Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 08, 14:36)
Paštininke, apie ką šios dainos tekstas:
https://youtu.be/4y4..._5iBg0YuFfgK9NW

Parašyk metus, kada statei BAM'ą mirksiukas.gif
Atsakyti

Приежай ты на БАМ > я на рельсах тебе дам  😂

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 08, 15:34)
Supratau. O metai kokie ten buvo, kai tu BAM'ą statei?

Tu net girdeti negirdejai apie BaM, nes jusu univeras kiausingalviams, o tokie sibire nebuvo reikalingi net mėnesiui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 sausio 2024 - 14:41
QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 08, 14:41)
Tu net girdeti negirdejai apie BaM, nes jusu univeras kiausingalviams, o tokie sibire nebuvo reikalingi net mėnesiui  biggrin.gif

Girdėjau girdėjau. Tai va dėl to, kad girdėjau dar kartą klausiu: kokiais metais vasarom tu statei BAM'ą?

Vakare patikrinsiu atsakymą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 08 sausio 2024 - 14:44
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 01 08, 15:39)
<p>Приежай ты на БАМ > я на рельсах тебе дам  😂</p>

Is jusu univero nerinko grupės ar netikai? Nes pas mus rinko ne tiek fiziskai, kiek psichologiškai stipriausius, nors pagrindas bernai buvo ir tik trys merginos. Nors turbut greiciausiai pasiseke tik tiems, kurie studijavo statyba. As sakau 'pasisekė', nes tikrai - vienintelis gyvenime šansas pabuvoti tokio lygio, tokio maštabo statybose.
Nors... biggrin.gif as nezinau kiek tau metų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 08, 15:43)
Girdėjau girdėjau. Tai va dėl to, kad girdėjau dar kartą klausiu: kokiais metais vasarom tu statei BAM'ą?

Vakare patikrinsiu atsakymą.

A jau girdejai? biggrin.gif Lūzeriu, kaip tu, ten niekas nekvietė.
Ne 'vasarom' debile biggrin.gif , o 'vasarą'.Tai reiskia viena karta rinko grupę tinkančių. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 sausio 2024 - 14:52
QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 08, 14:44)
Ne 'vasarom' debile  biggrin.gif  , o 'vasarą'.Tai reiskia viena karta rinko grupę tinkančių. biggrin.gif

o metai kokie?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 08, 15:54)
o metai kokie?

O putės skylės dydžio tau neišmatuoti? biggrin.gif
Eik pas psichiatra ir sakyk - noriu gyventi burbancios gyvenima, noriu viska apie ja zinoti, ką daryti su mano tokiu apsėdimu? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 sausio 2024 - 15:04
QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 08, 15:04)
O putės skylės dydžio tau neišmatuoti?  biggrin.gif

Nu ne, nereikia. Man tik metus, kada BAM'ą statei? Gėda parašyt, ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 08, 16:11)
Nu ne, nereikia. Man tik metus, kada BAM'ą statei? Gėda parašyt, ar kaip?

Tu kiekvieną kartą tiesiog maldauji manes pasakoti qpie savo gyvenimą. Tau vis daugiau ir daugiau reikia zinoti kaip as gyvenu, kuo aš kvėpuoju, ka darau. Tu tikiuosi supranti, kad tai jau yra nenormalu?
As suprantu, kad pacios gyvenimas buvo ir yra pilkas, bet del to bandyti gyventi kitu zmoniu gyvenimų nereiketu. Tai ligos pozymis..
Geriau:
▶️ Watch this reel
https://www.facebook...YN7v8fEWY755AB/

Ir eik gyventi gyvenimo, kaip aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 08, 15:25)
Tu kiekvieną kartą tiesiog maldauji manes pasakoti qpie savo gyvenimą. Tau vis daugiau ir daugiau reikia zinoti kaip as gyvenu, kuo aš kvėpuoju, ka darau. Tu tikiuosi supranti, kad tai jau yra nenormalu?
As suprantu, kad pacios gyvenimas buvo ir yra pilkas, bet del to bandyti gyventi kitu zmoniu gyvenimų nereiketu. Tai ligos pozymis..
Geriau:
▶️ Watch this reel
https://www.facebook...YN7v8fEWY755AB/

Ir eik gyventi gyvenimo, kaip aš  biggrin.gif

Aha, taip ir yra.
Tik dar parašyk, kuriais metais tu statei BAM'ą?

Neparašysi. Ir visiems viskas aišku.

Gerai. Iki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 08 sausio 2024 - 15:29
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 08, 16:28)
Aha, taip ir yra.
Tik dar primink, kuriais metais tu statei BAM'ą?

Nepriminsi. Ir visiems viskas aišku.

O, paštinykei jau lomkės prasidėjo, nes negauna narkotikų - faktų qpie mano nyostabaus gyvenimo atkarpą - BAM biggrin.gif
Papildyta:
O jei rimtai, tai pasakyk, paštininke, kur man reiketu kreiptis - pas profesionalus ar seip gramatika gerai ivaldziusius zmones, kad patikrintu gramatikos ir stilistikos klaidas? Parasiau knygelę juvelyrikos pradziamoksli. Bet pries tai , kai pradesiu ieskoti leidėjo, reiktu pertikrinti mano rastus. Tik nezinau ar tai turi buti padaryta oficialiai ar seip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 sausio 2024 - 15:33
I BAM galejo vazhiuot iki 2000, nes ten statybos vyko, tai galejo vazhiuot ir priesh SSSR griuvima.

Apie tas vazhiuojancias i siaure uzdirbti yra kita daina

Я на Севере была, золото копала,
Если б не моя пи.... – с голоду б пропала!
Atsakyti