Kiek pamenu aš ten lygtai iš viso per google account užsireginau/prisijungiau, kuris šutka iš viso, net ne rimtas, be pavardės. Ir leido pirkti. Bet mokėjau per Paypal aišku, jau rimtai.
Kiek pamenu aš ten lygtai iš viso per google account užsireginau/prisijungiau, kuris šutka iš viso, net ne rimtas, be pavardės. Ir leido pirkti. Bet mokėjau per Paypal aišku, jau rimtai.
<strong>save pardavinėsi? </strong>
Papildyta:
nu
o turėjo būti didelis įmonės viarslyninkas
čia kaip ir paštininkė, tipo čista, neturi dviejų accountų
Papildyta:
nu matai, tavo seks iškrypimų net Itišnikas neįkirto </p></div></blockquote><p>Ai toli paskui reikes vaziuot,siust neiseina 😁</p><p> kaip ten pirkti ,radau toki daikta ir pigiau nei ebay </p>
Ziurek I kokias salis siuncia, nes Etsy yra visas pasaulis. Ir ziurek siuntos kainą, nes su siuntimu gali buti brangiau, nei ebay nes daznai Etsy siuntimas gaunasi trigubai brangesnė, nei daikto kaina. Plius dar neuzmirsk prideti apmokestinimo, jei is JAV. Gali pirkti ir kortele, ir PayPal, ir kreditu
As paskyra turiu ten , bet idomu su siuntimu ...nerandu ar iskaitytas i kaina ar plius siuntimas dar ..
ebay ten viskas aisku,amazonej yra ar no schiping,paas kiniecius ir viskas praktiskai ,kaip baltam popieriuje (ir a3.14...3.14....) be le kokiu oru
po dešine puslapio kiek žemiau anksčiau būdavo, netoli prie aprašo prekės/pardavėjo
Ziurek I kokias salis siuncia, nes Etsy yra visas pasaulis. Ir ziurek siuntos kainą, nes su siuntimu gali buti brangiau, nei ebay nes daznai Etsy siuntimas gaunasi trigubai brangesnė, nei daikto kaina. Plius dar neuzmirsk prideti apmokestinimo, jei is JAV. Gali pirkti ir kortele, ir PayPal, ir kreditu
Reikes pabandyt ,pirma kokiu degtuku nusipirkt o veliau ir cigareciu 😁
Nu tai taip . Dar ne visi žlugęs jei gazelės žiūri
Tai jis Molėtų, Ueno kraštuose dažnai ir būna. Labai daug stirnų išlekia į kelią, aš ten kartais važiuoju irgi matau, tik neužšokau nei karto. Visi įvykiai naktį.
Jei nežinojai, reikia prisiduoti policijai apie įvykį, o jie su aplinkosaugininkais susisiekia. Kitaip draudimo negausi.
Kaip tokia inteligente istekejai uz eilinio darbininko?
O iš kur ištraukei, kad aš inteligentė? Negi burbos postų neskaitei? Ir kuo blogas eilinis darbininkas? Jis daug ko turi išsilaikęs, galvojo mažu kada prireiks . Netrukdo gi . Ir moco ir autobuso teises turi. Ir apsauginio kursus baigė. Maža kada gyvenime prireiks . O ginklu naudotis tai šiais laikais būtina mokėti, kai kaimynas agresorius nežinai kada okupuot Lietuvą sugalvos.
Manęs tu nekišk čia, nes tai tavo ir teletabiu amziais rašymas yra koks vienas darbas yra geresnis uz kita. As gi visada rasiau, kad bet koks darbas yra geras, kai uz ji moka. Ale tai dviveidė bjaaaač esi
Tiek, kad turiu vieną pastebėjimą. Kaip seni zmones sako - devyni amatai, dešimtas - badas.
Papildyta:
Idomu butu gyvai su tavimi pabendrauti pamatyti ar tu rimtai tokia bertė
Gal treniravosi, kaip imtyniauti su lokiu?
Tu biski mastai? Jei sunkiai sekasi tai nuvazhiuok i koki Donecka ir ten gali pavaidinti kieta kovotoja su pistoletu.
Net nesuvoki, kada reikia gintis, o kada tiesig tave pakish kaip patranku mesa ir tavo namus pakish kazhkokiems interesams kuriu net nesuprasi.
ZIurek i Ukraina, ten tau bus visi atsakymai.
Yraa tokia taisykle, kad jeigu negali laimeti tai nera tikslo ir pralaimeti
Muitininkai sulaikė 182 kg džiovintų musmirių
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...m_medium=copied
"B.Klintonas įtariamas ryšiais su milijardieriumi-pedofilu."
Papildyta:
As perku daznai. Ivairiai buna. Dazniausiai perku su nemokamu siuntimu.
Papildyta:
Yra fb pilna grupiu. Yra ten Daug informacijos.
Papildyta:
Visokiu buna. Tiek eiliniu, tiek inteligentu. Visiskai nepriklauso nuo to.
Papildyta:
As irgi nepazistu. Man ir briedis perejo kelia, sernu budavo, dramblys viena kart pasimaise kai vyras vairavo. Bet kazkaip sekmingai.