Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

tai va, kur nereikia ten lekia, plėšo, "dirba' ir leidžia pinigus
kur tik užsirūkymas, o ne gaisras lekia, kur vaikui paplekšnota per kombinezoną, lekia, kai tikras gaisras mažai ką padaro, kur vaikai realiai užmušami, tarnybų nėra
na idiotizmo viršūnė

populizmas ,o tikro produkto nera 

pas amerikonus yra toks ,kai bizni daro ...  marketingas . Nu pvz sudo kruvele-o jie pripasakos,isgirs, plakata su nuoga merga iskabins ... pirkit.

Ir cia tas pats ...  geriausia buvo su taivaniu ir lustu gamykla . 😁 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 06 sausio 2024 - 16:15
QUOTE(uarda @ 2024 01 06, 16:15)

"Nukentėjusiems per gaisrą Vilniaus Viršuliškių daugiabutyje Raudonasis Kryžius iki penktadienio vakaro surinko per 100 tūkst. eurų žmonių aukų.:
Kaip smagu, kad tokiu robotu kaip maja nera daug.  wub.gif

Ar aukojai vatnike? Mes tai taip. Ir ne dėl to kad kažkas kaltina gelbėtojus, o todėl, kad žmonėms nelaimė.
Kažin ką šneka tas buto šeimininkas, kurio bute nelaimė įvyko.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 01 06, 17:56)

Kažin ką šneka tas buto šeimininkas, kurio bute nelaimė įvyko.

Ar jis ne morge?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 06, 12:39)
sapnavau Idomucią, kad turi daug šunų ir katinų bei sukvietęs daug žmonių, daro didelį balių, visus vaišina. Žmona jo liekna ir graži ir pats toks nieko.
Laukia jo permainų metai biggrin.gif  bigsmile.gif

Koks keistas sapno interpretavimas. Kiokioje sapno dalyje tu pamatei tai, kad jis skirtas Idomuciai?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 06, 18:28)
Koks keistas sapno interpretavimas. Kiokioje sapno dalyje tu pamatei tai, kad jis skirtas Idomuciai?

Pas mus ypatingi rysiai. Tu to nesuprasi...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 06, 18:31)
Pas mus ypatingi rysiai. Tu to nesuprasi...

As ne apie tave, tu tame sapne netgi nefiguruoji, kaip materija - tu.
Tas sapnas perspeja Montevertę, kad per savo polinkį I apkalbas, ji papuolė į bėdą. Żmogus, kurį ji skaitė per silpnu padėti taśką jos šunybėms, pasirodo nėra toks, koki ji isivaizdavo Jis yra grazesnes sielos uz ją, todėl to zmogaus kerštas bus labai subtilus ir zmogiškas, bet galingas - daugelis sutiks su to zmogaus nuomone. Bet tuo ir baigsis. Bet reputacija (ivaizdis, kuri ji kuresi daug metu) montevertės bus sugadinta.
Tu, jos pasamoneje, reprezentuoji ne save pati, o būseną, kai kazkas yra ne taip, ne tokio, ne tas, kas rodosi is pirmo zvilgsnio.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 sausio 2024 - 17:59
QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 06, 18:43)
Tas sapnas perspeja Montevertę, kad per savo polinkį I apkalbas, ji papuolė į bėdą. Żmogus, kurį ji skaitė per silpnu padėti taśką jos šunybėms, pasirodo nėra toks, koki ji isivaizdavo  Jis yra grazesnes sielos uz ją, todėl to zmogaus kerštas bus labai subtilus ir zmogiškas, bet galingas - daugelis  sutiks su to zmogaus nuomone. Bet tuo ir baigsis. Bet reputacija (ivaizdis, kuri ji kuresi daug metu) montevertės bus sugadinta.
Tu, jos pasamoneje, reprezentuoji ne save pati, o būseną, kai kazkas yra ne taip, ne tokio, ne tas, kas rodosi is pirmo zvilgsnio.

