QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 07, 17:26)
Tai juk paemiau ish tavo pacios postu, o ne ish savo ar Arbuzo
Gi sakau - smegenai in error, jei ant tiek idiotas esi ir nesupranti,kad tai buvo visai kita tema.
Tu jau man per senas, kad su tavimi diskutuociau. Tavo marazmas gal ir gerai kitoms - bile jas uzkkalbini, o man jau tu netinki, per senas - smegenine tavo jai gryno pencinyko
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 01 07, 17:30)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73126894" data-time="1704636403"><div><p>Tu taro kortų mėtytoja?
Oi bleeeeee iśrinktoji
Papildyta:
As esu uz tai, kad policininkai naudotu visas priemones bet kokiam idiotų sutramdymui. Gumines lazdos, elektros šokeriai is karto turi buti panaudojami, kai tik koks erelis prasizioja<strong> nx siuntineti policininkus.</strong>Policija privalo buti daug grieztesne, nwi dabar yra.</p></div></blockquote><p>Nu tai gal yra vietu kur nefilmuoja kameros. Ir siaip isijauskit i milicininko role .... ateina tavo darbo valandos :12h ir tu sutinki tik marozus ir po maroza kiekviena valanda ,tai turesi jegu su kiekvienu imtyniauti ir su elektra kratyt ,begiot. </p><p>Pirmiausia vyksta dialogas o paskui gal ir koks netycinis pargriuvimas,nepataikymas pro duris,bijojimas voru tamsioj patalpoj.pvz uzdarant i kamera isveria net varstukus is batu 😉 veltui??</p>
Taip, kad tos 12 val praeitu ne amziname strese, reikia nesicackinri, o is karto i kepenis su gumine lazda, I masina ir I nuovada uz grotu pasedeti.Be jokiu a8skinimu ir pasiteisin8mu. Tik pradeda kas kelti balsa pries policininka ir šnai per kinkas, kad apsimyžtų. As palaikau policin8nkus, nes ju darbas, tai neduok Die koks sunkus.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 07, 18:10)
kad tu skaitai ir nichriena neperskaitai
Papildyta:
nu va, detektyvas išnarpliotas ir be kortų pagalbos
atsirado bendrų pažįstamų, tai tikrai tam vaikeliui neįmanoma buvo padėti, perdaug ten tragiškai viskas... sprogimas yra sprogimas
protingiausa būtų tos istorijos nebevalkioti po forumus
Tai tau Orakulas to hepasakė? Reikejo ieskoti pazystamų žmonių per agentūrą VBP?