Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 07, 14:55)
Lyg kokios knygos trumpa ar ilgesni fragmenta pamatai. Tas tikra bet gali but per mazhai. Be to terminai gali skirtis suvokimo. Jei ten daugiau medituot tai galimybes plesis bet visuomet bus tik atsitiktines zinios, kurios gali buti naudingos arba dazniau nelabai.
O tie zmones kurie ten per meditacijas daug ka gali pasiekti, tai jiems jau nelabai lieka ir motyvu kazkuo dalintis, nes nemato prasmes...

Taip, tu labai teisus. Tie žmonės kurie dirba su savimi, medituoja, daro kitas technikas kaip pvz. aš darau, visų pirma gauna info ne apie kažkokią forumo mają, o apie save ir savo šeimą smile.gif
man viską pasakė dėl kovido (kaip reaguoti, kiek pavojinga man ar ne), dėl karo kai prasidėjo kaip reaguoti bėgti jau ar ne, man net dėl šuns pasako. Ir tikrai taip, kartais pasako nepakankamai. Pvz. kartą tiesiog parodė jautienos pokelį. Aš supratau, kad bloga partija. Nes buvo labai įdomus dalykas su ta partija, pagaminimo laikas gimtadienis bobos, kurios nemėgsta mano mama, o galiojimas iki gimtadienio bobos, kurios aš nemėgstu biggrin.gif o vėliau einant laikui pamatė, kad aš nesupratau ir toliau vistiek pirkdavau jautieną šuniui, tai parodė išsamiau, kad negalima jautienos iš viso. Nustojus pirkti, šuns energetika pagėrėjo, savijauta.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2024 01 07, 16:44)
Taip, ir šiandien apie tai kalbėjomės. Jai dėl to labai nesmagu.

O tu daugiau neturi apie ka pakalbeti su moterimis? biggrin.gif
Atsakyti

milicijos jau seniai nera lyg. O pilicijoje labai zemi reikalavimai, ziurek kiek mire policininku pernai nes neatlaike elemenatriu fiziniu pajegumu patikrinimu, ten visokios blondines, kuriso nei plauku susiristi darbo metu nesusiprant. matem gi neseniai viena vidoe, ir tokiu juokingu video ne vienas, kai keli poliininkai su vienu nesusitvarko.
Pernai ar kada irgi skaiciau, kai vienam mieste girtas diedas taip trenke policininkei, kad si atsidure ligonineje.
Kazkaip zinai vsiai nenoreciua, kad moterys atvaziuotu mane sgalbeti, jei prireiktu kazkur pvz nou banditu biggrin.gif
Lieutva nelabia isimtis, del to dejuoja duag vakaru saliu, algo svisur slayginai mazos, vis daugiau moetru ateina, nes rimtimee vyrukam tikrai ne tokiu algu reikia.
kazkada is Vokietijos maciau video kaip kokios 4 moterys policininkes us vienu vyruku susitvarkyti negalejo unsure.gif

mmm num ..  filmuose tik vienas su vienu arba desimt sutvarko. pvz yra taisykles ,kuriu reikia laikytis.Kad nenukentetu ,must negalima ir t.t  Dar ne visi geba mustis o kiti atvirksciai (bet jei pastebejai milicijoj nedirba)

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 07, 16:51)
nes tai jūs žmonės kvailiai su tuo noru "sumaišyti kortas", apgaudinėti vedusioskad nevedusios i tipo ar atspės
jūs nesuvokiate vieno dalyko, kad tas pats orakulo ženklas ar ta pati korta turi daug prasmių ir kaip tik norint, kad jums patartų teisingai, pamatytų apie jus tiesą, jūs turite nieko nemeluoti ir kuo tiksliau savo problemą įvardyti. Va tada pasakys apie jus teisingai.
Nes tokių matančių vangų beveik nėra, visi kiti žmonės yra įvardę orakulines technikas, remisi kažkuo ir iškritęs pvz.liepsnojantis Velnias kaip tau tada iškrito gali reikšti labai daug. Tavo atveju reiškė vaiko ligą, o gal ir konfliktus reikšti pvz.
Įkirtai jau ir baigsi nusišnekėti ir tyčiotis iš kitų pati supratimo neturėdama ar vis dar kvailinsies? smile.gif