Idomus poziuris.
Atsakyti
Kiekviena smulkmena sapne turi reiksmę. Sapnininkai nemoko kaip vaizdus ir reiksmes sujungti I vieną vaizdą. Bet ir tai ne svarbiausia, I visa visuma ieina ir pojutis sapne.
Monteverte, Lietuvoje dar yra like bobuciu, kurios gali atseikėti savo dovanos gabaliuką ir ji tau atiduoti. Bet tu pirma turi pasikeisti sieloje, issivalyti savo pagiežą nežmoniško dydžio, pavydą, atgrasumą. Kai tavo akys joms pasirodys šviesios, gal...gal....tik tada gausi tikros dovanos dalele. Kai jausi, kad ißsigydei sielą, Ieskok 80+ metų bobutės, kuri išgydo rožę. .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 sausio 2024 - 18:04
QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 06, 17:43)
Tas sapnas perspeja Montevertę, kad per savo polinkį I apkalbas, ji papuolė į bėdą. Żmogus, kurį ji skaitė per silpnu padėti taśką jos šunybėms, pasirodo nėra toks, koki ji isivaizdavo  Jis yra grazesnes sielos uz ją, todėl to zmogaus kerštas bus labai subtilus ir zmogiškas, bet galingas - daugelis  sutiks su to zmogaus nuomone. Bet tuo ir baigsis. Bet reputacija (ivaizdis, kuri ji kuresi daug metu) montevertės bus sugadinta.

OMG, kad nieko aš neapkalbinėju, ne tavo mados aš biggrin.gif aš iš tų žmonių, kuriam kaip tik žmonės patiki paslaptis ir aš jas saugau, nebent savo šeimoje papasakoju, o iš šeimos niekas neišneša jų
kol nevėlu bėk pas tą bobutę, nes tu visada labai apie mane pro šalį biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 06, 17:59)
Kiekviena smulkmena sapne turi reiksmę. Sapnininkai nemoko kaip vaizdus ir reiksmes sujungti I vieną vaizdą. Bet ir tai ne svarbiausia, I visa visuma ieina ir pojutis sapne.

taip, bet tu nežinai kitų sapno dalių, nežinai kokias praktikas aš šiuo metu darau sau, su kuo susijusias, todėl ir šaudai pro šalį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 06, 19:09)
OMG, kad nieko aš neapkalbinėju, ne tavo mados aš biggrin.gif aš iš tų žmonių, kuriam kaip tik žmonės patiki paslaptis ir aš jas saugau, nebent savo šeimoje papasakoju, o iš šeimos niekas neišneša jų
kol nevėlu bėk pas tą bobutę, nes tu visada labai apie mane pro šalį biggrin.gif

. Tavo sapnų aiškinimo literatura- sapnininkai, kaip suprantu?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 06, 19:12)
taip, bet tu nežinai kitų sapno dalių, nežinai kokias praktikas aš šiuo metu darau sau, su kuo susijusias, todėl ir šaudai pro šalį smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Tai papasakok kaip supratai, jog sis sapnas skirtas Idomučiai? Del to, kad ji susapnavai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 sausio 2024 - 18:15
Neatsimenu kada kažką sapnavau.... Gaila. Prisimenu seniau sapnuodavau, nubusdavau ir vėl toliau sapnuodavau bigsmile.gif .. Gaila, senatvė, nebeturiu jokių norų, kurie tik sapne išsipildytų
Atsakyti
Paasakojau apie sapnus susijusius su viesbuciais svetimuose miestuose kur man vietos nera.

Po to skridau i amerika. Tiksliau ieskojau daiktu juos dejau ziurejau kad nepaveluociai tai ir visa kelione... iki aerodromo nedaejo.

Uzvakar sapnavau kad vaziuoju automobiliu, kuris jau priduotas i srota ir kazkokios ten problemos atsirado vaziuojant...
Atsakyti