patiko, prisijuokiau :
"Rusai puola! Ne tai, kad aš nustebau... Rusai Lietuvą visada puola. Jau 30 metų puola. Kai puola kasdien, tai Žmogus pripranti prie to puolimo. Tai va, aš nenustebau, kad rusai puola, bet nustebau, kad rusai, kurie visada puola, nusprendė gelbėti Europą nuo atšilimo. Juk gelbėjom gelbėjom klimatą – karves naikinom, miškus kirtom, elektromobilius pirkom, o klimatą nuo atšilimo, užkaitimo, virimo ir kepimo išgebėjo rusai – atsiuntė stingdančio šalčio bangą.
Rusai visada šitaip. Puolė puolė Europą; išgelbėjo nuo fašizmo ir nepuola. Tingi, nenori, nusibodo ar ką? Nesuprasi, juk rusai.
Užgrobė Lietuvą. Nutiesė kelius. Pastatė miestus. Išpuoselėjo kaimus – suklestėjo žemės, gyvulių, miškų ūkiai. Pastatė fabrikus – suklestėjo pramonė. Ekonomika, švietimas, medicina pasiekė neregėtas aukštumas. Atstatė, atkūrė Lietuvos paminklus, kultūrą, meną. Pamenat, viskas nemokamai – mokslas, būreliai, stovyklos, medicina, kelionės, kelialapiai, būstai...
Tai va, užgrobė pokarinę Lietuvą, atstatė, išpuoselėjo ir išleido Europon. Laisva Lietuva pasileido, pakeitė orientaciją ir sulindo eurožopon. Žopoj kai kuriems patinka (šilta, o eurai nekvepia), tai jie, žinodami kokie nenuspėjami yra rusai, bijo, kad šie ateis ir ištrauks Lietuvą. Tai va, toks tas puolimas – nelabai turbūt rusai nori kažką iš tos žopos traukyti."
Papildyta:
dar vienas is to paico profilio, ale geri tekstai ten ir prasmigi ir su jumoru:
"Tarybų Sąjungos griūtis suformavo vertybinį vakuumą. Naivūs, apsiskaitę, kupini idealizmo Homo sovieticus manė užpildys tai demokratija, naivūs, neapsiskaitę, neidealistai – bananais, apelsinais, guma, džinsais, o nenaivūs, parsiduodantys, godūs – doleriais.
Visi srėbė springdami pažadėtąsias laimes, o tuštuma tik augo. Dabar šita bekraštė skylė bandoma užkišti vaivorykštėmis, lytimis, seksu, narkotikais, vartojimu, pseudoheroizmu – išgelbėk ančiuką, vištą, gaidį, audinę, klimaksą, okrainą... Neužsikiša. Regis, tuštuma daugina pati save. Vis daugiau tuščių veidų, tuščių akių, tuščių širdžių.
Yra toks būdas kovoti su bakterijomis – joms duodamas cukraus pakaitalas. Jos apspinta jį, juo minta, nes mano, kad tai cukrus, tačiau galiausiai žūva nuo bado. Taip Žmonėms dabar kišami pakaitalai vertybių, išsilavinimo, medicinos. Beverčiai, kvaili, išskiepinti, kiek kartų išgyvens?"