Tu taro kortų mėtytoja? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Oi bleeeeee iśrinktoji biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 01 07, 17:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="73126883" data-time="1704635371"><div><p>milicijos jau seniai nera lyg. O pilicijoje labai zemi reikalavimai, ziurek kiek mire policininku pernai nes neatlaike elemenatriu fiziniu pajegumu patikrinimu, ten visokios blondines, kuriso nei plauku susiristi darbo metu nesusiprant. matem gi neseniai viena vidoe, ir tokiu juokingu video ne vienas, kai keli poliininkai su vienu nesusitvarko.
Pernai ar kada irgi skaiciau, kai vienam mieste girtas diedas taip trenke policininkei, kad si atsidure ligonineje.
Kazkaip zinai vsiai nenoreciua, kad moterys atvaziuotu mane sgalbeti, jei prireiktu kazkur pvz nou banditu vartotojo įkelta nuotrauka
Lieutva nelabia isimtis, del to dejuoja duag vakaru saliu, algo svisur slayginai mazos, vis daugiau moetru ateina, nes rimtimee vyrukam tikrai ne tokiu algu reikia.
kazkada is Vokietijos maciau video kaip kokios <strong>4 moterys policininkes us vienu vyruku susitvarkyti</strong> negalejo vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>mmm num ..  filmuose tik vienas su vienu arba desimt sutvarko. pvz yra taisykles ,kuriu reikia laikytis.Kad nenukentetu ,must negalima ir t.t  Dar ne visi geba mustis o kiti atvirksciai (bet jei pastebejai milicijoj nedirba)</p>

As esu uz tai, kad policininkai naudotu visas priemones bet kokiam idiotų sutramdymui. Gumines lazdos, elektros šokeriai is karto turi buti panaudojami, kai tik koks erelis prasizioja nx siuntineti policininkus.Policija privalo buti daug grieztesne, nwi dabar yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 sausio 2024 - 16:08
QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 07, 16:06)
Tu taro kortų mėtytoja?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Oi bleeeeee iśrinktoji  biggrin.gif
Papildyta:

As esu uz tai, kad policininkai naudotu visas priemones bet kokiam idiotų  sutramdymui.  Gumines lazdos, elektros šokeriai is karto turi buti panaudojami, kai tik koks erelis prasizioja nx siuntineti policininkus.Policija privalo buti daug grieztesne, nwi dabar yra.

o ką, bijai, kad tavo sielos velnią pamatysiu? man regis ir be kortų jį čia visi mato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 07, 17:10)
o ką, bijai, kad tavo sielos velnią pamatysiu? man regis ir be kortų jį čia visi mato biggrin.gif

Taro kortų mėtytojos man kaip žaislinės čigonės patvoriyose biggrin.gif biggrin.gif kai sako ' duok rankèlę - pabursiu, visa tiesa apie tave pasakysiu' biggrin.gif .
Tu uzsiimineji tikimybių teorija - a vnuš pataikysiu. Žemas lygis irnesakyk.gif
Negaliu patiketi biggrin.gif biggrin.gif aferistė Montevertė biggrin.gif O sakei, kad turi dovaną biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 sausio 2024 - 16:15
QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 07, 17:02)
O tu daugiau neturi apie ka pakalbeti su moterimis?  biggrin.gif

Pvz. apie vyru birkas matytas nudistu piazhe?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 07, 17:16)
Pvz. apie vyru birkas matytas nudistu piazhe?

Tu nei boba, nei diedas, tavo smegeninė nesveika, todel ir mintys nesveikos (kaip matome is tavo posto)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 sausio 2024 - 16:18
QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 07, 17:17)
Tu nei boba, nei diedas, tavo smegeninė nesveika, todel ir mintys nesveikos (kaip matome is tavo posto)

Tai juk paemiau ish tavo pacios postu, o ne ish savo ar Arbuzo
Atsakyti

Tu taro kortų mėtytoja? biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif
Oi bleeeeee iśrinktoji biggrin.gif
Papildyta:
As esu uz tai, kad policininkai naudotu visas priemones bet kokiam idiotų sutramdymui. Gumines lazdos, elektros šokeriai is karto turi buti panaudojami, kai tik koks erelis prasizioja nx siuntineti policininkus.Policija privalo buti daug grieztesne, nwi dabar yra.

