QUOTE(Maja Di @ 2024 01 07, 19:54)
Gal tau taip atrodo, kad dabar daugiau tyčiojasi, visko visada buvo ir dabar yra. Tik dabar daugiau viešinama. Iš mokyklos laikų prisimenu, tokia matematikė gal 6 klasėj niekam tikus buvo, mes keli šeštokai už ją geriau matiekę mokėjom (paskui kažkaip išsireikalavom kitos mokytojos), tai bernai vieną dieną susitarė visokių spalvų rašalu parkerius užsipildyt ir aptaškyt, o ji su tokiu baltu kostiumėliu buvo, įsivaizduoji kokia po pamokos išėjo. Ir taip izdevalkes iš jos darydavo. Arba prisimenu gal 11 klasėj buvau, chemikė atėjo jauna, bernai jai meilėj pakaitom visą pamoką juokais prisipažinėdavo, kad laiką pratempt- prisimenu, paklausia- "mokytoja, kokios spalvos jūsų triusikėliai"
. Nori pasakyt pas jus to nebuvo?
O iš sūnaus nė karto negirdėjau, kad pas juos dabar kas iš mokytojų tyčiotųsi. Iš vyresniojo esu girdėjus. Taip kad anais laikais tik viešumo nebuvo. O ar pagarba mokytojui didesnė buvo tai galima ginčytis....
Ai, tu gi varysi ant tu laiku iki apsiśikimo. Cia gi tavo misija. Mokinkis atsijoti grudus nuo pelų ir pripažinti, kad buvo dalyku geresniu, nei dabar.
Pas mane to nebuvo. Rimtai. Kad mokinys ar studentas leistu klausti qpie triusikus mokytojo. Fui, fui. Nors.. tu kaimo mokykloje mokinaisi, gal pas jus kaime latrai sau ir leisdavo taip elgtis. Nezinau. Kazkaip teko laime mokintis ir studijuoti ne su chamais bernais.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 07, 20:30)
aš apie labai daug įvykių nesakau nieko, jei jie man menkai teįdomūs
Nu taip...taip....
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2024 01 07, 20:02)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="73126927" data-time="1704646487"> Gal tau taip atrodo, kad dabar daugiau tyčiojasi, visko visada buvo ir dabar yra. Tik dabar daugiau viešinama. Iš mokyklos laikų prisimenu, tokia matematikė gal 6 klasėj niekam tikus buvo, mes keli šeštokai už ją geriau matiekę mokėjom (paskui kažkaip išsireikalavom kitos mokytojos), tai bernai vieną dieną susitarė visokių spalvų rašalu parkerius užsipildyt ir aptaškyt, o ji su tokiu baltu kostiumėliu buvo, įsivaizduoji kokia po pamokos išėjo. Ir taip izdevalkes iš jos darydavo. Arba prisimenu gal 11 klasėj buvau, chemikė atėjo jauna, bernai jai meilėj pakaitom visą pamoką juokais prisipažinėdavo, kad laiką pratempt- prisimenu, paklausia- "mokytoja, kokios spalvos jūsų triusikėliai"
. Nori pasakyt pas jus to nebuvo? O iš sūnaus nė karto negirdėjau, kad pas juos dabar kas iš mokytojų tyčiotųsi. Iš vyresniojo esu girdėjus. Taip kad anais laikais tik viešumo nebuvo. O ar pagarba mokytojui didesnė buvo tai galima ginčytis....</blockquote> Siaubas, kokioj baisios mokykloje mokinaisi, kokie šlykštus klasiokai. Nieko panašaus mūsų mokykloje nebuvo. Blogiausia ką darydavom, tai triuksmaudavom, garsiai snekedavom nuobodziu ir zioplu mokytojus pamokose, bet nieko blogo niekas nedarydavom.
Ir man keista, kad tuo laiku, kai mokytojai buvo pagarboje, mokiniai mokytoju sijonus kilnodavo. Gal sakau ten kokia korekcinė mokykla buvo? Jei rajono ar kaimo mokykla, tai gal ir durniai kartu mokinosi su normaliais. Bet, kiek atsimenu, tam buvo internatines mokyklos - atsilikusiems protiskai. Labai keista. Kiek bitė pasakoja apie savo vaikyste ir jaunystę, tai toks vaizdas susidarė, kad ji is kitos planetos ar paralelinės visatos teleportavosi.