiuosi viskas greit isaiskes ir baigsis laimingai, visi jau masiskai dalinasi siuo postu po visa fb, net po airiskas visas grupes, visom kalbom.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2024 01 08, 23:03)
<p>Maja, pinigai vaiko neatstos, bet...labai tikėtina, kad žmonės net dirbt negalės kurį laiką... Plius jie ir namus prarado, realiai viską. Man logiška tos aukos.
butent, kaip zmones tokiu elementariu dalyku nesupranta? kur gyventi is ko gyventi, su sitokia sirdgela? taigi nieko neliko elementairu rubu net. Supranta pazystama mama, kuriai liudna, nes dukra prapuole, kuriai gal viskas gerai, bet visai nenori suprasti nepazystamos mamos, kurios vaikas mire jai ant akiu be paglabos gaisre prispaustas betono gabalais, ir ji net padeti ir pabuti prie jo negalejo, kosmaras. Jokie pinigai niekas neatsos vaiku, is vis kazkin ar ji gyventi gales kada normaliai, bet kad zmones padeda kaip gali salimais esamtys, tai tik elementariai zmoguskas elgesys. Jai geros rebiliaacijos pischterapijo skursu keliu reiks, kad nors kiek atsistotu i vezias, nes kaip suprantu dar ir kita dukra yra vyresne, jai irgi mamos reikia ji irgi gedi brolio. O apie teti nieko nesnekama, matomai jo nera ar bent kartu negyveno? Mano mociute palaidojo savo sunu jau jam buvo 50 jai virs 70, ir tai nebeatsigavo. O cia ieskoti pripyskiu, tipo pati isbego ir dabar kuria melus, kam jai tie pinigai, nori pasipinigauti, nu man tai slyksciau nei slykstu.