QUOTE(paštininkė @ 2024 01 08, 16:25)
O kuriais metais? Man tiesiog įdomu laikotarpis.
Ji pasakoja istorijas apie ukrainiečius, kurios z kanaluose sukasi, nieko naujo
Ukrainietė ar ne, bet pati gi čia verkė, kad jos vyras su kita pabuvo - neva, jų priglausta. Ir, aišku, ta kita buvo kalta, nes jai taip jos vyras sakė
Žinok nežinau, keliuose baliuose kartu buvom tai pasakojo. Gal jie truputi vyresni nei mes, Galėjo 1982-1990 m dabar prisiminiau, nes jų dukra panašaus amžiaus kaip mano sūnus, o gimdė jau grįžus. Ji virėjų kažkokią mokyklą buvo baigus, tai jai ir pasiūlė, o jis nežinau, gal jau studentas buvo, tada susituokė ir išvažiavo kartu, bet buvo metus lygtai, ne vasarai. Dabar tiksliai neprisimenu, seniai pasakojo.
Aš tai daug istorijų apie emigrantes lietuves kai lėkė griūvus sovietmečiui girdėjau. Dar iki šiol Norvegijoj, kai sužino, kad lietuviai, nenori nuomoti gerų butų. Puseserės dukrai kai važiavo, tai sužinoję, kad lietuviai, atsakydavo, tie kur išnuomavo ir tai ligoninėj (kur jie įsidarbino) išsiklausinėjo, kad normalūs žmonės.
QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 08, 17:25)
Tu kiekvieną kartą tiesiog maldauji manes pasakoti qpie savo gyvenimą. Tau vis daugiau ir daugiau reikia zinoti kaip as gyvenu, kuo aš kvėpuoju, ka darau. Tu tikiuosi supranti, kad tai jau yra nenormalu?
As suprantu, kad pacios gyvenimas buvo ir yra pilkas, bet del to bandyti gyventi kitu zmoniu gyvenimų nereiketu. Tai ligos pozymis..
Nu jau tavo norų gyventi kitų gyvenimus ir kurti storijas niekas neperspjaus.
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 01 08, 17:49)
<p>Pas mus salta b.... n.. ta bama </p><p>salta ,buvo kazkur -28</p>
Ką tik važiavau, tai mašinoj -17 rodė. Bet rytoj jau turėtų atšilt.
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 08, 20:01)
nu
pažiūrėčiau ką ji darytų, jei jos vaiką kas užmuštų, iki Europos teismų turbūt eitų ir milijonines kompensacijas teistųsi, bet kitam gi gaila
Durnele, kaip pinigai gali atstoti vaiką? Tu aukok, negi gaila. Pamatė kiek Raudonasis kryžius surinko, tai galvoja ir jom pavyks, bet ne visiems nukentėjusiems renka, o sau. Nu jau pirmą žinutę apie negelbėjusius gelbėtojus kai perskaičiau, pagalvojau, kad tuoj turėtš pradėt rinkliavas teismams
. Todėl ir nenustebino.
Lietuviai šaunuoliai, Kaune dingusios mergaitės ieško ne tik tarnybos, bet ir daugybė savanorių ir šaulių.