Nu tai gal yra vietu kur nefilmuoja kameros. Ir siaip isijauskit i milicininko role .... ateina tavo darbo valandos :12h  ir tu sutinki tik marozus ir po maroza kiekviena valanda ,tai turesi jegu su kiekvienu imtyniauti ir su elektra kratyt ,begiot. 

Pirmiausia vyksta dialogas o paskui gal ir koks netycinis pargriuvimas,nepataikymas pro duris,bijojimas voru tamsioj patalpoj.pvz uzdarant i kamera isveria net varstukus is batu 😉 veltui??

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 07, 16:13)
Taro kortų mėtytojos man kaip žaislinės čigonės patvoriyose  biggrin.gif  biggrin.gif kai sako ' duok rankèlę - pabursiu, visa tiesa apie tave pasakysiu'  biggrin.gif .
Tu uzsiimineji tikimybių teorija - a vnuš pataikysiu. Žemas lygis  irnesakyk.gif
Negaliu patiketi  biggrin.gif  biggrin.gif  aferistė Montevertė  biggrin.gif O sakei, kad turi dovaną  biggrin.gif

kad tu skaitai ir nichriena neperskaitai biggrin.gif
Papildyta:
nu va, detektyvas išnarpliotas ir be kortų pagalbos smile.gif
atsirado bendrų pažįstamų, tai tikrai tam vaikeliui neįmanoma buvo padėti, perdaug ten tragiškai viskas... sprogimas yra sprogimas
protingiausa būtų tos istorijos nebevalkioti po forumus
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 07, 17:26)
Tai juk paemiau ish tavo pacios postu, o ne ish savo ar Arbuzo

Gi sakau - smegenai in error, jei ant tiek idiotas esi ir nesupranti,kad tai buvo visai kita tema.
Tu jau man per senas, kad su tavimi diskutuociau. Tavo marazmas gal ir gerai kitoms - bile jas uzkkalbini, o man jau tu netinki, per senas - smegenine tavo jai gryno pencinyko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 01 07, 17:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73126894" data-time="1704636403"><div><p>Tu taro kortų mėtytoja? vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Oi bleeeeee iśrinktoji vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
As esu uz tai, kad policininkai naudotu visas priemones bet kokiam idiotų sutramdymui. Gumines lazdos, elektros šokeriai is karto turi buti panaudojami, kai tik koks erelis prasizioja<strong> nx siuntineti policininkus.</strong>Policija privalo buti daug grieztesne, nwi dabar yra.</p></div></blockquote><p>Nu tai gal yra vietu kur nefilmuoja kameros. Ir siaip isijauskit i milicininko role .... ateina tavo darbo valandos :12h  ir tu sutinki tik marozus ir po maroza kiekviena valanda ,tai turesi jegu su kiekvienu imtyniauti ir su elektra kratyt ,begiot. </p><p>Pirmiausia vyksta dialogas o paskui gal ir koks netycinis pargriuvimas,nepataikymas pro duris,bijojimas voru tamsioj patalpoj.pvz uzdarant i kamera isveria net varstukus is batu 😉 veltui??</p>

Taip, kad tos 12 val praeitu ne amziname strese, reikia nesicackinri, o is karto i kepenis su gumine lazda, I masina ir I nuovada uz grotu pasedeti.Be jokiu a8skinimu ir pasiteisin8mu. Tik pradeda kas kelti balsa pries policininka ir šnai per kinkas, kad apsimyžtų. As palaikau policin8nkus, nes ju darbas, tai neduok Die koks sunkus.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 07, 18:10)
kad tu skaitai ir nichriena neperskaitai biggrin.gif
Papildyta:
nu va, detektyvas išnarpliotas ir be kortų pagalbos smile.gif
atsirado bendrų pažįstamų, tai tikrai tam vaikeliui neįmanoma buvo padėti, perdaug ten tragiškai viskas... sprogimas yra sprogimas
protingiausa būtų tos istorijos nebevalkioti po forumus

Tai tau Orakulas to hepasakė? Reikejo ieskoti pazystamų žmonių per agentūrą VBP?
Atsakyti